מקומנת שאלונים

Shame in you

New member
מקומנת שאלונים

שם: תאריך לידה: מקום מגורים: צבע עיניים: צבע שער: גובה: ימני או שמאלי? המוצא שלך: איזה נעליים לבשת היום? על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? מה עשה לך את היום? מי הרס לך את היום? החולשות שלך: הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך: מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מתי אתה הולך לישון? הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: פפסי או קולה: מקדונלדס או ברגר קינק: דייט לבד או בקבוצות: ליפטון אייס תיי או נאסטי: שוקולד או וניל: קפוצ'ינו או קפה: מעשן: מקלל: שר: מתקלח כל יום? התאהבת פעם? אתה מאוהב עכשיו? רוצה ללמוד במכללה? היית רוצה להתחתן? אתה מאמין בעצמך? אתה מקבל הפרעות נפשיות? אתה פריק של בריאות? אתה מסתדר עם ההורים? אתה אוהב ברקים? אתה מנגן על משהו? בחודש האחרון: שתית אלכוהול? עישנת? סמים? יצאת לדייט? נדלקת על מישהו? רחיצה בעירום? גנבת משהו? היתשכרת פעם? קראו לך טיזר? הרביצו לך פעם? גנבת מחנות פעם? רצית למות? נפגעת ממישהו? מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? איזו ארץ תרצה לבקר? צבע עיניים אהוב? צבע שיער אהוב? ארוך או קצר? גובה? משקל? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? למה אתם אוהבים את הבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?

4hilla4

New member
עונה האם מישהו בכלל יקרא את זה?!

שם: הילה תאריך לידה: 4\4\1995 מקום מגורים: גבעתיים צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: 1.58 ימני או שמאלי? ימנית גאה המוצא שלך: חצי תימניה חצי אשכנזיה איזה נעליים לבשת היום? נעלי בובה על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? עליי מה עשה לך את היום? עשיתי מרתון שנות ה-70 מי הרס לך את היום? אף אחד החולשות שלך: אני צריכה לחושב על זה הפחדים שלך: כל דבר שזוחל הפיצה המושלמת שלך: זיתים ירוקים מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להוציא 100 בכל המקצועות בתעודה המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אוף, כבר בוקר? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? השיער מתי אתה הולך לישון? 2-3 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: שבת דודה שלי לא הייתה בצבא
ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: בת דודה שלי פפסי או קולה: פפסי מקדונלדס או ברגר קינק: לא אוכלת הרבה ג'אנק פוד אבל מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: תלוי עם מי ליפטון אייס תיי או נאסטי: --- שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: --- יאככ מעשן:לא מקלל: לעיתים רחוקות... וגם אם כן זה את השלט של הטלויזיה
שר: במקלחת ובאוטו אם יש שירים יפים מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? לא
[ אני בת 12 ] אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? לא יודעת.. עוד לא חשבתי על זה... היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך?כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? רק בפורום csi אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? ברור אתה אוהב ברקים? לא אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא- אף פעם עישנת?- לא - אף פעם סמים?- לא - אף פעם יצאת לדייט?- לא נדלקת על מישהו?- לא רחיצה בעירום?- אלהים ישמור לא- חוץ מבמקלחת בבית... לבד!!! גנבת משהו?- לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? לא גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? לא נפגעת ממישהו? לא מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מורה לאנגלית או fbi אבל רק בארצות הברית איזו ארץ תרצה לבקר? ארצות הברית צבע עיניים אהוב? ירוק\תכלת\חום צבע שיער אהוב? בלונדיני\חום\שחור ארוך או קצר? ארוך.. אבל זה תלוי למי... גובה? 1.58 משקל? אין לי שמץ.. 38-40 מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית- היום אכלת? היום התנשקת? אף פעם התאהבת? אף פעם נשבר לך הלב? אף פעם צחקת? היום בכית? לפני איזה... חצי שנה? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני יומיים- לאמא מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני יומיים- מאמא חיבקת מישהו/י? היום עישנת? --- שתית משקה אלכוהולי?--- השתכרת?--- שכבת עם מישהו/י?--- היית במועדון?--- לבשת חצאית? אתמול קנית בגד? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לאמא.... לפני יומיים הקדישו לך שיר?--- שיפרו לך את המצברוח? אתמול.. שהלכנו לקניות... מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא, אני לא מוצאת אותו כרגע.. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? אין לי שמץ האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 4 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? איבדתי את הפאלפון... אבל נראה לי מחברה שלי... ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אבא מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות ושירים!!! איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אמא שלי מבשלת בערך רק פסטה ופתיתים.. אז כן, פסטה ופתיתים למה אתם אוהבים את הבית? כי הוא בית.... באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה רגילה... באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? --- כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אף פעם אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב... האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 12 שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? על המחשב או על הטלויזיה או בקניות עם אמא אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? --- מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא אבא אח קטן מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אחרי בית הספר אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לסדר את החדר ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? מאוד וואוו.. כנראה הייתי מאוד משועממת....

Shame in you

New member
לילה טוב

על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? לא ספציפי מה עשה לך את היום? אףאחד מי הרס לך את היום? אנשים החולשות שלך: אנשים הפחדים שלך: אנשים. מוות הפיצה המושלמת שלך: לא מבינה בתבלינים וזה. גבינה, זיתים, עגבניה מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה השעה מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? יופי:( מתי אתה הולך לישון? מאוחר הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: יש כמה ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אליו פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: דייט לבד או בקבוצות: מה זה דייט בקבוצות? ליפטון אייס תיי או נאסטי: אייסתה שאני מכינה! שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפוצינו מעשן: בעקרון. ואל תזכירו לי את זה מקלל: כמו כולם שר: לא מתקלח כל יום? דהה התאהבת פעם? יותר מפעם אתה מאוהב עכשיו? לא ברור רוצה ללמוד במכללה? אני רוצה הרבה דברים היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? לא, אבל זה לא בגללי אתה מקבל הפרעות נפשיות? כמובן אתה פריק של בריאות? לא. או אולי קצת אתה מסתדר עם ההורים? בדכ אתה אוהב ברקים? מפחיד קצת אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן סמים? לא יצאת לדייט? חח נדלקת על מישהו? כן רחיצה בעירום? נא גנבת משהו? נא היתשכרת פעם? יא קראו לך טיזר? מה הרביצו לך פעם? אחי גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כביטוי נפגעת ממישהו? תמיד מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? גדול איזו ארץ תרצה לבקר? הרבה צבע עיניים אהוב? כחול צבע שיער אהוב? חום ארוך או קצר? תלוי גובה? משקל? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? חח. לפני מאה שנה בקירוב אכלת? לפני שעתיים התנשקת? לפני חודש התאהבת? לאיודעת בעעע נשבר לך הלב? תמיד צחקת? לא זוכרת בכית? אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אין צורך מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חחחחחח חיבקת מישהו/י? אחותי, אולי עישנת? אמרתי לא להזכיר לי שתית משקה אלכוהולי? ממ...שבועיים השתכרת? חודש שכבת עם מישהו/י? חהההההה היית במועדון? בפאב של הקיבוץ. לפני 3 חודשים בערך לבשת חצאית? אף פעם. או פעם כשהייתי בת 10 קנית בגד? לפני יותר מדי זמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיפרו לך את המצברוח? מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? ממש, מרוב שיש לי עם מי לדבר אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? ירקות מטוגנים. וספגטי למה אתם אוהבים את הבית? כובע באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? קוטג באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? מתפרקת כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?2 אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? תחתונים האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? הרבה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא, אמא, אח מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לתלות ולהוריד כביסה, להוריד זבלים, כלים, בימי שישיאבק ברחבי הבית, וזהו ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? לפעמים

Nataly B

New member
עונה:

שם: נטלי תאריך לידה: 29.4 צבע עיניים: חומות צבע שער: חום גובה: 1.60 - כן, כן גמדה. ימני או שמאלי? ימנית. המוצא שלך: אני מרוסיה (כמו כל העץ שורשים שלי) אז די ברור :) איזה נעליים לבשת היום? כפכפים. על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על מחר. מה עשה לך את היום? מצלמה דיגיטלית חדשה שאבא שלי שלח לי :) מי הרס לך את היום? - החולשות שלך:
הפחדים שלך: טיסות ורופאים. הפיצה המושלמת שלך: עם תירס או טונה. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לעבור אותה בשלום ועם ציונים טובים. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה אני עושה היום. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מתי אתה הולך לישון? תלוי. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: יש הרבה ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: להרבה אנשים קרובים פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן: לא מקלל: כן שר: לא מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? כן רוצה ללמוד במכללה? אוניברסיטה היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? :O אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? כן נדלקת על מישהו? כן רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן הרביצו לך פעם? בצחוק כמובן גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? לא נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? פסיכולוגית איזו ארץ תרצה לבקר? ברזיל צבע עיניים אהוב? כחול צבע שיער אהוב? שחור (על בנים חח) ארוך או קצר? תלוי על מי גובה? ? משקל?? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? בערב התנשקת? לא ממזמן התאהבת? לפני חודש נשבר לך הלב? שנה שעברה צחקת? היום בכית? לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כן מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כן חיבקת מישהו/י? כן עישנת? לא שתית משקה אלכוהולי? כן השתכרת? כן שכבת עם מישהו/י? לא היית במועדון? כן לבשת חצאית? כן קנית בגד? כן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? כן הקדישו לך שיר? כן שיפרו לך את המצברוח? כן מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? כן, לצערי. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? ואוו לא זוכרת אבל יש חח האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? אמא כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? הרבה חח קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מחברה ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מספר שאני לא מכירה מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? הרבה אמא שלי מכינה ממש טעים (מטבח רוסי בעיקר). למה אתם אוהבים את הבית? כי הוא ביתי כזה חח באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? לא יודעת כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? כשעברנו לארץ ופה פעם אחת. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? MP בתקווה שהבטריות לעולם לא ייגמרו. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? הרבה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? נחה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק עוף, כפית של דבש והרבה תה. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא שלי אחותי ואני. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? לא יודעת חחח עכשיו חופש עזבו אותי מש.ב חח אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?נכון לעכשיו הרבה כי אמא שלי עובדת ולאחותי יש הרבה מבחנים באוניברסיטה ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן

I R i T 94

New member
עונה D: ../images/Emo217.gif

שם: עירית תאריך לידה:2.1.94 מקום מגורים:משגב צבע עיניים: כחול-ירוק-חום צבע שער: חום כהה גובה: 1.53 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: חצי אשכנזייה וחצי ספרדייה איזה נעליים לבשת היום? כפכפים תנכיות על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? עליהם>< מה עשה לך את היום? מיכ D: מי הרס לך את היום? לא יודעת החולשות שלך: בדידות, אוכל XD הפחדים שלך:בדידות הפיצה המושלמת שלך:זיתים ירוקים, מלא גבינה, אנשובי ^^ מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:אותו. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:איזה יום היום? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מהירות נראלי. מתי אתה הולך לישון? סביבות 2-4 לפנות בוקר.. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ילדות. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:סבא. פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק:מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות:לא יודעת ליפטון אייס תיי או נאסטי:איכ שוקולד או וניל:שוקולד ^^ קפוצ'ינו או קפה:איכ מעשן:לא מקלל:כן שר:כן מתקלח כל יום?לא התאהבת פעם?לא יודעת אתה מאוהב עכשיו?בערך רוצה ללמוד במכללה?לא יודעת היית רוצה להתחתן?אולי אתה מאמין בעצמך?לפעמים, לרוב לא.. אתה מקבל הפרעות נפשיות? כן אתה פריק של בריאות?ההפך הוא הנכון>< אתה מסתדר עם ההורים?כן אתה אוהב ברקים?כן אתה מנגן על משהו?לא
בחודש האחרון: שתית אלכוהול?לא עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?בערך.. רחיצה בעירום?לא גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר?ללא הרביצו לך פעם?כן גנבת מחנות פעם?לא רצית למות?כן נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?לא יודעת איזו ארץ תרצה לבקר?איטליהD: צבע עיניים אהוב?ירוק צבע שיער אהוב?שחור ארוך או קצר?תלוי למי, לרוב ארוך. גובה?אין משקל?גם מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום אכלת? לפני שעתיים התנשקת?- התאהבת?לא זוכרת, ולא יודעת אם זה נחשב נשבר לך הלב?- צחקת?היום D: בכית?אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י?היום עישנת?- שתית משקה אלכוהולי?- השתכרת?- שכבת עם מישהו/י?- היית במועדון?לפני שנה וחצי בערך... בבת מצווה. לבשת חצאית?כנ"ל קנית בגד?ביומשני האחרון אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?היום הקדישו לך שיר?אף פעם שיפרו לך את המצברוח?שלשום מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?לא אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?30 שקל XD האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?2 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?"אני יכולה רק בראשון:( כי דודים שלי באים ביום שני :( למה לא ביום ראשון?" מיסמין. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?ליהיא. הייתי איזה רבע שעה לבד בבריכה כשהן כבר היו בפנים. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שיחות והודעות. אה, ולדעת מה השעה. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?כל מה שאני אוהבת XD למה אתם אוהבים את הבית? כי זה מפלט כזה. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?בית עם קרקע והרבה קומות XD באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?לא יודעת כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?2, מנשר לנשר, מנשר למשגב. כל פעם לבית יותר גדול. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?את הבית XD האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא, כי אני רגילה כבר.. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? אחת עשרה חודשים בדיוק O: עוד חודש זה שנה OMG~@ כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?היום אין ביצפר
אני רואה טלוויזיה וישנה. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?תה ^^ מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אמא, אבא, אני, אחי בן 11,והכלב שלי D: חמש. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?לפני שאני הולכת לישון. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?לשטוף כלים ולקפל כביסה. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?אפשר לומר שהתרגלתי.

שאלון ראשון שלי ../images/Emo3.gif

שם: ירדן תאריך לידה: 24.7.91 מקום מגורים: ירושלים צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: 1.60 בערך ימני או שמאלי? שניהם המוצא שלך: צברית
מרוקאית ופרסיה
איזה נעליים לבשת היום? לא נעלתי על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על מחר מה עשה לך את היום? שסיימתי לכתוב על הקיר מי הרס לך את היום? אני חולה החולשות שלך: פגיעה באנשים הפחדים שלך: ג'וקים, חיות מספריים רופאי שיניים וזריקות הפיצה המושלמת שלך: מממ אין- כל פעם מגוונים
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לעבור את הגרויות בשלום המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: בוקר טוב? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מזאת אומרת?
מתי אתה הולך לישון? 5 6 בבקור הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: יש הרבה כאלה ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: נמנמ פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: אני צמחונית דייט לבד או בקבוצות: תלוי ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: לא מקלל: מידי פעם
שר: כן
מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? כן היית רוצה להתחתן? יש מצב אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות?
אין לי הפרעה נפשית אם זאת השאלה אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? בטח אתה מנגן על משהו? גיטרה ופסנתר בחודש האחרון: שתית אלכוהול? יין נחשב? עישנת? לא סמים?לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? בטח. באמבטיה
גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? מזה?
אבל לא נראה לי הרביצו לך פעם? כן חח גנבת מחנות פעם? לא שזכור לי רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? שחקנית\ בתחום המוזיקה איזו ארץ תרצה לבקר? לונדון וארה"ב צבע עיניים אהוב? לא משנה לי. צבע שיער אהוב? לא משנה ארוך או קצר? ארוך גובה? כל אחד ומה שמתאים לו
משקל? ממ לא יודעת מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? עכשיו- מילקי התנשקת? לא התנשקתי התאהבת? לפני שנה וחצי נשבר לך הלב? לפני שנה וחצי צחקת? היום בכית? אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? אם יין נחשב אז אתמול השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? בתולה היית במועדון? מזמןןן לבשת חצאית? חודש קנית בגד? שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול הקדישו לך שיר? לפני שבוע שיפרו לך את המצברוח? שלשום מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? בטח מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 300 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? המון. שלא נדע
אני כל הזמן שוברת את הטלפונים שלי אז כל הזמן מחליפים לי אותם. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מחקתי את ההודעה האחרונה, חברה שלי ב5 בבוקר היום ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אבא לפני חצי שעה מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות ושיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אני אוהבת הכי את האוכל של סבתא. למה אתם אוהבים את הבית? כי הוא אחלה בית באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? קוטג' באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? ביניין כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אף פעם אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? גיטרה האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? מאז שנולדתי זאת אומרת 16 שנה וקצת כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנה או במחשב או קוראת אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מממ לא זוכרת כל פעם מביאים משהו חדש חח מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא ואחותי מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? כיוצא אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? אין. רק פעם ב- לקפל את הכביסה ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? בטח

Retama

New member
../images/Emo82.gif

שם: רותם תאריך לידה: 15/2 מקום מגורים: צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: 1.61!!!!!!!!! ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: אשכזיה שלמה איזה נעליים לבשת היום? לא נעלתי בכלל נעליים על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? מה יהיה בחיים ובחופש מה עשה לך את היום?מישהי גרמניה שבאה להתארח פה :p מי הרס לך את היום? קוקה קולה וידיד החולשות שלך: בנים מתולתלים. הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך: דקה עם קצת גבינה מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להחכים המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה השעה/איזה יום היום מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מתי אתה הולך לישון? 5 בדר"כ הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: הרבה אנשים פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: דייט לבד או בקבוצות: לבד.. ליפטון אייס תיי או נאסטי:נסטי שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו כמובן! מעשן: חלילה מקלל: בעיקרון לא, אבל כשאני עצבנית יוצאות לי שלל קללות גסות. שר: לפעמים מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? לא אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? היית רוצה להתחתן? אולי בעתיד אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? לי אישית? או של אחרים...? אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? אנחנו בסדר אתה אוהב ברקים? אממ נמנעת (?) אתה מנגן על משהו? קצת ממש על כמה כלים בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת? לא סמים?לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? כן רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? לא גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? לא נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? לא יודעת איזו ארץ תרצה לבקר? ניו זילנד, אפריקה, תאילנד, ארה"ב.. צבע עיניים אהוב? כחול ממש צבע שיער אהוב?שטני ארוך או קצר? קצר גובה? משקל? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני כמה שעות אכלת? לפני שעה התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? לפני חודש.... השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? לפני כמה זמן קנית בגד? לפני שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא... פשוט השארתי... מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 100 ומשהו האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים ולפעמים אני כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מעלם
ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אבא מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות ושיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? סלט למה אתם אוהבים את הבית? כי כל הדברים שלי כאן באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? קוטג' באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? משותף :p כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 3, מר"ג לחדרה, ואז לפה אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?כן, כי אני לא אוהבת את המבנה של הבית הזה כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 10 שנים בערך כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? תה עם דבש מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 5- אבא, אמא, אני+2 אחיות מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? כשיש זמן וחשק אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? מדיח, כביסה ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? לא מתה עליו

נעה 124

New member
עונה =]

שם: נעה תאריך לידה: 13.9.94 מקום מגורים: ישוב ליד חיפה צבע עיניים: חום-ירוק בלתי מזוהה צבע שער: חום גובה: 1.56 ימני או שמאלי? ימנית (בידיים) המוצא שלך: אשכנזיה איזה נעליים לבשת היום? קרוקס על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? לא יודעת.. מה עשה לך את היום? לא ממש עשיתי הרבה.. רק הייתי אצל סבא וסבתא שלי מי הרס לך את היום? השיעורים במתמטיקה החולשות שלך: ממ.. אני אחשוב על זה... הפחדים שלך: הכל הערך הפיצה המושלמת שלך: מלא גבינה, קצת פטריות וקצת בצל מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לקבל 100 באנגלית בתעודה המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אני רוצה לחזור לישון מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? לא יודעת.. מתי אתה הולך לישון? בחופש בסביבות 3 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לא יודעת.. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: יערית פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: אף אחד דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: תלוי של איזה חברה ומתי קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: לא
מקלל: לא שר: כן מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? לא אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? כן היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? תלוי במה אתה מקבל הפרעות נפשיות? כן אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן בד"כ אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? כן בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? רק במקלחת בבית שלי כשאין שם אף אחד אחר!!! גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? וטרינרית איזו ארץ תרצה לבקר? הולנד צבע עיניים אהוב? ירוק צבע שיער אהוב? ג'ינג'י ושטני ארוך או קצר? ארוך גובה? 1.56 משקל?
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? לפני שעה התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? לא זוכרת.. בטח היום בכית? היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני יומיים- שלושה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנ"ל חיבקת מישהו/י? היום עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? היום השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לפני חודשיים לבשת חצאית? ביום כיפור קנית בגד? לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני יומיים הקדישו לך שיר? אף פעם שיפרו לך את המצברוח? היום מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? כן אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? אני לא בודקת אותם.. ההורים שלי משלמים הכל
האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? אני כבר שנתיים עם אותו פלאפון, הפלאפון הראשון שלי קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? אין לי בטרייה, אבבל ההודעה האחרונה היא מענת והיא כתבה שיש בביפ את הפרק שג'ואי לומד צרפתית ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? שוב, אין לי פלאפון כרגע, אבל או ענבל או ענת מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות ואס.אם.אס איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? כרובית מוקרמת (נשבעת לכם שזה טעים!! בכלל לא מרגישים את הכרובית!!!) למה אתם אוהבים את הבית? כי... הוא... ביתי... באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? קוטג' באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? לא יודעת כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעמיים, מרחובות לחיפה ומחיפה למקום שאני גרה בו עכשיו, וזה בגלל שההורים שלי רצו אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? mp3 האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? בעך 8-9 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנים, מחשב, טלוויזיה, קוראת אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא, אמא, אח שלי, אחותי, אני, גורגור (כלב), מילקי (חתולה), ג'ואי (חתול), גורי (חתול) מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אחה"צ-ערב אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? שטיפת כלים ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן

../images/Emo203.gifכמה צלקות זה כל מה שנשאר

שם: נועה תאריך לידה: 13.8 מקום מגורים: ירושלים צבע עיניים: כחול ירוק צבע שער: שטני גובה: 1.67 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: אשכנזייה איזה נעליים לבשת היום? אולסטאר על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? שמואל מה עשה לך את היום? גם מי הרס לך את היום? אף אחד החולשות שלך: רעה, עצובה, סגורה אבל כבר הרבה פחות הפחדים שלך: חושך, בדידות, פגיעה הפיצה המושלמת שלך: בלי תוספות מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להפתח עוד ולהגיע למקומות שטוב לי בהם המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה השעה? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? חחח מה? מתי אתה הולך לישון? כשאני עייפה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: המון רגעים, איך בכלל אפשר לבחור? ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לשמואל ולאיך שישבנו ביחד פפסי או קולה: קולה דה? מקדונלדס או ברגר קינק: בשר זה רצח דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: .. שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן: פרלמנט. מקלל: בקטנטנות שר: למה לא? מתקלח כל יום? לא התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? תלוי למה אתם קוראים מאוהב רוצה ללמוד במכללה? לא היית רוצה להתחתן? לא אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? כן אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? תלוי.. אתה אוהב ברקים? לא אתה מנגן על משהו? גיטרה בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן סמים? לא יצאת לדייט? כן נדלקת על מישהו? כן רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא התשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? לא נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? אומנית איזו ארץ תרצה לבקר? רחוקה... צבע עיניים אהוב? אפור צבע שיער אהוב? שטני ארוך או קצר? תלוי בבן אדם גובה? 1.67 משקל? 60. :( מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני איזה שעה באנו מחיפה אכלת? אממ 12 בערך התנשקת? רביעי...
התאהבת? השבוע, הוא כזה מדהים נשבר לך הלב? כל הזמן צחקת? קודם בכית? אני כבר כמעט לא בוכה, זה כזה עצוב כי הדמעות נשארות בפנים, או אולי פשוט יותר טוב לי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? גם. בעצם הוא אמר ואמרתי שגם אני נראה לי חח איזה חמש פעמים חיבקת מישהו/י? אבא קודם עישנת? חמישי בלילה שתית משקה אלכוהולי? רביעי הקודם השתכרת? רביעי הקודם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? חח כיתה ו'? לבשת חצאית? אף פעם... יעני בגן קנית בגד? חמישי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר? אף פעם נראה לי. :( שיפרו לך את המצברוח? לא יודעת... הוא כשהוא התקשר מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא חח אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 200 ככה האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? איזה חמש קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "גם אני מתגעגע מאד ואני מצטער שלא יצא לי לראות אותך היום, אוהב אותך וחושב עליך כל רגע ורוצה נשיקות ממך!" משמואל וקיבלתי אותה בתשע וחצי והוא כזה נשמה!!!!! ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? ת' השמנמוני החמודוני. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות, SMS איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? סלטטטטטטטטטטטטטט! ומרק של סבתא. למה אתם אוהבים את הבית? כי זה המקום שלי... באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? חח לא יודעת באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית קר כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? עם אמא בגיל שלוש אחרי פעמיים מעבר דירה נראה לי משהו כזה... אולי לפני אאפילו. ועם אבא עברנו לדוד מרץ ועכשיו למלחה אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב? מוזיקה? לא יודעת האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? ממ לא הבנתי כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? אמא מגיל שלוש, אבא שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? חחח מחשב, טלויזיה ובטלה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? כלום... מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? נו די אין לי עצבים מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? כשיוצא אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? אמ פינוי מדיח בד"כ והכנסה אצל אמא.. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן

Tears Dont Fall

New member
-

שם: מג תאריך לידה: 28.10 מקום מגורים: מרכז צבע עיניים: שחור צבע שער: שחור גובה: מטר ופיסטוק ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: יווניה ותימניה איזה נעליים לבשת היום? אולסטאר חומות ואחכ כפכפים על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? אפחד מה עשה לך את היום? הוא. מי הרס לך את היום? מישי שלא רציתי לראות. החולשות שלך: שוקולד אוקי הפחדים שלך: אני הפיצה המושלמת שלך: כלום מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: רישיון וללמוד לגלוש המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: בוקר, עבודה, לא כיף. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אני קומפקטית ונכנסת לכל מקום מתי אתה הולך לישון? מאוחר הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: 3 חודשים אחורה. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לאפחד פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: פיכ דייט לבד או בקבוצות: לבד מזה ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן: כן מקלל: כן חח שר: תלוי מתקלח כל יום? ברור התאהבת פעם? לא אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? לא היית רוצה להתחתן? לא אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? כן אתה פריק של בריאות? כן אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? לא הם מבהילים אותי אתה מנגן על משהו? קצת בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן סמים? לא החודש יצאת לדייט? לא בדיוק נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? לא החודש גנבת משהו? כן היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? מה הרביצו לך פעם? לא גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? אני איזו ארץ תרצה לבקר? אוסטרליה ואמסטרדם צבע עיניים אהוב? אפור צבע שיער אהוב? בלונדיני ארוך או קצר? קצר גובה? הרבה משקל? 50 מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? עכשיו אכלת? בבוקר התנשקת? כמה ימים התאהבת? אפעם נשבר לך הלב? ממ לפני כמה זמן צחקת? עכשיו בכית? אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? חודשיים. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? עודמעט אחרי השאלון שתית משקה אלכוהולי? כמה זמן השתכרת? מחר שכבת עם מישהו/י? כמה זמן היית במועדון? כמה זמן לבשת חצאית? שלושה ימים קנית בגד? מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? חודשיים הקדישו לך שיר? היום שיפרו לך את המצברוח? היום מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? כן אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? הרבה האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? אמא כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 4 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מאיה ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? טילבי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הכל איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אורז למה אתם אוהבים את הבית? כי נולדתי בו באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? מרתף? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 17 שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? לישון אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 3 מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? טח אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?

PerfectSP

New member
חח.אני קוראת הכינוי שלך,ופתאום מתחיל השיר!

של הכינוי שלךXDDDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה ^__^

שם: אריאל תאריך לידה:9.6 מקום מגורים:הרצליה צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: 1.66 ימני או שמאלי? שמאלית המוצא שלך: חצי מרוקאית חצי טוניסאית איזה נעליים לבשת היום?כפכפים על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?על המקלות החדשים והסקסיים שלי D: מה עשה לך את היום?היום אצל סבתא D: מי הרס לך את היום?ממ אפחד החולשות שלך:מוזיקה הפחדים שלך:אונס ומוות הפיצה המושלמת שלך:עם תירס
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:לרדת עוד 5 קילו, לדעת לנגן את כל השירים של מקפליי בתופים המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:מה השעה מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?ממ לאיודעת מתי אתה הולך לישון?מתי שבאלי הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:תחילת כיתה ח' ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:ל2 חברות ולדוד שלי פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק:מקדונלדס
דייט לבד או בקבוצות:לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטיייייייייייייייייייייייייייייייי ועדיף שיהיה אפרסק
שוקולד או וניל:וניל קפוצ'ינו או קפה:כלום מעשן:לא מקלל:כן שר:כן, אבל לא יפה XD מתקלח כל יום?כן התאהבת פעם?כן אתה מאוהב עכשיו?לא רוצה ללמוד במכללה?כן, עדיף אוניברסיטה היית רוצה להתחתן?ממ כן אתה מאמין בעצמך?לפעמים אתה מקבל הפרעות נפשיות?לא אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים?כן אתה אוהב ברקים?כן אתה מנגן על משהו?כן
בחודש האחרון: שתית אלכוהול?כן עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?לא רחיצה בעירום?לא גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר?לא הרביצו לך פעם?כן גנבת מחנות פעם?פילחתי וופל ממכולת XD רצית למות?כן נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?פסיכולוגית\מתופפת איזו ארץ תרצה לבקר?ניו יורק צבע עיניים אהוב?כחול בהיר צבע שיער אהוב?שטני ארוך או קצר?ארוך גובה?1.66 משקל?לאיודעת מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני 7 שעות אכלת?לאזוכרת התנשקת?שנה שעברה התאהבת?שנה שעברה נשבר לך הלב?שנה שעברה צחקת?הרגע XD בכית?היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?היום חיבקת מישהו/י?היום עישנת?אפעם שתית משקה אלכוהולי?היום D: השתכרת?אפעם שכבת עם מישהו/י?אפעם היית במועדון?שלושה שבועות ניראה לי לבשת חצאית?היום D: קנית בגד?אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?היום הקדישו לך שיר?לאזוכרת שיפרו לך את המצברוח?אתמול מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?לא דבוקה, אבל הוא שימושי לי אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?250 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?ההורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?איןלי כח לבדוק ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?איןלי כח מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שיחות ואסאמאסים איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?אורז D: למה אתם אוהבים את הבית?כי זה הבית שלי P: באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?ארגז כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?1. מהרצליה להרצליה. כי רצינו לעבור אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?טלפון האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?6 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?טלוויזיה, מחשב אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?תה מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אבא, אמא ואחותי. 4 מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?בערב אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?לסדר ת'חדר ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?כן D::

עונהנהנה

שם: אור תאריך לידה: 29.8 מקום מגורים: רמת גן צבע עיניים: חום צבע שער: שחור גובה: לע דעת ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: חצי טורקיה חצי מצרית איזה נעליים לבשת היום? הומ לא לבשתי נעליים היום על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על אתמול
מה עשה לך את היום? הומ חברה מי הרס לך את היום? מישו החולשות שלך: הומ הפחדים שלך: אלוהים ומוות הפיצה המושלמת שלך: זייתים שחורים מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להרזות
ולהצליח בלימודים .. לסיים ת'שנה עם תעודת בגרות מלאה .. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: בוקר טוב עולם מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? הומ וואט? מתי אתה הולך לישון? בחופש ב 5 או 6 בבוקר הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: הומ חופש שעבר ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: מישו פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מאק' דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: אפחד שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: נס מעשן: לע מקלל: כשצריך
שר: לפעמים מתקלח כל יום? מן הסתם התאהבת פעם? כע אתה מאוהב עכשיו? הומ כע רוצה ללמוד במכללה? אולי היית רוצה להתחתן? כע אתה מאמין בעצמך? כע אתה מקבל הפרעות נפשיות? לע אתה פריק של בריאות? לע אתה מסתדר עם ההורים? כע אתה אוהב ברקים? לע אתה מנגן על משהו? לע בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לע עישנת? לע סמים? לע יצאת לדייט? לע נדלקת על מישהו? לע רחיצה בעירום? באמבטיה גנבת משהו? לע היתשכרת פעם? כע קראו לך טיזר? לע הרביצו לך פעם? כע גנבת מחנות פעם? כע רצית למות? כע נפגעת ממישהו? כע מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? לע דעת איזו ארץ תרצה לבקר? איטליה צבע עיניים אהוב? כחול/ירוק צבע שיער אהוב? בלונד ארוך או קצר? ארוך גובה? לע דעת משקל? X: מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? היום התנשקת? מזמן התאהבת? נשבר לך הלב? עכשיו ברגע זה ...
צחקת? לפני כמה שעות בכית? עכשיו
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? עכשיו
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? עכשיו
חיבקת מישהו/י? לפני כמה שעות עישנת? אפעם שתית משקה אלכוהולי? מזמן השתכרת? לפני שנה שכבת עם מישהו/י? X: היית במועדון? לפני כמה חודשים לבשת חצאית? לפני כמה ימים קנית בגד? יום שישי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? עכשיו
הקדישו לך שיר? מזמן שיפרו לך את המצברוח? לפני כמה שעות מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? מה אני יעשה אני חייבת פלא אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כע מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 400 נראה לי האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 3 נראה לי .. או 2 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "כע לילה טוב אוהבת אותך" מחברה שלי חולה עליה
ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? חברה אחרת שלי .. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות, הודעות ושעון מעורר .. אע ומוזיקה איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? שניצל למה אתם אוהבים את הבית? ככה באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? רגיל באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית קטן ומעפן כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 2 .. מבת ים לאשדוד <לא יודעתלמה אני הייתי בת שנתיים> .. מאשדוד לרמת גן <מצב כלכלי קשה> אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? חברות .. כל אחד אחר .. אני לא אוהבת להכניס אנשים לבית שלי בגלל שאני מתפדחת מהמשפחה .. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? זה לא הבית שלי זה הבית של סבא וסבתא שלי ואני גרה בו שנתיים כמעט כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? הומ עכשיו חופש .. ואני רוב הזמן יושנת או עובדת או יוצאת עם חברות .. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? הומ לע נראה לי שיש .. כשאני יהיה חולה אני יודע לכם .. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 5 .. סבא סבתא אמא אני ואחי מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? הומ בדרך כלל אני לע עושה
או שאני עושה בערב אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? גביסה ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כע .. כאילו אני לא אוהבת לעבור דירה אז אין לי כל כך ברירה להישאר בדירה הזאת .. וגם אני מכירה אותה טוב אז אין לי בעיה לאהוב אותה ..

I L O V E MCR

New member
ראנינג טרו דה מונסון../images/Emo129.gif

שם: נעה תאריך לידה:9.12 מקום מגורים:חור
צבע עיניים: חום צבע שער: שחור עם קצוות שרופיםP: גובה: 1.55 ימני או שמאלי? ימני...כאילו בכתיבהXP המוצא שלך: קולולולולו מרוקאיתP: איזה נעליים לבשת היום?נעלי רכיבהXP על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?על ביל. אני יודעת>< מה עשה לך את היום?אמא! אחלה עוגה היא עושה! מי הרס לך את היום?אפחד. החולשות שלך:אני...כל מה שאני עושה...השוני וזה. הפחדים שלך:להשאר לבד הפיצה המושלמת שלך:טונה
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:להגיע להשגים טובים ולשלב בין מה שאני אוהבת ובין החובות שלי וכמובן: לרצות את אמא. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:מה? מה השעה?! מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?הא? מתי אתה הולך לישון?אני לא ממש יודעת. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:לא יודעת ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:לנדי..=[ פפסי או קולה:פפסי מקדונלדס או ברגר קינק:מק' דייט לבד או בקבוצות:לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי! שוקולד או וניל:וניל קפוצ'ינו או קפה:קפה מעשן:לא מקלל:לפעמים...אבל נגמלים! שר:יאפ מתקלח כל יום?יאפ אפילו פעמיים התאהבת פעם?נוט אתה מאוהב עכשיו?נוט רוצה ללמוד במכללה?לא היית רוצה להתחתן?כה אבל לא כרגע אתה מאמין בעצמך?לא ממש אתה מקבל הפרעות נפשיות?לאנראה לי אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים?כה אתה אוהב ברקים?כה אתה מנגן על משהו?על העצביםXP ועל פסנתר בחודש האחרון: שתית אלכוהול?לא עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?לא רחיצה בעירום?לא גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר?לא הרביצו לך פעם?כהXP אבל בקטנה גנבת מחנות פעם?לא רצית למות?כה נפגעת ממישהו?לא מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?משו עם מוזיקהD: איזו ארץ תרצה לבקר?הוואי צבע עיניים אהוב?משולבD: צבע שיער אהוב?שחור
ארוך או קצר?רוך גובה?מה איתו? משקל?מאיתו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום ב21.00 אכלת?לפני 20 דקות התנשקת?נוט התאהבת?נוט נשבר לך הלב?נוט צחקת?ב21.00 בכית?מלאמלאמלא זמן שלא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?הו. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?הו. חיבקת מישהו/י?הו. עישנת?לא שתית משקה אלכוהולי?לא השתכרת?לא שכבת עם מישהו/י?לא היית במועדון?לא לבשת חצאית?לאאאאאא!!מפורים! קנית בגד?ואוו=[ אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?תמיד זה ככה הקדישו לך שיר?הו שיפרו לך את המצברוח?לא יודעת מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?יאפ אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?200 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?2 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?ממאיוש ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?מאימאי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)הודעות ושיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?העוגות
למה אתם אוהבים את הבית?כי יש שם מחשב!XP באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?קרקע באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?דירת קומות כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?2 3 שנים לארצות הברית ובחזרה לפה...אז זה 3 אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?אמפי3 האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?10 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?מחשב..טלויזיה אוכל אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?אורז עם חלב מורתך עם סוכר זה הכי טעים בארץ! מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?3אני אמא ואבא מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?אחרי בצפר ואוכל אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?להכניס כלים למדיחXP ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?יאפ

יותר מדי אייקים מחוייכים ><

שם: ----------- תאריך לידה: 14 לאוגוסט ^__________^ מקום מגורים: ירושלים הרחוקה צבע עיניים: ירוק שטני צבע שער: חום בהיר גובה: 1.70 לערך ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: צ'כי+ליטאי-הולנדי+ייקי איזה נעליים לבשת היום? טבע בצבע בז', כרגיל
על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?/: מה עשה לך את היום? שינוי אווירה. לא הייתי בבית בסופ"ש
ואני עדיין לא. והייתה שבת רגועה ונעימה למדי. וגם קראתי את המשחק של אנדר D: זתומרת.. לא סיימתי
והייתי בהופעה של מאור כהן ופיטרוט בשישי D: D: מי הרס לך את היום? אהמ. עייפות אולי. אבל גם הדיכי היה במקום. יום מושלם D: החולשות שלך: וואו. מאיפה זה בא?! אולי אמוציונליות, וכעס לא מבוקר... הפחדים שלך: להיראות אחרת ממה שאני. הפיצה המושלמת שלך: פוקצ'ה. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: כסף, שיעורי גיטרה, בגרויות טובות, להתקבל למשהו טוב בצו ראשון
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: תלוי איזה יום זה
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מזתו? O: נעארף.. .שרירים? תווי פנים נאים ?XD פוני P:p: מתי אתה הולך לישון? תלוי... בזמן האחרון ב1, אבל...עכשיו 03:38... הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ... ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: הממ. לאפחד
פפסי או קולה: קולה. אבל רק עם הרבה קרח שידלל את הטעם, ובמצבי אי שפיות. מקדונלדס או ברגר קינק: בורגרס באר. דייט לבד או בקבוצות: אפעם לא ניסיתי קבוצתי, וכנראה שגם לא אנסה ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי אפרסק שוקולד או וניל: שוקו D: קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן: לא מקלל: כה שר: כה מתקלח כל יום? חח ברור התאהבת פעם? אהא אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? שנקר זו מכללה? היית רוצה להתחתן? בוודאי אתה מאמין בעצמך? אהא אתה מקבל הפרעות נפשיות? נגיד אתה פריק של בריאות? אפשר לומר XD אני מסוגלת לשטוף ידיים בערך שלוש פעמים ברצף, ולנגב אותן באמצע, בגלל חיידקים מזורגגים. ואני לא אדם סטירילי >< אתה מסתדר עם ההורים? לא בדיוק אבל נגיד שכן אתה אוהב ברקים? מאוד D: אתה מנגן על משהו? נופ, לצערי בחודש האחרון: שתית אלכוהול? אהא. דווקא הרבה מהרגיל. עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? כה. וזה גם הספיק להיגמר. רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? אהא הרביצו לך פעם? כן XD "הלכתי מכות" עם אחותי... זה היה יותר בכיוון של קאט פייט
שרטנו אחת את השניה... גנבת מחנות פעם? לא, אבל מישהי החביאה בתיק שלי משהו שהיא גנבה במכולת /: בלי שידעתי... רצית למות? כה נפגעת ממישהו? אהא מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? איזו ארץ תרצה לבקר? הולנד Oo צבע עיניים אהוב? תלוי למי שייכות אותן עיניים
צבע שיער אהוב? ...כהה ארוך או קצר? שניהם תלויים משקל? ? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת?היום. לפני 4 שעות התנשקת?
התאהבת? המון זמן. חצי שנה בערך נשבר לך הלב? לא חושבת שנשבר לי הלב
צחקת? עכשיו ^^ בכית? שישי בערב אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? שישי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? שישי חיבקת מישהו/י? חמישי עישנת? לג בעומר? S: שתית משקה אלכוהולי? היום השתכרת? יומעצמעאות שכבת עם מישהו/י? נוור היית במועדון? הממ. לא נראה לי שהייתי. לבשת חצאית? היום קנית בגד? הממ. שבועיים? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? שבוע שעבר אני מניחה הקדישו לך שיר? S: שיפרו לך את המצברוח? היום D: מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? יותר מדי סמסים, לדבר זה מעיק. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? אהא. זה נחמד מדי פעם. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 300 |: האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? אמא כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? בסביבות 3/4... קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? אנג'ליקה ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? הממ. בית מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שעון מעורר, סמסים. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? כיח. די עם אוכל. למה אתם אוהבים את הבית? כי זה הבית. לא בגלל שום סיבה אחרת. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה שוממה :-9 באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? הממ. בית עם אנשים שאני לא אוהבת. זה בערך המצב עכשיו. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 5 אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב כמובן. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? אהא. כי כיף כאן. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? מחשב/הרבה ספרים/שינה/סרט/אומללות אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? שמנים ארומטיים, אפילו שזה לא ממש תרופת סבתא. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אחות, אמא, בעל של אמא. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? לא עושה אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לקפל כביסה/לשטוף לפעמים, כי כיף לי D: ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?

Feeling good. ../images/Emo219.gif

שם: לוטנ תאריך לידה:26.4 מקום מגורים:יבנה צבע עיניים: ירוק-חום צבע שער: חום-ג'ינג'י גובה: -- ימני או שמאלי? שמאלית המוצא שלך: חצי רומניה חצי עירקית איזה נעליים לבשת היום?נעלי בית
על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?על אף אחד/שום דבר מה עשה לך את היום?הוא רק התחיל מי הרס לך את היום?כנ"ל החולשות שלך:שוקולד,סלט,קולה,מחשב,כסף הפחדים שלך:ג'וקים וכלבים מסוכנים הפיצה המושלמת שלך:עם זיתים/תירס מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:80 במתמט'. לפחות
. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:"אור. אני שונאת אור." מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?לא יודעת מתי אתה הולך לישון?1:00-3:00 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:לא יודעת ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:עדי חברה שלי T_T פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק:שום דבר דייט לבד או בקבוצות:לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:שום דבר שוקולד או וניל:תלוי בקשר למה P: קפוצ'ינו או קפה:קפוצ'ינו מעשן:לא מקלל:כן שר:כשאני מרגישה צורך לשיר-אני שרה מתקלח כל יום?כן התאהבת פעם?כן אתה מאוהב עכשיו?לא רוצה ללמוד במכללה?המ היית רוצה להתחתן?לא אתה מאמין בעצמך?בד"כ לא אתה מקבל הפרעות נפשיות?לא יודעת אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים?בזמן האחרון לא אתה אוהב ברקים?לא,אבל לא שונאת אתה מנגן על משהו?כן בחודש האחרון: שתית אלכוהול?לא עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?לא רחיצה בעירום?לא גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?לא יודעת קראו לך טיזר?מה זה?
הרביצו לך פעם?כן [כיתה ג',איכס] גנבת מחנות פעם?לא שזכור לי רצית למות?כן נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?לא יודעת איזו ארץ תרצה לבקר?הולנד,שוב
[חוץ מאמסטרדם P:] צבע עיניים אהוב?ירוק-חום [שלי,נו
] צבע שיער אהוב?חום/שחור ארוך או קצר?ארוך גובה?-- משקל?-- מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לא זוכרת. יום חמישי? אכלת?עכשיו התנשקת?אף פעם התאהבת?שנה שעברה נשבר לך הלב?אף פעם צחקת?בבוקר בכית?אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אף פעם מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אף פעם חיבקת מישהו/י?לא זוכרת עישנת?אף פעם שתית משקה אלכוהולי?המ. לפני חודשיים. אם רדבול נחשב. השתכרת?המ שכבת עם מישהו/י?אף פעם היית במועדון?המ לבשת חצאית?כיתה א'-פורים. בחיים אני לא אלך עם חצאית יותר קנית בגד?לפני שבועיים-שלוש בערך,כשהייתי בהצ"ב XD אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אף פעם הקדישו לך שיר?אף פעם שיפרו לך את המצברוח?יום חמישי מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?לא אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?240 ש"ח האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?4 אאל"ט קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?אין לי כוח ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?כנ"ל מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שיחות,אסמסים איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?צ'יפס XD למה אתם אוהבים את הבית?לא יודעת באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?המפ. לא יודעת איך קוראים לזה XD. קומה 8 בבניין? D: באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?לא יודעת כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?אף פעם. ז"א,ההורים שלי עברו דירה כשעמדתי להוולד אבל זה לא נחשב P:. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?לא יודעת האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?ממש לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?12 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?מחשב,מוזיקה,טלוויזיה,שינה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?המ. לא יודעת מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?4-אחי,אחותי,אבא,אמא מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?בד"כ אני לא עושה T_T אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?כל מיני ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?את החדר שלי בעיקר

d r o r y

New member
עונה:

שם: דרורוש תאריך לידה: חסוי מקום מגורים: איזור השרון צבע עיניים: דבש צבע שער: שחור גובה: 1:70 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: חצי טריפולטאי וחצי טוניזאי איזה נעליים לבשת היום? כפכפים על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על דברים משמחים, כמו סתם לשבת בלילה/ ערב עם איזה כמה חברים באיזה מקום אינטימי ולדבר. מה עשה לך את היום? לא דבר ספציפי. פשוט יום טוב, שבתקווה גדולה ימשיך גם ככה מי הרס לך את היום? אף אחד החולשות שלך: צריך לחזק עוד קצת את הבטחון שלי, את כושר הביטוי שלי, ולמצוא יותר חיי חברה. אני מידי בודד. הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך: פטריות, בצל וטונה. ושהבצק יהיה עבה, אבל לא מאוד. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: רק לעלות ולעלות. להמשיך להרגיש טוב כמו עכשיו, אבל תמיד לשפר יותר ויותר. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: הנה יום חדש. מעניין איך יעבור לי היום. הלוואי ויהיה טוב. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? פנים אולי מתי אתה הולך לישון? בין 12:00 בלילה ל 2:00 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: להיות בקשרים עמוקים עם חברים, אבל שהפעם יהיו כאלה שבאמת יהיה לי איתם טוב. שיהיה לי עם מי לבלות יחד כל שבוע ועם מי סתם ככה לדבר בטלפון כשבא לי (או לו). אלו דברים שהיו לי פעם, אבל עכשיו אני רוצה שיהיה לי אותם עם האנשים הנכונים לי. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לא חושב שמתגעגע למישהו ספציפי פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: לא משנה דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: לא יודע שוקולד או וניל: בגלידה? וניל קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן: לא מקלל: משתדל שלא שר: לעצמי, לפעמים מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? לא במישהי ספציפית. רוצה ללמוד במכללה? לא היית רוצה להתחתן? עדיין לא אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? אתה פריק של בריאות? כן אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? לכשעצמם,כן אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא מישהי חדשה, בכל אופן רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? תחליטי- אי פעם או בחודש האחרון?? גנבת מחנות פעם? כנ"ל רצית למות? --- נפגעת ממישהו? --- מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מאושר יותר ויותר, מוקף בסביבה טובה, בחברים טובים ובמשפחה טובה איזו ארץ תרצה לבקר? אף אחת, בינתיים. צבע עיניים אהוב? כחול, ירוק, חום צבע שיער אהוב? שטני, בלונדיני כהה במקצת, שחור וחום כהה ארוך או קצר? תלוי למי גובה? משקל? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול בערב אכלת? היום בבוקר התנשקת? מעולם לא התאהבת? פעם אחרונה? לפני שנתיים נגיד נשבר לך הלב? כנ"ל צחקת? הבוקר בכית? הרבה זמן שלא (ושכך ימשיך, אמן!) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני שנה וחצי? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? מתי שהוא בימים האחרונים. חיבקת מישהו/י? כנ"ל עישנת? מעולם לא שתית משקה אלכוהולי? מתי שהוא בחודשיים/ שלושה אחרונים. וגם אז זה היה קצת. השתכרת? מעולם לא שכבת עם מישהו/י? מעולם לא היית במועדון? לפני כמה שבועות. לא ממש מועדון. מאין פאב מסיבות כזה לבשת חצאית? מעולם לא קנית בגד? לא זוכר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? לא זוכר שיפרו לך את המצברוח? מתי שהוא בשבועות האחרונים. מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא לגמריי, אבל קצת אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 600 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים בינתיים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? בערך..... שישה/ שבעה קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ממכר שלי ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אבא שלי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שעון מעורר איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? את הרוב למה אתם אוהבים את הבית? כי הוא טוב וכייפי ואחל'ה של איזור באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? פנטהאוז באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית בסביבה מידי רועשת ולא נעימה, שהאווירה שם לא לרוחי כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 3 אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? אין אחד האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 5 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? סיימתי בי"ס ממש מזמן אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? לא ממש יודע מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? שני הורים ואח. סכ"ה 4 מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אינני תלמיד עוד אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לזרוק את השקיות זבל לפח, ולפעמים לעזור להורים בכל מיני סידורים או דברים כאלה ואחרים (כגון, להסיע את אימי למקומות, ועוד..) ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן

SmeLLy Cat 1

New member
בלאט

שם: הדס תאריך לידה: 7.12.89 מקום מגורים: אזור תל אביב צבע עיניים: ירוק צבע שער: חום גובה: 1.62 ימני או שמאלי? שמאלית המוצא שלך: אשכנזיה איזה נעליים לבשת היום? היום רק התחיל.. על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? כנ"ל. אבל בינתיים על אחותי ועל עוד מישו.. מה עשה לך את היום? שיש הרבה אוכל טעים לצהריים
מי הרס לך את היום? עדיין לא נהרס, ברוך השם! החולשות שלך: אממ מצבי לחץ. הפחדים שלך: להשאר לבד. הפיצה המושלמת שלך: חח אני מסתפקת בכל פיצה
אבל פיצה האט שליטה. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: אני רוצה חברררר המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "מה השעה?" מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? לא נראה לי שיש כזה.. אולי הרגליים? מתי אתה הולך לישון? כשאני עייפה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: בואו לא ננבור בעבר ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: למשיח פפסי או קולה: קולה! מקדונלדס או ברגר קינק: מק דייט לבד או בקבוצות: בקבוצות ליפטון אייס תיי או נאסטי: לא זה ולא זה שוקולד או וניל: שוקולד, ברור קפוצ'ינו או קפה: איכס מעשן: לעיתים רחוקות מקלל: תמיד. שר: תמיד. מתקלח כל יום? ברוך השם. התאהבת פעם? לא. אתה מאוהב עכשיו? לא. רוצה ללמוד במכללה? בבוא העת כן היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? לא אתה מקבל הפרעות נפשיות? חדירה לפרטיות!!! אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? בהחלט אתה אוהב ברקים? לא אתה מנגן על משהו? כן בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? כן רחיצה בעירום? במקלחת גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? לא גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מנקת רחובות איזו ארץ תרצה לבקר? ארהב צבע עיניים אהוב? לא כל כך משנה. צבע שיער אהוב? בלונדיני ארוך או קצר? ארוך גובה? גובה אהוב כאילו? בלאטטט משקל? שלי? חה חה חה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לא זוכרת אכלת? אתמול התנשקת? מזמן התאהבת? בפסח נשבר לך הלב? קצת אחרי פסח צחקת? לא זוכרת בכית? כנל אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לכלבה שלי בערך כל יום.. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לא נראה לי שזה קרה חיבקת מישהו/י? נווווווווווווו עישנת? בחודש הקודם שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? מזמן שכבת עם מישהו/י? מה קורה לשאלות?! היית במועדון? לפני איזה שבועיים לבשת חצאית? לפני שבוע? קנית בגד? שלושה שבועות? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני שנה הקדישו לך שיר? בלאטטטט שיפרו לך את המצברוח? ביום שישי מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא דבוקה לפלאפון, אבל חשוב שיהיה אחד. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא בכוונה מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?בטח קרוב ל300 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? בעלי כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? לדעתי 2 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? חברה, שלשום או אתמול (לא באמת הלכתי עד הפלאפון, שיהיה לכם ברור!) ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? חברה אחרת לדעתי. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) SMS איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? הכל! למה אתם אוהבים את הבית? כי כאן אני מרגישה הכי נוח באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? וילה נראה לי באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? אויש כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? בחיים לא אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? אממממ הכלבה שלי נחשבת? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא, כי אין כמו הבית כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כמעט 18 שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? שוכבים במיטה ורואים טלויזיה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? כדורים חזקים שליטה! מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 2 אחיות , אמאבא ולפעמים חבר של אחותי. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? הפעם האחרונה הייתה בכיתה א' בערך אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? להכניס למדיח כלים ולפעמים ספונג'ה ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? באופן כללי כן.

למעלה