מקומות מפגש

אלונגו

New member
או, יותר הגיוני...

שאתה\היא זמזמתם אותו קודם, השני שמע\ה, ואז זה התנגן לך בראש, והיא התחילה לשיר אותו!

EshedI

New member
אהמ... לא הבנת...

לא זמזמתי \ שרתי \ דיברתי על השיר. רק חשבתי עליו. כמה דקות אחרי זה מישהו שהיה לידי התחיל לזמזם אותו. לא לפני.

fcfighter

New member
כן גם לי זה קרה

בקשר לחתול, כבר עמדתי להתייאש ולפתע ראיתי את הילד מתקרב, אמרתי לעצמי "לא יכול להיות!", תשמע, זה יכול להיות גם צירוף מקרים אבל אני יבדוק אם המקרה יחזור על עצמו

Real Dream

New member
ספרין לא תמיד נכונים...

פעם ראיתי ספר על חלומות שהתחיל בערך ככה - "כולנו חולמים. חלקנו חולמים כל לילה, חלקנו לעיתים קרובות, וחלקנו לעיתים רחוקות בלבד". אז אל תסמוך תמיד על מה שכתוב בספרים.

galgal15

New member
יתכן שהם מגדירים חלום באופן אחר

אולי חלום מוגדר אצלהם כמחשבה בזמן שינה שאנו זוכרים לאחר שאנחנו מתעוררים, ואם כן זאת הגדרה נכונה כי לא כל לילה אנחנו זוכרים את החלומות שלנו.

Real Dream

New member
חחחח....

זה לא ממש משנה איך מגדירים חלום, העובדות עדיין נשארות - כל אדם חולם כל לילה יותר מחלום אחד. והעובדות האלה יישארו גם אם תגדיר את החלום כעגבנייה שהתחפשה למלפפון שנפגע בתאונת דרכים. וחוץ מזה, אם ככה הם מגדירים חלום אז זה עוד יותר נחמד - ככה על ההתחלה כבר אפשר לדעת שכל הספר הוא שטות אחת גמורה.

alonbb

New member
תחשבו שניה

המוח הוא סתם מוח..מוח יכול להיות כמו טלפון אלחוטי..למה? הוא לא מחובר לשום דבר ואתה יכול לשמוע את הדמות השניה.. איך יש אנשים שיכולים לקרוא מחשבות? זה אותו הדבר כמעט יש לי רעיון בואו נעשה כולנו פגישת מחזור בחלום יאללה?

fcfighter

New member
יאללה!

לא... אחי, אני לא יודע מה רשמת, אבל בהחלט הצלחת להצחיק אותי...

אלונגו

New member
´הגבול בין חלום צלול להקרנה אסטרלית

הוא דק´???? חלום צלול הוכח מדעית. הקרנה אסטרלית לא. אני אישית לא מאמין בזה. חלום זה אוסף תמונות, שעולה לך בראש בזמן השינה, ואתה מוסיף לו עלילה. חלום צלול - אותו דבר רק שאתה שולט בתמונות ובעלילה. איפה אתה רואה כאן קרבה להקרנה אסטרלית???? למה אתה חושב שבחלום צלול אתה יכול ´לצאת מהגוף´ ולעשות דברים, ועוד בחלומות של אחרים??? ואגב, מה זה ´אחד מהמאסטרים פה´??? זה ממש ממש הצחיק אותי

tahel

New member
חלום משותף.

מישהו מכם שם לב אי פעם במה הוא עוסק? הוא עוסק בשליטה בבלתי אפשרי. חלום משותף הוא עניין שקיים, אתם מוזמנים לשאול את lizard איך זה היה (ניתן למצוא אותו בקלות רבה במסרים). אתם מוזמנים להיות סקפטיים, אין דבר מבורך מזה, אבל כשמשהו בפנים אומר לכם כן, ומסמן לכם בכל הכוח שהוא נכון, סימן שהוא נכון. אם אתם רוצים הסבר יותר מפורט, קפצו לפורום השכן, דרך הלוחמים, וכנסו למאמר ושמו "חלימה". חלומות צלולים הוכחו מדעית והקרנות אסטרליות לא? אז מה.

fcfighter

New member
אז תמשיך לצחוק...

תגיד, אתה מפגר? אם לא הבנת אני משתמש במילים יוצאות דופן כדי לעורר גיחוך מכוון שמטרתו להצחיק! בקיצור זה סוג של הומור..., אני מקווה שהבנת
(אין אייקון של |קפוץ לי|...
) בכל מקרה, תשאל אנשים שמבינים במקום לקפוץ ככה, הם יגידו לך שיש טכניקות להקרנה אסטרלית דרך חלומות צלולים, ואני חוויתי חוויה דומה, התעוררתי באמצע הלילה מחלום צלול וניסיתי בכח לחזור לחלום (בחלום עצמו ניסיתי לבלום נפילה, יותר נכון תעופה כלפי מטה) ומיד הרגשתי שאני עוזב את הגוף אבל פחדתי נורא והתעוררתי מרצון, אני יודע שיכולתי לזרום עם זה כי ממש הרגשתי שאני עוזב את הגוף. אני יודע גם קצת קבלה ואני מכיר אנשים שמעסקים בתחום העל-חושי ותאמין לי שיש דברים מדהימים גם אם עדיין לא הצליחו להוכיח אותם מדעית, וזה מפני שאי אפשר! או שזה פשוט קשה מידיי! אני יודע שהרבה אנשים חווים חוויות חוץ גופניות ואבא שלי גם חווה בעבר כאשר הוא התהפך עם משאית.

Real Dream

New member
אם זה אתה כל כך בטוח

אז אולי תוכיח? תוכיח לנו שבאמת היית מחוץ לא לגוף ולא רק חלמת את זה. אתה יכול? אני שאני לא מקבלת הוכחה - אני לא מאמינה.

fcfighter

New member
זה כל הקטע שאי אפשר להוכיח את זה!

תוכיחי לי חלומות צלולים, מה ההוכחה לכך??? (אני יודע שזה נשמע דפוק) כך גם בקשר להקרנה אסטרלית, למרות שיש הרבה אנשים שעושים את זה עדיין לא הוכיחו את זה, אישית, אני לא יכול לטעון שיצאתי מהגוף פשוט ככה הרגשתי. וקחי עצה לחיים, אל תפסלי מיד דברים לפני שאת חוקרת אותם (אני יודע שאני נשמע מתלהב, מה לעשות?) נ.ב, איך קוראים למיקס של קרלוס סנטנה Dirty Dancing

אלונגו

New member
כל עוד אי אפשר להוכיח את זה,

מבחינתי זה לא קיים. כבר היה לנו דיון על זה... בכל אופן, חלום צלול כן הוכח מדעית כאפשרי - הקרנה אסטרלית לא!

LucidGuess

New member
ועוד איך שהוכיחו חלומות צלולים

במעבדות שינה שחקרו בהן את הנושא כולל במכון לחקר חלומות צלולים הצליחו לדבר עם אנשים בזמן שהם חולמים חלום צלול באמצעות תנועות עיניים שהם קבעו מראש, ואלו שחלמו חלום צלול ענו להם על שאלות בזמן שהם חולמים! דבר שני כשאתה מתעורר מחלום צלול אתה נישאר עם מודעות עצמית מלאה בלי הפסקה מהחלום הצלול ועד שאתה מוצא את עצמך במיטה, כך שאתה יודע שזה באמת קרה כי הרגע התעוררת מזה בלי שום נתק במחשבה! לעומת זאת יציאה חוץ גופית מעולם לא הוכחה, אז מה אם אתה מרגיש ממש מחוץ לגוף? גם בחלום צלול אתה יכול להרגיש ממש כמו במציאות, אז זה מוכיח שזו מציאות? הרגשה לחוד ומציאות לחוד. מערכת החושים של האדם יכולה מאד להטעות ויש המון ניסויים נחמדים סביב הנושא הזה לדוגמה בתחום של טעויות אופטיות ודברים דומים אחרים שמראים כמה קל להטעות אדם שמסתמך רק על חושיו. ותחשוב על זה Lucid

fcfighter

New member
זה עדיין לא הוכחה

תנועות עיניים בטיח! הוא לא יכול להוכיח לי שהוא רואה משהו, ע"י תנועות עיניים, אולי הוא לא חולם בכלל! אני עדיין טוען שזה לא הוכח, הטיעון שהבאת הוא לא הוכחה! לעומת זאת בקשר להקרנה אסטרלית, אומנם אני לא חוויתי אבל חוויות חוץ גופניות חווים הרבה אנשים, אני מאמין בקיום גופים נפרדים והילות, יש דבר כזה שנקרה צילום קירליאני (kirlian) שמצלם כביכול את הגוף האתרי, קראתי שצילמו את הגוף האתרי (הילה) של אדם בעל איבר גדוע ובצילום הוא נראה "שלם", יש הרבה אנשים שטוענים שהם חווים חוויות חוץ גופניות כמו אנשים שחווים חלומות צלולים! עשה את הניסוי הבא: פתח ספר בעמוד מסוים, בלי להכיר את הספר ותניח אותו באיזה מקום שאין לך גישה אליו, תנסה לבצע הקרנה אסטרלית מתוך חלום צלול, אם תצליח, תיגש לספר ותקרא ממנו, כשתתעורר תוכל לבדוק אם באמת חווית חוויה חוץ גופנית. הטכניקה למעבר להקרנה מחלום צלול נמצאת באתר magick.up.co.il

fcfighter

New member
העצה הכי חכמה שקראתי פה

היא של גורו יאיא שהציע לא לאמץ את המדע לחיק המיסטיקה בכזו קלות - לא כדי להוכיח ולא כדי להפריך, חוץ מזה הוא נשמע לי בן אדם חכם ואתה זילזלת בו עם התגובה שלך וזה לא יפה.

אני חדשה כאן.. ותיכנו..

את האמת, לא חשבתי שיהיה לי מה לכתוב, למרות שהתנסיתי בחלומות צלולים, אבל אם כבר הזכרתם את נושא המסע האסטרלי, הרגשתי דחף לשתף, זה קורה לי לעתים די תקופות, כשאני ישנה שינה חלשה, קמה, נרדמת, קמה.. וכ"ו, לפעמים אני מרגישה את עצמי יוצאת מתוכי, אני שומעת קולות מוזרים שאין לי למה להקביל אותם, מהקולות הקימים, אולי למכונות חורקות.. רעש לא נעים, ולפעמים גם את הלב שלי דופק חזק, אני רואה את עצמי, ואין לי שליטה על גופי, אני תמיד עוצרת את זה באמצע, כי אני מפחדת להמשיך, אבל עם כל פעם שזה קורה, אני מתקדמת יותר עם ההתרחקות שלי, ואני עדיין מאוד קרובה. מישהו חווה את זה עד התנתקות מלאה כאן? זה לא מפחיד? יש חומר על הנושא???

LucidGuess

New member
למלכת הביצה

נראה לי שעדיף שתעתיקי את תוכן ההודעה לשירשור חדש שתיפתחי למעלה, לא נראה לי שמישהו ישים לב להודעה הזאת וגם ככה עוד רגע היא עוברת לדף הבא... השירשור הזה לא קפץ למעלה דרך אגב כי עברו כבר יותר מ 72 שעות מהזמן שההודעה בראש השירשור ניכתבה, לכן השירשור לא קופץ כבר. מה שתארת מזכיר מאד את השלבים בשיטת הווילד, ואת יכולה בקלות לנצל את זה לכניסה לחלום צלול, לי היתה פעם התנתקות מלאה ( בהרגשה לפחות ) אבל הייתי בשיתוק שינה מלא ולא הצלחתי לזוז בכלל או ליפתוח עיניים, אבל זה ממש כיף! למרות שאני לא מאמין שזה אמיתי אלא רק חלום צלול בו את כאילו יוצאת מחוץ לגוף. Lucid

למעלה