מקומות מפגש

fcfighter

New member
מקומות מפגש

חשבתם פעם שאולי אפשר ששני אנשים חולמים יפגשו בחלום אחד (עדיף שהוא יהיה צלול), מאחר שהגבול בין חלום צלול להקרנה אסטרלית הוא דק אולי זה ייתכן, מה אתם אומרים? אפשר אפילו לפלוש לחלום של חבר ולהגיד לו שהוא חולם או לשלוט לו על החלומות... אולי שאחד המאסטרים פה ינסה את זה ויספר לנו אם הוא הצליח... אולי יום אחד נחיה כמו במאטריקס

eitangefen

New member
זה אפשרי

יש לי ספר על חלומות ובפרק של החלומות צלולים יש שם הוראות איך לעשות את זה אם אתם רוצים אני יוכל לרשום את הקטע הזה

galgal15

New member
זה כבר יוצא מתחום המדע...

אני לא מאמין שזה אפשרי...להכנס אחד לשני לחלומות...זאת טלפתיה, חלום צלול זאת תופעה פסיכולוגית מוקרת וטלפתיה היא לא ולא נראה לי שאפשר לשלב בינהם. אבל מי יודע...

LucidGuess

New member
זה שרשום בספר זו הוכחה??

אז מה אם רשום בספר?? את הספר כתב סך הכל בן אדם, ולא אלוהים, הרבה אנשים חכמים ופחות חכמים ( אפילו טיפשים ) כותבים ספרים על כל מיני דברים שהם מאמינים בהם, יש ספרים על חוצנים ועל פיות ושדים ועל המון שטויות אחרות, זה שמשהו כתוב בספר זה לא מוכיח שזה נכון, אפילו כתוב בתנ"ך שאלוהים חצה את הים לשניים ועשרות אלפי אנשים עברו דרכו, אז מה זה אומר שזה באמת קרה? לא נראה לי משום מה... Lucid

galgal15

New member
זה לא רק רשום בספר!

זה הוכח מדעית!!! אתה לא יכול לומר שהוכח מדעית שיש אפשרות ליצור קשר טלפתי בין אנשים! אבל תופעת החלומות נחקרה באופן מדעי פעמים רבות וגם תופעת החלומות הצלולים. גם אני לא אמרתי שכל מה שרשום בספר נכון...רק דברתי על דברים שאפשר להוכיח שהם נכונים. טלפתיה עדיין לא הוכחה כתופעה אמיתית ואילו חלומות צלולים כן..

LucidGuess

New member
אתה מנסה לשכנע אותי בחלומות צלולים?

זה בסדר, תאמין לי שגם בלי ספרים אני יודע שחלומות צלולים זה אמיתי, אבל אתה דיברת על משהו אחר לגמרי, אמרת שכתוב בספר שלך שאפשר ליצור חלומות משותפים בין אנשים, ודיברת כאילו שבגלל שזה כתוב בספר זה אומר שזה נכון, אז סליחה אבל עד היום אף אחד לא הוכיח מדעית שחלומות צלולים משותפים בין אנשים זה דבר אפשרי... Lucid

fcfighter

New member
טלפתיה הוכחה כבר מדעית

והיא תכונה שכל אחד יכול לרכוש ע"י תירגול, עד עתה עשו מאות ניסויים על הרבה מאוד משתתפים וחלקם הראו כושר טלפתי גבוה, היו גם אנשים מסוימים שהצליחו לשלוט על מחשבות של אנשים אחרים והסובייטים ניצלו אנשים כאלה ואימנו אותם. ראיתי גם תוצאות של ניסויים עם אורי גלר וזה הדהים אותי.

LucidGuess

New member
שוב ההצהרות הלא מבוססות האלו...

לידיעתך טלפתיה היא דבר שמעולם לא הוכח, בטח לא מדעית, עולם המדע מעולם לא הכיר בטלפתיה כדבר שמוכח מדעית, ודווקא הרבה ניסויים מבוקרים בנושא הראו שזו שטות! אתה יודע יש אפילו איזה מכון בארה"ב שכבר שנים מצהיר שהוא מוכן לתת סכום כסף ענק לכל אדם שיהיה מוכן להגיע למכון ולהוכיח את כוחותיו הטלפתיים והאחרים תחת פיקוח הדוק של מכשירים ובוחנים ובלי יכולת לרמות, ועד היום לא היה אפילו אחד שהיה מוכן להגיע להיבדק במכון הזה או שהגיע והוכיח שיש לו את היכולת שהוא טוען שיש לו! רק לא מזמן ראיתי תוכנית טלוויזיה בנושא הזה והראו שהכל זו פשוט רמאות וקוסמות! אנשים שטוענים שיש להם כל מיני כוחות מיוחדים, וטלפתיה, ואפשרות "לחוש" דרך הידיים בעיות גופניות של אנשים התגלו כאנשים רגילים שאין להם שום כוחות מיוחדים והכל בולשיט! הכל אחיזת עיניים וניצול תמימות של אנשים כמוך! גם אורי גלר לא הראה אף כוח מיוחד בבדיקות תחת פיקוח, אף פעם! הוא פשוט קוסם טוב בעל יכולת אחיזת עיניים וכישרון, אין לו שום כוחות שאין לך ולי! Lucid

guruyaya

New member
נושא ההוכחה המדעית

ישנה בעיה מסויימת עם הטענה כי טלפטיה הוכחה מדעית: נושא החיזוי. כדי שדבר יחשב מדעי, ישנו צורך בכך שיהיה ניתן לבצע ניסוי שיחזה תוצאות מסויימות. אני אעשה את הניסוי, ואומר כי אני חוזה שאורי גלר יצליח לקרוא את מחשבותי. אם אורי גלר מצליח לקרוא את מחשבותי, בכל פעם שאני מבצע את הניסוי, ניתן לחזות כי הוא יצליח גם בפעם הבאה. מכיוון שחסר בסיס שכזה לניסויים בטלפטיה (אני יכול להראות שהייתה הצלחה של 90 אחוזים, אבל אם לכוח המשיכה הייתה הצלחה של 90 אחוזים, הוא לא ממש היה חוק מדעי - נכון?) אני חייב להעיר שהמכונים שמציעים כסף עבור מי שיסכים "לכופף אצלם כפיות", מבצעים רמאות מסויימת בפני עצמם. הטענה כי הכוונה והאמונה של הנוכחים היא חשובה להצלחת הפעולה, עשויה להיות נכונה, ובמכון בו הימרו כנגדה - אין אמונה כי היא תפעל. יותר מכך, ישנה ידיעה כי אם יצליח לכופף את הכפית \ לקורא את המחשבות, עדיין לא ישכנע אף אחד, משום שאנשי המכון פשוט יחשבו שהוא הצליח לרמות אותם. אבל הכי מרגיזה, היא הטענה כי המכונים האלה אמינים יותר ממכונים שחקרו את הטלפטיה \ טלקיניזיס. הרי על כל מכון שמרים ידיים אל מול התופעה, משום שהוא מקבל הוכחה שהיא אפשרית, מיד קם מכון נוסף שצועק שהמכון הקודם לא היה מספיק סקפטי. גם לעוסקי טלקיניזס ישנם דברים טובים יותר לעשות עם זמנם. ולבסוף, האם זה אפשרי על פי התאוריות המדעיות הקיימות היום? ישנו נושא מורכב בתורת הקוונטים בשם סופר פוזיציה, הטוען כי חלקיק או גל, יכולים להימצא בשני מקומות בבת אחת. באופן תאורטי, אפשרי שאני אחולל משהו בחלקיק אצלי, והוא ייתחולל באותו החלקיק במקום מרוחק. מכיוון שאנו לא יודעים דבר על הנפש, אנחנו יכולים להניח שייתכן ואנו מבצעים זאת, ולהסביר בכך טלפטיה ואפילו טלקיניזס. באשר למדעיות של ניסויים המנסים להוכיח את זה - אנחנו מצויים בבעיה מסויימת. אז לסיכום, הייתי מציע לא לאמץ את המדע אל חיק המיסטיקה בכזו קלות - לא כדי להוכיח ולא כדי להפריך. אני אישית מאמין בטלפטיה, אבל זה נוגע לנסיון חיים מאד אישי שלי, לדרך שבה אני צופה בעולם הפסיקאלי פילוסופית, ולא לשום הוכחה מדעית - שכן יעברו מספר שנים טובות עד שנוכל לבצע ניסוי מדעי שיוכיח חד וחלק אם יש או אין טלפטיה.

EshedI

New member
ניסוי שאפשר לערוך בסיסבת המגורים...

מכיוון שבשביל שטלפתיה תצליך צריך לעבור הרבה אימונים, אנחנו נבצע ניסוי באמפטיה, שהיא מן טלפתיה ברמה נמוכנה יותר. אמפטיה היא היכולת לחוש ברגשות של מישהו אחר, אפילו אם אתה לא מכיר אותו או יודע שהוא לידך. לכו לקניון האזורי ושבו בבורגר. תבחרו לעצמכם מטרה (חשוב שתשבו מאחוריהם ושלא יראו אותכם) עכשיו, תסתכלו עליהם. כל הזמן תנעצו בהם מבטים. ניסויים הוכיחו שבשלב כלשהו אנשים מתחילים "להרגיש" שמסתכלים עליהם ומסתובבים. התאוריה בנושא אומרת שאבות אבותינו היו משתמשים בתכונה הזאת כדי להתחמק מטורפים או לחוש בהם כשהם אפילו לא יודעים שהם שם. נשמע הגיוני לדעתי...

fcfighter

New member
מקרה שקרה לי...

אתה צודק בהחלט! יום אחד ישבתי וקראתי ספר במרפסת ולפתע הרגשתי איך הבטן שלי מתכווצת (אולי מכאן בה הביטוי "תחושת בטן") ופשוט ידעתי שמסתכלים עליי, הרמתי את העיניים מהספר שלי והסתכלתי בדיוק על איזה זקנה שנעצה בי מבטים מהמרפסת שלה, ידעתי בדיוק מאיפה מסתכלים עליי, וגם לאחר שהסתכלתי עליה היא לא הורידה ממני את המבט אז רציתי לנסות להעביר לה בטלפתיה שתקפוץ מהמרפסת
אבל בסוף נכנסתי לבית.

Real Dream

New member
אצלי...

כשאמא שלי ישנה ואני רוצה להעיר אותה אני פשוט עומדת ומסתכלת עליה, ואחרי כמה זמן היא מרגישה את זה ומתעוררת. זה נחמד, וככה היא לא יכולה לכעוס עלי שהערתי אותה - קודם כל שתוכיח שזו הייתה אני...

LucidGuess

New member
שוב אנשים מדברים שטויות...

הבעיה היא שרמאים רבים ואוחזי עיניים כמו אורי גלר מאמצים את הגישה שלך כדי להצדיק את חוסר היכולת שלהם להוכיח את הכוחות שכביכול יש להם תחת פיקוח. הטענה הזאת שכאילו חוסר האמונה של הבוחנים עלולה להשפיע על הניסוי היא טענה מטומטמת שמשמשת להם תירוץ ופתח מילוט מהוכחה. נו באמת לפי מה שאתה אומר אז אין שום אפשרות ליבדוק בניסוי מבוקר אם הם באמת באמת דוברי אמת ויש להם כוחות מיוחדים, אז איך בדיוק אפשר לדעת שהם לא סתם רמאים אם אי אפשר ליבדוק אותם??? אני פשוט אמור ליסמוך על "המילה" שלהם ולהאמין רק כי הם אומרים שזה נכון??? לא נראה לך טיפה מטומטם?? אתה יודע יש קוסמים מאד מוכשרים שמבצעים קסמים מדהימים מול קהל חיי, חותכים אנשים לשניים, מכופפים כפיות, גורמים לאנשים לרחף באוויר ועושים תעלולים מדהימים עם קלפים ומנחשים קלף שאיש מהקהל חשב עליו ועוד מליון דברים שנראים כאילו הם נגד ההגיון הישר, אורי גלר לא שונה מהם כל זמן שהוא לא מאפשר ליבחון את "הכוחות" שלו תחת פיקוח אפשרות לרמות, עד היום הוא לא עשה את זה ולכן מבחינתי הוא רק "קוסם מוכשר מאד" ( שלא להגיד "רמאי מוכשר מאד" ) שמצליח להתל באנשים תמימים כמוך שמאמינים לבולשיט הזה. Lucid

fcfighter

New member
תקרא, קטן אמונה!

בקשר לאורי גלר, אני יודע שתפשו אותו (יותר נכון הוא הודה) בכמה פעמים, כמו לדוגמא כשהוא רצה לעצור את הביג בן אז היו לו קשרים עם כל מיני אנשים... אבל דבר אחד בטוח בקשר אליו, יש לו יכולת טלקינטית (וזאת לא רק היכולת להזיז חפצים), הבן אדם הופיע לפני כמה שנים באיזה תוכנית אירוח כאן בארץ והוא עצר לי כמה שעונים בבית ואחר כך גם גרם להם לפעול, זה היה משהו בסגנון "1..2..3.. עצור!" ואח"כ "1..2..3.. עבוד!" (למי שזוכר...
) והוא עשה את זה בשיתוף הצופים בבית, הוא ניסה גם לכופף כפיות בבתי האנשים אבל אצלנו זה לא עבד כי לא התאמצנו ביחד איתו לכופף את הכפית, ואני יודע שאצל חבר שלי הוא כן כיפף את הכפית! בכל מקרה, יש לי עוד מקרים שקרו לי אישית בקשר לטלקיניזס, כח המחשבה או איך שתקראו לזה, אחד מהם הוא המקרה הזה: יום שבת אחד רציתי לנסות את היכולת הטלפתית שלי, אז ראיתי חתול יושב על איזו חומה ורציתי לגרום לו ללכת על החומה, דמיינתי שאני מעביר לו את התמונה (בפרספקטיבה דרך העיניים שלו) שהוא הולך, לאחר שתי דקות שניסיתי את זה וזה לא הלך חשבתי שמה עם הוא מקבל את מה שאני שולח לו אבל עדיין כוח הרצון שלו חזק כדי להתנגד ולהישאר על החומה, אז ניסיתי לתת לו סיבה לזה שהוא ילך, ניסיתי להחדיר לו פחד, דמיינתי שאיזה ילד מתקרב אליו בחשאיות ואז הוא זורק עליו אבן ואז ראיתי בדמיוני כיצד החתול בורח, לאחר דקה של מחשבה על הרעיון פתאום הגיח איזה ילד קטן משום מקום (לא ראיתי אותו בסביבה לפני) והתקרב אל החתול עם בקבוק בידו, מתקרב בדיוק כפי שדמיינתי ואז זורק עליו את הבקבוק והחתול ברח (גם כמו שדמיינתי), מה ההסתברות שזה יקרה סתם כך ??? המסקנה שהגעתי אליה היא שיש ביכולתנו להשפיע על הסביבה בעזרת כוח המחשבה.

fcfighter

New member
אולי? ומה בנוגע לאורי גלר

השתכנעת? ותפסיק להיות כזה מעצבן ולהתווכח על כל דבר שהמדע לא הוכיח, אתה מנסה כ"כ לא לחיות באשליות, שאתה פוסל תכונות אנושיות בסיסיות שכולנו נולדנו איתם, אתה פשוט דיכאת את היכולות שלך, אתה יודע שאנחנו מנצלים רק עשירית מהיכולת השכלית שלנו (אנחנו חיים בתוך מחשבות), מניסיון אישי אני יכול להגיד אבל לא בבטחון גמור שקיים קשר טלפתי ביני לבן חבר שלי, לעיתים אני מנסה לגרום לו להתקשר ואחרי 5-10 דקות הוא מתקשר, ניסנו גם להעביר תמונות אחד לשני ואכן הצלחנו בכמה מקרים אבל זה עדיין היה מעורפל. ותוכיח לי שאלוהים לא קיים
... אני יודע שאני מקבל לעיתים הכוונה מהאל הגדול הגיבור והנורא שיש לו שם ורק היהודים משתמשים בו. נו טוב.. בוא לא ניצור כאן וויכוח על אלוהים, אז תפסיק להיות מעצבן!

EshedI

New member
fcfighter, תקרא

אתה לא השפעת על הסביבה. מה שקרא לך זה מקרה של טלפתיה. הילד עוד רצה לפני כן להבריח את החתול, אתה פשוט קלטת את זה. זה קורה לי למשל כשאני מתחיל לחשוב על איזה שיר (סתם שיר, לא איזה משהו חדש שכולם שומעים) ופתאום איזה מישוה לידי מתחיל לזמזם אותו.

למעלה