מקומות לסטוצים

avsha8

New member
מקומות לסטוצים

תנו לי מקומות שאפשר להגיע בהם לזיון ומקומות לסטוצים עם צעירים עד גיל 20 בבקשה

orald

New member
וואי, רציתי גם להמליץ, אבל הוא עדיין קטין

כאילו שזה משנה לסוטים החרמנים שם... רוצה שאמליץ לך על העבדים הנאלחים והמעסים הדוחים שדוחפים את אפם לכיווני? לפחות אחד הבטיח לעשות עבודות בית ושטיפת כלים. זה שווה להרביץ לו קצת עם שוט בשביל זה...

orald

New member
לא ממש...

אני וכל עולם הבדס"ם המצועצע הזה לא מסתדרים. לא מעוניינת בכל מיני טקסים ולבוש פטיש, ולא אוהבת להכאיב באמת למי שאני אוהבת או מחבבת...ולא אוהבת "להתעסק" עם מי שאני לא אוהבת או לפחות מחבבת מאד.
וכל החיבור של אלימות כזו ומין קצת...מחליא אותי, ומאד מפחיד אותי שאני אישית אחבר בין מין לאלימות, זה לא יגמר בטוב.

PurpleFilth

New member
וואו

אני כותבת בשעה שאני כבר לא יודעת להבדיל אם זה מאוחר או מוקדם, אז אני לא הכי חדה בעולם, אבל חשוב לי להדגיש שיש הבדל *עצום* בין בדסמ לאלימות, והוא שבדסמ מחייב הסכמה, ואלימות היא חוסר בהסכמה. פנינה מולדובנו (המאממממת) כתבה את זה כבר הרבה יותר טוב ממני: http://www.haokets.org/2011/05/23/חוק-הכבילה/ (תקראי ותקראו כולםן, זה חשוב!)

orald

New member
יש אלימות בבדס"ם, אלימות בהסכמה.

תראי, כל זה נושא מאד מסובך ומתוסבך אצלי, ולכן אני מעדיפה להתרחק ממנו. אני ממש לא צריכה שיסכימו לאלימות מצידי.

סווינג

New member
יש אלימות בהסכמה... מאיגרוף ועד קרטה

אז זה פחות או יותר שומט את הבסיס מתחת לטיעון הזה.

Unrelated

New member
השאלה היא איך מגדירות אלימות

אם אלימות היא הפעלת כח פיזי על אדם אחר בלי קשר לנסיבות (למשל, אם זה בהסכמה או לא), הרי שיש אלימות בבדס"מ. אם אלימות היא הפעלת כח על אדם אחר על מנת לפגוע וללא הסכמה, הרי שאין אלימות בבדס"מ.

orald

New member
מובנת לי הכוונה מאחורי בדס"מ.

וזה משהו שאני אישית מעדיפה לפתוח לו פתח קטן ככל האפשר מבחינתי. זה מסובך.

Unrelated

New member
ושוב

התשובה תלויה בהגדרת "אלימות". לא פיספסתי שום דבר, נראה שאתה מתעקש על הגדרה אחת מאוד ספציפית שנותנת תוקף לטיעון שלך.

סווינג

New member
פחח

"אם אלימות היא הפעלת כח פיזי על אדם אחר בלי קשר לנסיבות (למשל, אם זה *בהסכמה* או לא), הרי שיש אלימות בבדס"מ." כאמור, יש אלימות *בהסכמה*. זה נראה כאילו לא קראת בכלל. תרגיל בת יענה. אם כבר אפשר לאמר שאלימות זה במטרה לפגוע ובדס"מ זה במטרה לענג או משהו כזה. אבל זה מגוחך לבסס טיעון על לוגיקה כושלת ועוד להתייחס לזה כמו אל קלף מנצח.

סווינג

New member
אני אישה

רק המשתמש בזכר. ואת ממש לא מתייחסת עניינית, ואפילו לא מתייחסת בכלל. רק שולפת על אוטומט. את עדיין מוזמנת להגיב אם יש לך מה לאמר.

orald

New member
אלימות יש שם בכל מקרה.

אלימות תחת שליטה, תחת הסכמה ו...אלימות. את זו שמשתמשת בהגדרה צרה לאלימות כי, אולי, לא נוח לך לחשוב שיש מילה כל כך רעה כמו אלימות מה שאת מחשיבה לאקט נפלא בין בני זוג אוהבים ומסכימים. ואני חייבת לציין ש"המילה היומית" שלך הייתה תלושה לגמרי מהדיון. אפילו אם סווינג הייתה גבר, זה פוסל את מה שאמרה אוטומטית? היא הסבירה לך איך להיות אישה? היא נגעה בקווים של היחסים בין המינים? היא אמרה משהו סקסיסטי או שוביניסטי? את סתם שלפת את זה כדי לתקוף אותה על היותה גבר, וגבר הרי תמיד טועה וכו' לדעתך. זה תרגיל מגעיל וזול.

PurpleFilth

New member
בלי קשר למגדר של סווינג,

קצת לא נעים לי לקרוא תגובה תוקפנית בפורום, בטח ממישהו/י שלא הציג/ה את עצמה/ו. גם אם לא נאמר כאן שום דבר סקסיסטי, ההתעקשות על התפלפות לוגית, במקום להקשיב, לשאול, לתת לאחרות/ים להתבטא, ולעשות עם זה מה שרוצות/ים אחר כך, עדיין צורמת לי. אני תמיד מופתעת כשא/נשים (מכל מגדר) מספיק חצופים/ות בשביל לחשוב שהם/ן יכולות/ים להגדיר יותר טוב ממני את החוויות שלי.

למעלה