מקומות לבילוי...

frozen Blood

New member
מגניבP:

שיר השבוע-דנה ברגר-מותר(שיר חמוד.) סרט השבוע-התרסקות. בילוי השבוע-למידה לביולוגיהO:? תמונה? נראה אולי. אמממ משהו אחד שעשה לי את השבוע- נאמ לא יודע:\ הופעת המחול של בת שבע היה די חמוד. משהו שהרס לי את השבוע-נאמ משהו שקרה ביום שלישי.|חסוי| משהו שאני מחכה אליו-אין לי מושג

יפתח מ

New member
גם אני...

מה שיר השבוע שלכם?moanin- the jazz messengers מה סרט השבוע שלכם? - בילוי השבוע שלכם? מסיבה טובה- בדיוק לפני שבוע :) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין לי כוח :) משהו אחד שעשה לכם את השבוע- ואתם רוצים להמליץ עליו- בסופו של דבר אין כמו לעשות מוסיקה טובה. משהו שהרס לכם את השבוע- היה דווקא שבוע דיי טוב. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שום דבר ספציפי, שיהיה פחות או יותר כמו השבוע האחרון. :)

Lost Lullaby

New member
טרילילי

מה שיר השבוע שלכם? אמ. Dresden Dolls- Coin Operated Boy מה סרט השבוע שלכם? אין בילוי השבוע שלכם? אין P: תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע- ואתם רוצים להמליץ עליו- להמליץ עליו? לוידעת מה עשה לי את השבוע, אבל אתמול פוסט שלי קודם בעמוד הבלוגיה והיום הוא קודם בדף הבית של תפוז וזה שימח אותי:) משהו שהרס לכם את השבוע- לוידעת משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אין

רייל

New member
הו! נהדר!

איזה עוד שירים שלהם את מכירה? (נכון שהם נפלאים? <יש לי את הדיוידי שלהם יש לי את הדיוידי שלהם.
)

Lost Lullaby

New member
ראינו את ההתחלה של הדיוידי,

ויום אחרי זה הורדתי כמה D: נמ. Missed Me Half Jack Bad Habit Coin Operated Boy

רייל

New member
יש להם שירים יותר טובים.../images/Emo3.gif

(אם יש לך אפשרות להשיג את הדיסק, עשי זאת. הדיסק הזה הוא נהדר מכל בחינה שהיא.)

Twisted Girl

New member
שלי :)

מה שיר השבוע שלכם? The Doors - A Feast Of Friends מה סרט השבוע שלכם? חטא, לפחות החלק שראיתי, סרט טוב בילוי השבוע שלכם? עם חבר שלי, שחזר לבסיס לא מזמן :( תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- לא ראיתי משהו מעניין האמת משהו אחד שעשה לכם את השבוע- ואתם רוצים להמליץ עליו- מקלחת של כמעט שעתיים כשהחברה הכי טובה על הקו משהו שהרס לכם את השבוע- שחבר שלי חזר מהר מידי לבסיס. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שבוע הבא? בגרות במתמטיקה - שיהיה כבר מאחוריי, ושהחבר יחזור [פעם ראשונה מאז שהוא התגייס שהוא חוזר שבועיים רצוף] מצטערת, השבוע היה עמוס בו :)

Totally Empty

New member
כפרע ליבי. יש לי את הדיסק:]

אמנם מזוייף. אבל יש לי אותו. אם את רוצה. רציתי להגיד לך. ואני כל פעם שוכחת. והדרזדן דולז. גרררר אין עליהם.

TOUSH

New member
עונה../images/Emo13.gifשבוע-טוב לכולם../images/Emo24.gif

מה שיר השבוע שלכם
רק אל תגיד-מאיה בוסקילה מה סרט השבוע שלכם
ימים של אהבה בילוי השבוע שלכם
סרט וישבתי לאכול בשיפודי בת האיכר
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע- ואתם רוצים להמליץ עליו
יציאה עם חברותיי הקרועות משהו שהרס לכם את השבוע- אממ ההתעלפות שלי
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- החתונה של אחותי בע"ה

מסכמים

אז ככה בכללית אחלה שבוע קצת גשום וקר ולהיות בעיר אחרת אבל מתגעגע לנתניה שלשם אני יגיע בסוף שבוע הזה אז אחלה שבוע לכולכם

tHEsATLAN

New member
מקומות לבילוי...

בעקבות הפרסום הקודם על הפאב, החלטתי להרחיב על מקומות בילוי מועדפים עליי בנתניה: ברשימת הפאבים:
הדאג אנד טוני - גד מכנס 19 - פאב לתרבות הרוק, איכותי ונחמד.
אוראנוס - בכיכר ליד בנק הפועלים (מול קפולסקי) - פאב רוק ישן אשר הביא לידיעת המון אנשים את תרבות הרוק והשתייה, וההנאה משניהם ביחד.
טנטרה - פאב-בר חדש בסגנון סמסרה וקאמהסוטרה בהרצליה .
הולי קאו - איזור תעשיה, לא זוכר את השם של הרחוב, פאב טוב.
FLOYD - מגיל 22 ומעלה, ליד סלקום באזה"ת החדש. ברשימת המסעדות:
טאי פה - אוכל יפני איכותי, מסושי ועד מאכלי ים למיניהם.
מקדונלס - פולג, פשוט כי זה טעים
דאלי - ליד אזה"ת החדש, ליד הבאולינג החדש, מקום נחמד להנות בו. ברשימת הסתם בילוי:
קולנוע - קניון השרון/קניון הדרים - להעברת ערב טוב עם החבר/ה ו-
עם |קולה| - (חבל שאין כזה אייקון)
הטיילת - כי היא מקסימה, כי נתניה מקסימה, כי הנוף מדהים, כי בקיץ חם שם ובחורף קר שם, כי היא פשוט היא, הטיילת של נתניה.
מדרחוב נתניה - כי לפעמים יש שם אומנים, לפעמים סתם אין אפחד אבל יש מקומות נהדרים לבילוי אם סתם בא לכם. זה הסיכום הקטן שלי למקומות. בפאבים
תמיד אפשר להשתכר במסעדות
תמיד יהיה אוכל טוב במקומות סתם לבילוי
תמיד יהיה מה לראות שבוע טוב דור רובי.

כל הכבוד על היוזמה../images/Emo8.gif

אכן מקומות נחמדים ומומלצים שבחלקם ביקרתי ונהנתי,
ובחלקם טרם הספקתי . |נצלש
על מסעדות
שמתאימות לקיים בהם ארועים קטנים כגון בר מצוה, בת מצווה, ברית ואפילו סתם מסיבה: מסעדת ספגטים באזור התעשיה החדש, שהייתי לא ממזמן ונהנתי נורא, וכמו מסעדת המיני גולף שנמצאת בטיילת שגם הוא מקום אידיאלי לערוך בו ארוע קטן משתתפים.
בכלל אני חושבת שהכי כייף לבלות באזורי הכרך ולא באזורי הפריפריה ששם מקומות הבילוי מאד צפופים והומי אדם, ובל נשכח את הנושא הכאוב נושא החנייה שהיא בעיה כשלעצמה.

RageMore

New member
בית קפה שטמפפר. ../images/Emo47.gif

ליד העיריה. אין כמו הספות והתקרה הנמוכה שם. בעיקר הפינתיות ליד החלון.
וארומה שבקניון, בעיקר הזו שלמעלה ליד הגשר.

tHEsATLAN

New member
אנא המשיכו

חברים, אנא המשיכו בכתיבת מקומות בילוי אח"כ נוכל לשמור את זה בטאגליינס וכך אנשים שלא מכירים את נתניה יוכלו לדעת איפה לבקר ולהנות. שיהיה לכם לילה טוב דור רובי. :)

למעלה