מקומות לבילוי...

נסיכת pop

New member
../images/Emo182.gifמסכמים את השבוע../images/Emo182.gif

מה שיר השבוע שלכם?
מה סרט השבוע שלכם?
בילוי השבוע שלכם?
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע- ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שבת שלום

Loves Bitch

New member
אוו נחמד

מה שיר השבוע שלכם? Blackfield - Scars מה סרט השבוע שלכם? לא נראה לי שראיתי טלוויזיה השבוע
בילוי השבוע שלכם? יהיה היום בלילה יומולדת לאור ^-^ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]לא ברשת ממש. אני עשיתי. בהשפעת השיר. משועממת שכמותי.
משהו אחד שעשה לכם את השבוע- ואתם רוצים להמליץ עליו- שיחה על כלום והכל. משהו שהרס לכם את השבוע- שיחה על כלום והכל
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שבוע הבא? לסיים עם הבגרות במתמטיקה ^^

IllyriaB

New member
אהמ כן. סופשבוע?

מה שיר השבוע שלכם? אין. מה סרט השבוע שלכם? אין. בילוי השבוע שלכם? בבית. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] לא נראה לי שיש. משהו אחד שעשה לכם את השבוע- ואתם רוצים להמליץ עליו- אממממ. אני צריכה את הסמיילי של המסנג'ר דחוף! ולהמליץ עליו לא יכולה. XD משהו שהרס לכם את השבוע- הדיכאון. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לעבור את הצו הראשון הזה כבר. ;[

רייל

New member
בלופ.

מה שיר השבוע שלכם? Monday - האמהות והאבות. מה סרט השבוע שלכם? התפוז המכני. בילוי השבוע שלכם? מי בילה, מתתי לי בבית.]; תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - אין. משהו אחד שעשה לכם את השבוע- דלקת גרון. משהו שהרס לכם את השבוע- דלקת גרון ואנטיביוטיקה שלא משפיעה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שאני אבריא כבר! נמאס! ארבעה ימים!!1

IllyriaB

New member
../images/Emo24.gifתרגישי טוב!../images/Emo24.gif

דיי רעות. מספיק להגיב. ><

EliranMaor

New member
../images/Emo121.gifסוףסוף סופשבוע^^

וטב אז..אהמ.. מה שיר השבוע שלכם?Madness [אל תשאלו מאיפה
] מה סרט השבוע שלכם? From Justin to kelly בילוי השבוע שלכם? הממ...בצפר?
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]:X משהו אחד שעשה לכם את השבוע- ואתם רוצים להמליץ עליו- הקניון[?] משהו שהרס לכם את השבוע-בצפר
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שלא יהיה בצפר

Hangman Jury 87

New member
Yup

מה שיר השבוע שלכם? Aerosmith- Seasons Of Wither מה סרט השבוע שלכם? "הערפל" (מומלץ!!!) בילוי השבוע שלכם? אין משהו מיוחד, אולי סרט בדי וי די תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם:
תוכי ראפר משהו אחד שעשה לכם את השבוע- ואתם רוצים להמליץ עליו- אין ממש משהו שהרס לכם את השבוע: אין משהו שהרס לי את השבוע. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- כרגע גם אין

Matan t

New member
תגידי כמה סיכומי שבוע את עושה ../images/Emo6.gif

מה שיר השבוע שלכם? foo fighters כל מני מה סרט השבוע שלכם? קיוב 3-cube zero בילוי השבוע שלכם? ההורים היום לא בבית מסיבה בלילה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע- ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע-48 באנגלית משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-תעודות ביום שישי

RageMore

New member
../images/Emo182.gif.

מה שיר השבוע שלכם? Stairway to Heaven של לד זפלין. משובח.
מה סרט השבוע שלכם? ובכן, ראיתי פאלפ פיקשין ביומשישי, ומאז יוצא לי לדבר על טרנטינו הרבה. בילוי השבוע שלכם? התכוננות באמצע הלילה לתנ"ך.
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] נהה. משהו אחד שעשה לכם את השבוע- ואתם רוצים להמליץ עליו- ובכן, המורה שדיברה איתי על המשלחת לגרמניה
, והמיצג קולטורה שהביתספר דחס אותו אלינו היום. משהו שהרס לכם את השבוע- מבחן בפסיכולוגיה, או אי-מבחן בפסיכולוגיה. סעמק. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- בע, לסיים את המבחנים תודהרבה. וקצת הרבה גשם.

כל הטשרניחובסקים למיניהם(+חן)

לא ממש מחבבים את הספרה 47 כי הם מאמינים שהספרה רודפת אותם.

למעלה