מקומות אימון? T_T

Hawkgirl

New member
מקומות אימון? T_T

עכשיו, יותר מתמיד, אני מחפשת מקום אימון חדש לדמות T_T מי שעקב אחר כל עליה ברמה שלי, שם לב שאני כל הזמן מתאמנת ב-Gallopera... אבל נמאס S: אני מקבלת 0.02% על כל מפלצת, אפילו עם 2x זה לא מספיק.. כולם אומרים לי להתאמן ב-Himes אבל הם לא קלים בשביל קוסמת קרח/ברקים.. אני רמה 109, עבודה(כמו שאמרתי) קוסמת קרח/ברקים.. יש למישהו מקומות אימון קצת יותר טובים? :\ אני נואשת T_T

deisy

New member
מה עם הקורניות בלפרי?

הם רגישים לקרח, לא יודעת בדיוק כמה הן נותנות אבל יש להם דרופים טובים
ניוטיס קשים לך עדיין? יופי של אקספי שם.. אני לא קוסמת קרח אמנם, אבל זה מה שעלה לי בשלוף בגדול..

Hawkgirl

New member
הממ חשבתי עליהם..

אבל אין מפה מספיק נוחה איתם :\ כלומר, ב-Gallopera אני פשוט עומדת במקום אחד ומשתבת במכת קרח כל הזמן, המפלצות פשוט מגיעות אלי O: בכל מקום אחר צריך ללכת *אל* המפלצת בשביל להרוג אותה וזה מבזב זמן X: וניוטיס עדיין קצת קשים לי, מה גם שהם תקועים במקום, אז במקום לנצל את כל היכולת של מכת קרח בעבודה שלישית, אני הורדת רק איזה 2/3 בבת אחת במקום 6...

deisy

New member
אי אפשר לאכול את העוגה

וגם להשאיר אותה שלמה
כנראה שתצטרכי להתפשר על משהוא: נוחות, אקספי זמן... אני תמיד חושבת ששוה לנסות ולהשוות לפני שמגיעים הלחלטות... בהצלחה

Hawkgirl

New member
כן הא T_T

למרות שברמות יותר נמוכות, גאלופרה הם בהחלט במפה שאפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה T_T שנקסון ימותו T_T

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif תקשיבי, רותם יקירה..

הימים שבהם היה קל לעמוד ולא לעשות כלום (MP3, גלאופרז) נגמרו. נגמר. אין. יותר. צריך עכשיו לעבוד קשה ובעצמך אם רוצים להגיע למשהו רחוק. והמפה הכי טובה של הקורינינים זה TOMB OF DARGON 2. תבדקי בהיידן סטרייט. זה סבבה של מקום. מה שכן- קחי בחשבון שהקורינינים עושים דמג' ממש נהדר- 1.7K דמג'. תיזהרי
בהצלחה!

GינGית

New member
שאלה שאלתית כשכתוב על מפלצת

MOST EFFECTIVE MAGIC:HOLY איזה קסם זה ? של איזה עבודה?

GינGית

New member
אז זהו שרשום שהיל לא אפקטיבי והולי כן, אז מה

זה הולי?

לבנדר א

New member
הסבר

היל הוא קסם מבוסס הולי, אבל הוא פועל רק על מפלצות זומביות, לא על כל המפלצות שרגישות להולי. כלומר, יש זומביות, ולרוב הן גם רגישות להולי, אבל גם קסמים אחרים (HA, SR...) הם מבוססי הולי ולא פועלים רק על מפלצות זומביות.

miss_t

New member
heal לא נחשב ל- holy

רק HA ו-SR ואולי גם הדרקון נחשבים להולי בעבודה 3 (פריסט)

deisy

New member
../images/Emo45.gif וגם

AR (אנג'ל ריי של עבודה רביעית) ואכן הבהמוט.

GינGית

New member
יש לי רק 11 בו ../images/Emo4.gif

ER יש לי מקס DISPEL יש לי מקס MD יש לי 2 HS יש לי מקס SR יש לי מקס DOOM יש לי 1 DRAGON יש לי 18 מה לעשות הלאה?

deisy

New member
מה זה MD?

מה עם הדלת? מקססי אותה! חייבת למקסס, זה עוזר מאוד ברמות הגבוהות, בבוסים, במפות רחוקות עם פרטי, כשהנודניקים
של הפרטי צריכים כל פעם דלת החוצה מהזאקום
כדי למלא שיקויים או כי מתו וצריכים לחזור... בקיצור מיקי, זה יעיל ברמות, גם לך באופן אישי ללכת ולחזור ממפות רחוקות... אחרי שמיקססת אותה, פשוט שימי נקודות איפה שבא לך, לא משמעותי בכלל.. את ה HA תעזבי, אין בו טיפת שימוש!!! חכי לעבודה רביעית כבר תמקססי את ה AR שהוא באמת עושה אחלה דמג'!

GינGית

New member
MD זה הדלת, תודה על העזרה

חשבתי שכבר דפקתי גם את השחקנית הזו בדרקון לא להעלות יותר?

yonVata

New member
אם אני זוכר נכון...

אחרי שתמקססי את הדלת ישארו לך משו כמו 12 נק' פנויות שתוכלי לבחור אם את רוצה אותן לדרקון או לDOOM, למייטב הבנתי ממה שגלית אמרה בעבר שניהם קצת מיותרים, אבל תשאלי אותה מה עדיף...

deisy

New member
לא ישארו לה כל כך הרבה

כי כבר חלק היא שמה בדרקון... מיקי, בדרקון אל תשימי כלום כרגע, תגמרי למקסס את הדלת, היא באמת חשובה מאוד, מה שישאר לך בסוף, את יכולה להוסיף לדרקון אם בא לך, זה לא באמת משנה אם לדרקון או לדום, כי את תראי שאחרי שתגיעי לעבודה רביעית ותקבלי את הבהמוט את תביני כמה הדרקון הזה של עבודה שלישית הוא בדיחה... לא רק שהוא לוקח אבנים ונראה מגוחך הוא גם יחסית לא עושה דמג' גבוהה.. הוא פשוט לא יעיל בעליל, את תראי שממש לא תשתמשי בו...

למעלה