מקום מקודש

The Flowres Boy

New member
מקום מקודש

אני מתכוון להקים לי מקום מקודש ויש לי שאלה או שתיים.... וקראתי שבשביל ליצור מקום מקודש צריך לבחור חפצים שמסמלים את ארעת היסודות, ואני רוצה להשתמש בארבעה אגוזים לצבוע אותם בצבעי היסודות ולהשתמש בהם, זה יהיה בסדר? כי קראתי בספר בתור דוגמא שמישהי לקחה קטורת לסמל את האוויר, נר את האש, קערת מים לסמל את המים ומלח לסמל את האדמה.... ונראה לי שלא הבנתי כראוי, המקום המקודש הוא המקום לטקסים בלבד? אם תקשרו אותי או תסבירו לי כאן יותר על המקום המקודש אני ישמח תודה מראש =) ניצן

CAT4

New member
אני יגד לך משהוא

אני שמעתי על זה הרבה אחרי שהתחלתי לעשות המגיה ואני אומר מי שטוב לו עם זה שימשיך אם זה בשבילי המקום הקדוש לי הוא מקום שבו אני מרגיש שהוא המקום התאים לי לערוך את כל הטקסים שלי. פעמיים הוא מקום ריק מכל דבר פעמיים הוא בחוץ בטבע. הוא מקום שאני מקדיש אותו למטרה זו ומתכוון אילו מעבר לזהה הוא יכול להכיל סמלים ויכל להכיל כתובות הכל תלוי במה שאתה מרגיש ומה שאתה חושב שטוב לך ולא משהוא שקרתה בספר ולא חשוב עד כמה שהוא מהימן מה שטוב לך הוא מה שטוב לך

EvilFlame

New member
מסכים.

חוץ מזה לא חייבים להסתכל על הכל כחד משמעי וחובה. תעשה דברים בדרך שלך. אל תנסה לעשות משהו בסגנון שלא מתאים לך רק בגלל שזה נוח למישהו אחר. ואני מדבר על כל דבר ולא רק על הנושא הנ"ל.

למעלה