מקום מגורים,

kiss 18

New member
../images/Emo51.gif

שומר 23

New member
זה מדהים כמה שאנחנו טיפשים..

אני מתחתן עם בחורה ואני מוכן למסור את החיים שלי בשבילה.. ואני יכול להוריד אם היא לא רוצה או לא יכולה לגור בעיר.. זה ממש מדהים.. בתרגום לעברית קוראים לזה : אני מוכן למות בשבילה אבל לא מוכן לחיות בשבילה.. (מוזרים אנחנו אה.. ??)

דוקא לא ביגלל זה במלחמה האחרונה נפל

לי טיל ליד הבית ב``ה לא קרה כלום כמובן נס אבל לא לגור בצפון מבחינת עבודות לחרדים אין את זה פה זה לא כמו ב``ב או י``ם

לא עוד?

הפעם תגורי באוהל עם דלת רשת ו4 חלונות באזור גוש קטיף ז"ל? ברצינות, איפה תגורי בכלל? האם את מסכימה לתגובתי שנמצאת בראש התגובות?

התכוונתי

שבפעם קודמת הסכמתי ללכת אחריו. עזבתי כל מה שמוכר ובטוח והלכתי לעיר רחוקה וזרה. ניסיתי להשתלב אבל לא היה לי סיכוי. הוא הבטיח שברגע שלא יהיה לי טוב שם - נחזור לירושלים. הוא שיקר, ואני שלימתי את המחיר. בסוף זה נגמר, כמו שאתה יודע. הפעם, אני אקבע את מקום המגורים, והוא ישתלב. אלא שאני מבטיחה שאעשה הכל להקל עליו.

kiss 18

New member
את מותק! ../images/Emo24.gif

הוא הפסיד! האמת, ששניה הרגשתי בסרט, עזבתי כל מה שמוכר ובטוח... הלכתי לעיר זרה...הוא שיקר, שילמתי את המחיר... סוף הסרט, שומעים את רחשי ליבך הפעם אקבע את מקום המגורים, על רקע של מנגינה שקיטה...טאאאאדדדם.... שמישהו יביא לי סטירה לעורר אותי....
המון הצלחה!

הצחקת אותי רבות!

החיים שלי הם באמת סרט, ובדיוק לפני יומיים אמרה לי חברה "אולי הגיע הזמן שתחזירי את הסרט שלך לבלוקבסטר?" כאילו שאני יכולה לעשות את זה. בכולופן, לא אהיה כאן בשבוע-שבועיים הקרובים. ועם בטן מתהפכת ורגשות מעורבים מתכוננת לימים הקרובים, שהולכים להיות מאד לא קלים, אבל מרגשים וטובים בשבילי. לילה טוב, ותתגעגעו. (מ'כפת לכם להגיד שאתם מתגעגעים? זה לא עולה כסף!)

kiss 18

New member
עוד פעם נופש??????????../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

סתם הבנתי שלא! באמת, אם את צריכה משהו..You know...

kiss 18

New member
אה, וא"א להחזיר את הסרט, או את הגלגל אחורה..

אז מה שניששאר לנו זה ללמוד מטעויות!

kiss 18

New member
../images/Emo41.gifובטח שניתגעגע אליך...(בעצם עדיף שאני לא

יאמר, כי יש פה כמה שמפרשים את זה אחרת...
) מחכים לך!

hatam

New member
בוודאי

הייתי מסכימה אפילו לגור בחו"ל, אני בטוחה שבעלי יהיה שווה את זה, אחרת הוא לא יהיה בעלי...

רוי6לי

New member
אצלי לא יכול להיוצר מצב..

כי לפני שאני מחליטה אם הוא מתאים לי אני מבהירה את ענין המגורים במידה והוא גר באזור מרוחק..זה לא שאני אהיה סגורה עם עצמי ואלה הוא שלי..ואז לשאול על המגורים ואולי להגיע לאי נעימות כי לפחות בשנה הראשונה אני החלטית לגור באיזור שגדלתי בו..

למעלה