מקום מגורים,

מקום מגורים,

האם הייתם מתפשרים על הנושא בהנחה שמצאתם בן/בת זוג תואמ/ת???

בטח

אם יש משהו מתאים ורק יש בעיה במקום מגורים תמיד אפשר להסתדר, אפשר אח``כ לעבור משם, לא שמעתי אף פעם על מישהו שהוריד בגלל שהיה אי הסכמה לגבי מקום המגורים.

hatam

New member
בוודאי שיש שפוסלים

אתה לא מכיר מציאות של בחור שרוצה לגור בירושלים או בני ברק, וכמובן הצד של הבחורה צריך לממן את חלומותיו..??

kiss 18

New member
ללא צל של ספק!../images/Emo88.gif

בהנחה שמצאתי בן זוג תואם (הרשו לי שניונת לחשוב על הרגע....אחחח
!!) אוכל להתפשר על איזור המגורים, לא נריב בגלל זה... האמת, שאם זה חו"ל אז אני קצת אחשוש, אבל כמובן אי אפשר לדעת לאן החיים יובילו אותך... בגדול, אלך איתו, ובישבילו עד סוף העולם...
ברגע שמוצאים בן זוג תואם מה לא עושים בשביל האהבה... ערב מקסים לכולם!

רגע,

שישיית בירה קרלסברג בעת ציפייה ישירה של משחק כדורגל\כדורסל, להרים ספלי בירות בעת ניצחון, לנשנש פופקורן, מגש פיצה משפחתית, בקבוק שמפניה, פיצוחים, אך ורק בעיר הבירה.. (עשיתי את זה בצעירותי, כעת התבגרתי..) לא "צפית ליותר"?

המסביב לא יעזור אם תשתה קרלסברג.

טובורג אדום, גולדסטאר, אתה יודע מה? אפילו הייניקן בשעת הדחק. קרלסברג?! זה של נקבות... אני לא מבקש ממך שתשתה בירות איריות כמו גינס או לף. אבל...

איזה רעים אתם... ../images/Emo6.gif

לא חשבתי לרגע לשלוח לך מסר, רוב הבנות מקבלות מאות מסרים מוצי פוצי צומי קוצי מבנים, אני לא אחד מהם.

תרגע! ואני לא מאלה שאוהבת פוצי מוצי

אצלי זה לא עובד זה לא קונה אותי. מה גם שסתם צחקתי. אני מסתדרת מצוין עם כמות המסרים הקימת אתה ממש לא חסר תרגיש בנוח.

למעלה