מקום לדייג

yohayde

New member
מקום לדייג

שלום.. שמי יוחאי ואני דייג מתחיל ... רציתי לדעת איכן אפשר לדוג בקרבת אזור נצרת עילית - עפולה. תודה רבה לכול העונים :)

yohayde

New member
אין משהו קרוב יותר??

אמרו לי שבקירבת עפולה ליד המזבלה יש בריכות דגים שאפשר לדוג שם וזה מורשה.. יש מצב כזה?? ידוע למישהו על המקום??

למיטב ידיעתי הדייג בבריכות הגידול אסור ,

ידוע לי על פארק דייג באיזור יקנעם ששם הדייג הוא בתשלום כמו כן יש לך פארק בקיבוץ דפנה

DJ Yonatan s

New member
איזור עפולה ...

יש לך את המאגר ליד מחנה עמוס (כביש הסרגל) שאפשר לדוג שמה יש את המאגר הגדול שנמצא בצומת מגידו לכיוון ג'נין ( קצת אחרי הכלא) לפעמים המגבניקים עושים בעיות כי זה קרוב לשטחים שמה אבל אין איסור לדוג יש את הבריכה בתשלום ביוקנעם (לא אוהב את המקום כמו לדוג באקווריום) ויש כמה מאגרים שאסור לדוג בהם מבחינה חוקית אבל תמיד אפשר לבוא בלילה הבנת..אני לא יגיד לך פה שמות אבל באזור שלנו יש.. יש גם את נחל הקיבוצים ליד בית שאן\ניר דוד זה מקום נחמד ויפה ... אממ זה מים מתוקים.. לגבי מים מלוחים אם תרצה תשאל. לילה טוב ..

aligator point

New member
בית עובד

15 שח כניסה 5 שח פתיון ק"ג קרפיון 25 שח ק"ג מושט,אדמונית 30 שח יש דגיי אמור--4--10 ק"ג(דגים ענקיים) יש בורי מים מתוקים מקום מסודר --כיף חבל על הזמן. צריך לקחת בחשבון שלמרות שזו בריכת דגים יש כאלו שלא מוציאים.זה לא שהמצוף נעלם במים ואז מוציאים דג,צריך לדעת לדוג אותם.

aligator point

New member
ז'ירז'ור?עדיין לא ראיתי אף אחד מז'רז'ר שם:

אבל אתה תמיד יכול לנסות.לדעתי רוב הסיכויים שתתפוס בז'ירז'ור ספמנון(קיימים גם גדולים מאד),דווקא מעניין.תעדכן אותי אם הצלחת. בהצלחה.

למעלה