מה זה שווה שאפשר לכתוב מילים כאלה
כאשר בים כל אחד זאב לעצמו ?
אתה רוצה לומר שהאינטרנט של כולם , ושיש לך אפשרות לעשות בו ככל העולה על רוחך ,
כי לפי המצב בשטח , העובדות מראות אחרת .הפורום הוא בסך הכל לשכת מודיעין כללית של כל העוברים ושבים ,אבל בים כל אחד והמטר המרובע שלו .
אבל אתה צודק ,הפורום הוא של כולם , זה בסך הכל לישכת מודיעין אינטרנטית , עם פקידים ועוברים ושבים .
לעזור ?
כן, למה לא , נחמד לפעמים לשבת להעביר זמן , אתה רוצה לבטא את הכוונות שלך לעזור בלכתוב מאמרים ?, תעשה את ,למה לא .
אם יש עוד מתנדבים , קדימה לעבודה , תכתבו , הפורום שלך כולם ,תמלאו אותו במאמרים , תראו לנו מה מביא את הפורום להיות של כולם . למה רק סיסמאות ?
אני את שלי תרמתי ולא פעם אחת . איפה זה ? למה לא רואים את זה ? כמה וכמה מאמרים על דייג בוס לסוגיו השונים .
עכשיו תורכם .
הפורום של כולם ? איפה זה כולם ?מי זה כולם ?
מי תרם כאן מאמר בפעם האחרונה ?
מי בכלל מראה פה נכונות להכיר אחד את השני במציאות , לא משנה מי דג מה ואיך . סתם להכיר , פורום .לא נקיטת יוזמה , אלא סתם כוונה , נכונות כלשהיא
אין . כל אחד בעינינים שלו , אף אחד לא מוכן להפסיד זמן מהדייג שלו , ובכלל למה זה טוב ?
אז עכשיו תגיד לי אתה ,מה זה כל זה אם לא לישכת מודיעין . יש לישכת מודיעין של אגד , של דן של ההסתדרות , ויש גם תפוז . אנשים מאחורי מסך זכוכית .מה ההבדל . אחד הולך אחד בא , שואל שאלה ,מקבל תשובה ,הולך הלאה לדרכו , אחד אחר בא .
כשהוא מגיע עם המרכול שלו למים , אין לא אפילו שמץ של זיכרון ומושג מי עזר לו ומה .
אח שלי , בוא ואגלה סוד קטן . אני בא מהעולם האמיתי של הדייגים , שם אין פורום ואיןבטיח , שם באמת יש אחווה ורעות דייגים אמיתית שלא חווים בשום פורום והאמת שגם לא זקוקים לשום פורום .
לפני שנחת מבול המחשבים והאינטרנט בכל חדר בכל בית ובכל חור , היה עולם אמיתי של דייגים .אני עדיין שריד מהעולם ההוא.
בעיני , כל ההתעסקות בדוחות דייג ,תמונות וכל השאר , נראה כמו בדיחה אחת גדולה וגרועה . דייג חובבני צריך להיות משהו איטי ורגוע ,לנפש ולנשמה . ברגע שאלפי עיניים רואות תמונות ומגילות , זה גורם להם להשתגע ומתחיל מרדף מתוך תאווה של סיפוק עצמי . זה להגיע למטרה מסוימת ולהשיג משהו , להראות לכל העולם כמה גם אני שווה משהו , זה תחרות עם ההוא , תחרות נגד הזמן ,אין בזה ולא כלום לנפש ולנשמה , אין מרגוע , זה לא הדייג שאני מכיר .
אבל אם אתה אומר שהפורום של כולם ? וואלה ? אתה יודע מה ? אני מוסיף ,כן , זה גן השעשועים של כולם .