מקום ישיבה?? מישהו כאן אולי נבחן באוניברסיטת חיפה חדר 414 פקולטת חינוך?...שירן
N NesiZ 19 New member 18/1/07 #1 מקום ישיבה?? מישהו כאן אולי נבחן באוניברסיטת חיפה חדר 414 פקולטת חינוך?...שירן
M mesoo New member 18/1/07 #2 בבניין החינוך הכיסאות מרופדות והשולחחנות ארוכים וצרים.אין כסאות סטונט שם. בהצלחה
P PinkyRaSta New member 18/1/07 #8 כיסא נוח -> ../images/Emo210.gif כיסא מרופד. כורסה נוחה -> כורסא מרופדת.
I Ice1213 New member 18/1/07 #3 אז אני מבין שאת האחות של נסי תריצי חיפוש רגיל בפורום ( למעלה שבצד שמאל- תבחרי "חפש/י" ולא "חיפוש מתקדם") ..את בטוח תמצאי את מה שאת צריכה.. בהצלחה עומרי
אז אני מבין שאת האחות של נסי תריצי חיפוש רגיל בפורום ( למעלה שבצד שמאל- תבחרי "חפש/י" ולא "חיפוש מתקדם") ..את בטוח תמצאי את מה שאת צריכה.. בהצלחה עומרי
P PinkyRaSta New member 18/1/07 #5 אני גם נבחנת שם ../images/Emo210.gif אבל בחדר אחר... 401 וממה שכבר ביררתי אין שם כיסאות סטודנט אדרבה (חח) יש שם כיסאות מרופדים ושולחנות נוחים והכיתות הן קטנות
אני גם נבחנת שם ../images/Emo210.gif אבל בחדר אחר... 401 וממה שכבר ביררתי אין שם כיסאות סטודנט אדרבה (חח) יש שם כיסאות מרופדים ושולחנות נוחים והכיתות הן קטנות