'שום סיבה בעולם?' אנשים מה עובר עליכם!!
אלו הם חיים של בן אדם שאתם מחלים עליהם חוקים של פאקצה שעושה תנאים לערס שהתחיל איתם בקניון. אתם רוצים לקחת אחריות על הניתוק של סוהיזו מהמשפחה שלו בגלל הפרנציפ כיתה ג' הלא שפוי של מר בולאק?! בנדיקט, משפחה היא אכן הערך הגבוה ביותר, יש כאלו שמלכתחילה לא זכו לכזו, רחמי עליהם. אבל יש כאלו שכן, כמוני וכמו סוהיזו, ונכון שמהתיאורים שלו הם כנראה עשו מספר טעויות לאורך הדרך, אבל אני די בטוח שגם מר סוהיזו בעצמו לא טלית שכולה נצנצנים. תסתכלו סביבכם, אתם חושבים שדוסים לשעבר הם עוזבי המסורת היחידים בעולם?? אנחנו ב2012, הקתולים, המוסלמים, ההינדים, הבודהיסטים ומי לא, מוצאים עצמם פולטים מליוני צעירים עצמאיים מחשבתית שאומרים ביי ביי למסורת סבא סבתא. ואצלהם כמו אצלנו האמא והאבא מתעצבנים ואולי אפילו עושים איזה טקס תיקון נשמה, צועקים 'הוולולולו' מקריבים כבשה, עגל, נערה בתולה, לא יודע, אבל בתכל'ס, בסופו של דבר... החגים מגיעים והילדים, זה עם תרבוש, זה עם כיפה וזה עם מגבת - חוזרים הביתה. רבים עם האחיות שלהם, מרימים את האחיינים שלהם, מחמיאים לאמא על האוכל ואולי קורצים זה לזה כשהאבא תוקע בקרן של חיה מתה, או מנענע ענף לולב. אם תשאלו אותי, כל אחד צריך להלחם בכל דרך- ללבוש דברים מוזרים, למלמל מילים (במידה מסוימת, תרגעו

, ולשחק ראש קטן בשביל הזכות להיות חלק מחממה משפחתית. כּוּלַה מסורת! בחייאת דינק. כל כך טיפשי וילדותי להיות הצדקן ההוא שנעמד ואומר משהו כמו "לא! האל שלכם לא קיים! כי... ארנבת לא (או כן) מפריסה פרסה!" להוריד את הכיפה בדרמטיות.. "תקבלו אותי ככה! או שאני הולך" אתם יודעים שאני צודק. שתקו. סוהיזו, שנינו יודעים שיש לך משפחה נהדרת, מריבות עם האחים תמיד היו ותמיד יהיו, אבל בסופו של דבר, אלו הם! שיהיו לצדך ולא הניקים הצינים האלו מהפורום [לא הוכח מדעית שבנדיקט היא אדם אמיתי בכלל- אפיל פגשתי אותה וכל הזמן היתה לי תחושה שהיא נשלטת מרחוק על ידי איזו תוכנת מחשב מדירת נשים ומפרקת משפחות זדונית]. עזוב אותך מ"האמת שלי" ומפרנציפים, אתה יודע את האמת, אתה חופשי מבפנים ומבחוץ ואתה חי את החיים שלך. אתה הילד הגדול עכשיו. תעשה כל מה שצריך בשביל להשאר חלק מהמשפחה שלך.