מקווה שנהנתם

פידיאו

New member
מקווה שנהנתם

אני מאוד מצטער שלא הצלחתי להגיע מקווה שכולכם קונסולאטש מוצו א לה אוטרה ווס פידיאו

הזכרנו אותך ../images/Emo9.gif

ובעקבות זה רבים סיפרו על הדרך שבה הוכנו איטריות ומקרונים בבתיהם. מקווה שנפגוש אותך במפגשים הבאים שלנו... שבת שלום

angelici

New member
לוס בילביליקוס קאנטן../images/Emo9.gif

חברים יקרים
ימעטו מילותי ותקצר היריעה מלהביע את הרגשתי המופלאה עדין נושאת בתוכי את טעם האתמול השימחה האווירה וגילוי הכשרונות מעיני הסובבים ניתן היה להבחין וללמוד על קבוצת הלדינו המגובשת והחמה אין בפי כדי לתאר את האווירה הרעננה של יפו הקסומה לצלילי המנגינה הערבה אשר בקעה משלחננו בערגה... וכמובן שלא שכחנו את האמנון המושבע
לוס בילבילקוס קאנטן
סוספירן דל אמור אי לפסיון ממטהה אוציגואה מי דולור שבת שלום ונשיקות לכולם

Sarika

New member
אג'ליקה בילביליקה מונצ'אס גראסיה...

קנו טאולבידאטס לוס בילביליקוס פרה להונור דה שבת

רותי ב.

New member
תודה על השיר המופלא,

ועל שאת יוצקת בו מידי יום שישי,
קסם חדש ושונה.

tsiporganeden

New member
אנג'ליקה טו קארס קה טה יאמס

בילביליקה, ארמוזורה, מונצ'וס
ארמוזיקה מיה.

אסטרלו

New member
../images/Emo48.gifשבת שלום הטודוס../images/Emo24.gif

איי איי איזה כיף להפגש!
היה אחלה! הזמרת
והנגן
הזכירו לי "שיח חרשים" אונו סודרו אי אל אוטרו סייגו. אבל מי יכול עלינו????
אחרי שלקחנו פיקוד על המיקרופון, לא נותר לה - אלא לחזור לבולגריה.
כיף גדול היה לפגוש חברים חדשים ושמחה רבה לפגוש את הותיקים. זה מה שמעניין במפגשים - מידי פעם מזדמן מישהו חדש. ו-
בלקנסקי - טיול ג'יפים הא?? חכה שנתפוס אותך בזקן!!
שבת שלום הטודוס, אלוורמוס בפעם הבאה

tsiporganeden

New member
רק חבל שלא היה לנו שירון מאורגן

אני כבר מארגנת אחד כזה, במפגש הבא לא נפספס מבטיחה לכם.

tsiporganeden

New member
אמיגוס אבלי קון בוליסיקה, אסטה

בואנה, לה בודה פאסו טאמיין בואנה, דיו סאלודוס אה טודוס, סאבש קה טובו אקסדנטה לה אוטרה סמאנה, אל אוטו סה איזו "טוטל לוס" אמה אייה אסטה בואנה, גראסיאס אל דיו.

../images/Emo49.gif אה בוליסה פור לה בודה דה סו

איז'ה. וידה דה לצ'ה אי מייל פרה לוס מנסבוס

רותי ב.

New member
מזל טוב לבוליסה, ולמשפחה ../images/Emo142.gif

תודות על דרישת השלום. קוואנדו וה טורנר אל פורום?

בוליסה

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif../images/Emo24.gifבואנס טדרס א-טודוס

תודה רבה לכל המברכים ולכל חברי הפורום. אכן נעדרתי מהפורום זמן רב, אך זה רק כי הייתי קצת "עסוקה" באירועים מרגשים ומשמחים במשפחתי, 1. חתונה של בני 2. הולדת נכד חדש, 3. בתי הבכורה והנכד הבכור שלי הגיעו מחו"ל , לקראת החתונה והלידה, והשמחה גדולה. אבל מאז חרב בית המקדש נאמר כי אין שמחה שלמה, וכן קרתה לי תאונת דרכים , אבל אני יצאתי "בזול" מהתאונה, תודה לאל, רק חבלות בצוואר ובכתף אבל זה לוקח הרבה זמן עד שזה עובר, העיקר שזה עובר..... מה שלום כולם??????????

tsiporganeden

New member
לפידאו ולכולם, הנה כאן המתכון

לפידאו דה מארשה, או פידיאו דה מאדשה, מי יודע מה זה? אלה איטריות דקות, כמו הקדאיף מגולגלות לגוש אחד, את האיטריות מטגנים, ככה כל הגוש, אוספים בכף מחוררת גם את כל האיטריות שנשרו מהגוש, שמים בסיר, ממלאים מים עד לכיסוי האיטריות, מוסיפים חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור גרוס טרי, ומבשלים כ- 7-9 דקות, לערבב כל מספר דקות כדי שהאיטריות לא יהיו גוש אחד, טעים מאוד, מגישים כתוספת לבשר וירקות. בתאבון, בקשה גדולה מרותי או מאי הכניסו כמה שאפשר מתכונים לרשימת המתכונים שלא ילכו לאיבוד עם כל השרשורים שלנו, חבל.

פידיאו

New member
מעבר מפידיאוס לפיגונס

אני חושב שאפשר לעזוב את הפידיאוס ולעבור לפיג"ונס FIJONES דרך אגב מי שאוכל הרבה ביליביס מקבל SANGRE DE BILIBIS שבת שלום

למעלה