מקווה שיום אחד תבין..

Just A Firefly

New member
מקווה שיום אחד תבין..

חייבת להוציא את המילים האלו מהמערכת שלי.. וגם אם הם לא יגיעו אליו, העיקר שהם הגיעו ללבבות אחרים, בתקווה
. "היי, קודם כל, אני מתנצלת מראש ומקרב לב על הדרך בה הכל נגמר. באמת שלא רציתי שכך זה ייגמר - בכעס עצום שכזה, המלווה בעצב וצער כל כך גדולים. אבל אני מבינה אותך, ולא מבקשת שתקבל את זה בעדינות, כי זה לא דבר כזה שאפשר לקבל בעדינות כל כך. שנית כל, אני מחזירה לך חלק מחפציך (חלק נשארו אצלי כי לא יכולתי לוותר עליהם - הם מזכירים לי אותך בכל יום שאתה לא כאן לידי וכשאני מרגישה חסרת תקווה או חסרת תקנה, אני מחבקת אותם ונזכרת בך, בחיבוקים הכה רכים שלך, כאילו אתה הדובי הגדול שלי שאני יכולה לחבק מתי שארצה), כי אלו שייכים לך ובטח תרצה להשתמש בהם, ואני לא חושבת שיהיה לך כל כך נעים לבוא בשביל לבקש אותם. אז חסכתי לך את המבוכה. מצטערת שלא העליתי אותם לביתך ונתתי אותם לידייך, אבל לא רציתי שתראה את פניי השבורות, את נפשי ההרוסה. מקווה שתבין. רק רציתי שתדע שבאמת אני חושבת שמגיע לך הרבה יותר ממני. אני אדם שבור, ריקני, אני צריכה לתקן את עצמי, לעבוד על עצמי כדי שאני אהיה ראויה למשהו, או אפילו בכלל למישהו – במיוחד לך. אני לא מצפה שכשיגיע היום (אם יגיע..), שבו אני אהיה שלמה עם עצמי אתה תרצה אותי חזרה, וגם לא מתארת לעצמי שתהיה בכלל רווק עדיין, אבל מצפה שברת המזל, שכן קיבלה את העונג להיות איתך, תכבד את מה שבידיה, ושלא תתן לך בחיים ללכת, שלא תעשה כמו שאני עשיתי – לא משנה כמה היא כבר לא יכולה או שבורה. אני בטוחה וסומכת על הטעם שלך, שברת המזל הזאת – תהיה משהו שאין לאף אחד. משהו מיוחד, שתשמור (כמו שניסית לשמור עליי) עליו כמו על התכשיט היקר ביותר בעולם – וכך, אכן תראה בעינייך. אתה לא מבין יקירי, אני בעלת נפש סהרורית. מבחוץ כל כך שקטה, אך מבפנים – סוערת וגועשת כמו טייפון. אני לא מסוגלת להישמר כתכשיט, הרי אני הרס בהתגלמותו. אני הורסת את עצמי וכל מה ומי שמסביבי. ולך – לך אהובי, לא מגיע להיהרס. לך מגיע לצמוח, לשגשג – עם מישהי שכן מעריכה כמו שצריך, ושלא הורסת את כל מה שנקרא לדרכה. לי אמנם נידונו חיי הרס עצומים – אבל אין זאת סיבה שיהפכו אלו גם להיות כשלך. מצטערת על הכל. מצטערת שהיית בטוח שאני הציפור השלווה שלך, שלא מנידה עפעף ורק מפגינה אהבה. מצטערת שנתתי לך לחשוב שאני ברת תיקון. מצטערת שבזבזתי לך את כל החיוביות ואהבה הגדולה הזאת שיש לך לחינם. מצטערת שזה נגמר ככה. מצטערת. התקווה היחידה שלי בחיי היא שתבין כמה האהבה שלי גדולה אלייך, למרות שהיא כל כך בלתי אפשרית. שתבין עד כמה אני רוצה להיות ברגעים אלו בזרועותייך ובידיעה שאני לא לבד בעולם הזה. אבל תמיד הייתי ואהיה לבד, ואפילו אתה, אתה בעל הכוחות העצומים הללו והאנרגיות השופעות כל כך, לא הצלחת לחדור לעולמי ולגאול אותי מבדידותי. נועדתי לחיי בדידות – אך לעולם איני מתכוונת שאתה תחייה אותם. נכוויתי לא מעט בחיי, ולעולם לא ארצה שתכווה כמוני, שתשאר מצולק כמותי – ולכן, הייתי חייבת ללכת. תירצתי את זה בכך שאני צריכה לעזור לעצמי (ואני באמת צריכה) – אבל לי כבר אי אפשר לעזור. עשיתי את זה בשבילך, כדי להציל את חייך, היקרים לי מכל, מאבדון. אל תחזור על אותן טעויות שאני עשיתי. קח את חיי כטיוטה לשלך, כדי שיהיו מושלמים – ולא כשלי. אתה חסר לי כל כך, היית האור הלבן היחיד בחיי, ועדיין כך. אני כל כך כמהה לשמוע את קולך המתוק שוב, לראות את פנייך שמקרינות כל כך הרבה שמחה, להיות תחת זרועותייך שמשרות כל כך הרבה ביטחון, להרגיש את שפתייך שנותנות כל כך הרבה אהבה. אני כל כך כמהה לאלו, אבל לא יכולה לקבלם. אני לא אהרוס את החיים שלך כדי להרגיש קצת יותר טוב עם שלי. תודה על שנה וחודשיים הכי נפלאים בחיי, בהם יכולתי לשכוח מי אני ורק להנות, ולחיות דרכנו. דרך האהבה. עלה והצלח יקירי, אוהב אותך לעולמי עד, מקווה שאתה מבין עכשיו קצת יותר בבירור, כי נשמעת מעט מבולבל, שלך, לתמיד, עדי. נ.ב. יש לי עוד כל כך הרבה לכתוב. אך היד מסרבת ורועדת, והעיניים אדומות ונפוחות, והראש.... הראש כבר במקום אחר..." לילה טוב כולם, מצטערת מראש על המגילה ועל ההשתפכות הגדולה הנ"ל. תודה לכם.

dance of life

New member
קוראת אותך בדמעות

והזדהות בלתי מוסברת ועצומה.. מחזיקה לך חזק חזק את הידיים ומאחלת לך לאהוב את עצמך.. כמו שאת אוהבת אותו. אדם שכותב מכתב כזה, הוא עמוק ומדהים ורגיש.. לא כמו שאת מתארת את עצמך.. למדי להעריך את עצמך, את היופי שבך. פעם חשבתי גם אני כמוך.. אבל.. במחשבה שניה - הוא יודע מה טוב לו.. למה לא נתת לו להחליט מה הוא רוצה? יכול להיות שהוא יודע כבר את כל שכתבת פה.. והוא משלים עם זה ואוהב אותך אין קץ, עם ולמרות הכל. אני באמת באמת מאחלת לך אושר, אושר ענק חבקי את עצמך ואוהבי את עצמך.. יש לך סיבות רבות מאד..

ה מוזה

New member
עצוב

הבחירות שלנו במסע החיים הן קשות לפעמים כואבות כמו נעיצת סכין בבשר חי יש בחירות שנעשות בלהט הרגע והרגש הן אלו שנתחרט עליהן ויש את אותן בחירות כואבות ,כל כך כואבות אך נעשות מידיעה פנימית עמוקה שהן הטובות ביותר ,עבורנו או עבור האחר ..ועם אלו אפשר להמשיך במסע בלב שקט ובנשימה משוחררת . לאהוב הוא לשחרר .. משפט נדוש אך יש בו מן האמת הכואבת לשחרר ..לא רק את האחר שיעוף לו לעבר אופק מאושר כי הוא ראוי לכך ומתוך אהבה לשחרר גם עצמנו .. מאותה הסיבה וזה כואב ושורף את הנשמה ומחניק את הלב בדיוק כמו שהמכתב שלך ..מחניק וכואב ומלא בדמעות של פרידה כואבת ילדה .. לא נועדת לבדידות ..נולדת מאהבה ונועדת לאהבה לפעמים שביל הבריחה הוא השביל מפתה ונראה קל יותר הוא לא .. הוא קר ובודד ואין שם יד שאוחזת ומחבקת ואהבה לפני הכל היא חברות של הנפש ..היא לאהוב את האדם היא לאהוב את עצמך באותה המידה שאת אוהבת אחר .. וכשיש אהבה פנימית ..אין בדידות לפעמים נראה לנו כל כך קשה להושיט את היד ..ולהגיד "קשה לי .. תהיה לי רע וחבר ..עזור לי " ושביל הבריחה מפתה ולוחש .. הנה דרך קלה ,שחררי את היד שלו והנה .. בחרת לך בחירה קלה .. האם באמת את משחררת אותו עבור האושר שלו ..או שמא פוחדת לתת לציפור נפשך הסוערת להתגלות למולו ערומה ללא כסות של שלווה לומר לו .. הנה נטו אני ..וזקוקה לעזרה אם יש אהבה יש חברות עמוקה , חברים לא נוטשים בשעת צרה ,לא? לא נתת לו הזדמנות ..להיות לך ידיד נפש וחבר .. אז שיחררת אותו .. ואותך? מאחלת לך שבילים של תקווה שלווה ואהבה
ברוכה הבאה

דלמטית

New member
אני לא יודעת איך את עושה דבר כזה...

אבל נראה לי שאני מבינה... אולי את רוצה לראות אם הוא באמת אוהב אותך, ובעצם בודקת את המשפט: "אם אתה אוהב משהו, תן לו ללכת, אם אוהב אותך חזרה- הוא יחזור... " אני מסכימה עם מוזה. אם הוא אוהב אותך, הוא יקבל אותך עם הטוב והרע.. עם רגעי השלווה והשקט וגם עם התקפות הזעם.. בכל אופן, המון המון המון בהצלחה...

DANAAB1

New member
כואב

כאב לי לגלות שאת פורשת כנפיים ועפה מהמקום שאת אוהבת... ועוד לדעת כמה שהצד השני סובל מכך!

kokula79

New member
אני כ"כ מבינה...../images/Emo4.gif

קראתי כל מילה, ואם לא הייתי יודעת אחרת, הייתי חושבת שזו אני... אבל את יודעת מה הכי נורא? שאני - אני התחרטתי אחרי שנה על ההחלטה לעזוב, ואם לומר את האמת - עדיין מתחרטת. גם אני איחלתי לו שימצא אהבה, שימצא שלווה, מישהי שתהיה יותר "נורמלית" ממני, כי לי - לי יש עוד הרבה דברים לסדר . זו היתה טעות - היום יש לו חברה, היום יש לו אהבה...מה הייתי נותנת בשביל להחזיר אותו אליי שוב....

למעלה