מתי העונה החדשה של איש משפחה יוצאת?
ט טל 182 New member 17/10/07 #22 ../images/Emo207.gif אני מקווה שכולכם ראיתם את זה כבר... ואם לא אז תראו! זה פשוט ענק!
T tal iero New member 17/10/07 #23 חחחחח אני בדיוק רואה את זה.... וזה ע נ ק !!!! חחח זה ממש מצחיק.... אני ממש לא סובלת את השיר הזה אבל כשהם שרים את זה זה נשמע בסדר.. הרבה יותר טוב מריהאנה הזונה הזאת....
חחחחח אני בדיוק רואה את זה.... וזה ע נ ק !!!! חחח זה ממש מצחיק.... אני ממש לא סובלת את השיר הזה אבל כשהם שרים את זה זה נשמע בסדר.. הרבה יותר טוב מריהאנה הזונה הזאת....
N n e t a 6 9 New member 17/10/07 #24 גפילטעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אסור להגיד זונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוי ואבוי!!! אני יגיד לנאצה לקחת לך את המחברת תנ"כ! ומאיציק את המספריים!! אל תגידי את זה יותר-למרות שאת צודקת..... (פיצול חופשייייייייי)
גפילטעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אסור להגיד זונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוי ואבוי!!! אני יגיד לנאצה לקחת לך את המחברת תנ"כ! ומאיציק את המספריים!! אל תגידי את זה יותר-למרות שאת צודקת..... (פיצול חופשייייייייי)