מקווה לטוב!!!

PunkkFL

New member
מקווה לטוב!!!

מקווה שהדיסק הבא של ביט 69 יהיה יותר טוב מהקודם שלו שהיה גרוע כל כך!!! יש תקווה רק בגלל שיותם מפיק אותו.. מקווה שהוא לא יאכזב אותי.

PunkkFL

New member
אין מה לעשות!!

משכיל, לא משכיל. האלבום הראשון של ביט 69 היה גרוע, עם כל הכבוד ליובל מנדלסון הגאון, שקצת ביאס אותי. ההופעה של ביט 69 בשנטיפי הייתה על הפנים, כמו 3 פעוטות שתנתנו להם גיטרות ומקרופון בפעם הראשונה בחיים שלהם. היחיד, שראוי לקצת אהדה הוא המתופף ששחכתי את השם שלו (כל הפאקצות בנות ה 12 יהרגו אותי), אבל הוא מנגן לפנה פנים. אני רק מקווה שמה שיותם יעשה לאלבום הבא יהיה טוב והם ינגנו פאנק, כמו שצריך לנגן פאנק. אולי גם ניפטר מכל הבנות בהופעות שרק רוצות שהם יורידו חולצה. PUNK 4LIFE!!!!!!!!!

fatbery

New member
אח שלוו..

אתה צודק ממש האלבום האחרון לא גרוע..אבל הוא פסדר...אנחנו לא עושים פאנק...וגם יוזלס איי די לא עושים פאנק..אנחנו עושים פאנק רוק!!!וזה לא אותו דבר..אנחנו בקטע של צחוקים ולעשות מוזיקה שמחה..בקיצור ברגע שתשמע את האלבום השני יעוף לך התחת ואתה לא תבין לאן הוא עף...למרות שגם בשבילו ימציאו תירוץ אבל בסדר..זין על כולם.. האלבום השני של ביט 69..תחכו הוא הולך להיות מטורף

PunkkFL

New member
בהצלחה.. רק..

אם אתה יכול להשאיר תת'חת שלי במקום, ולא לפנטז עליו זה יהיה מצוין XD..

black rock star

New member
אתה פשוט הורגXD../images/Emo103.gif

שמע, יש פה ילדות בנות 12, אבל הן לא פקאצות, כי בשביל פקאצות ביט69 נחשב מטאל XD [ברצינות
] רק קואלים שומעים ביט69
לא יודעת מה עבר עלייך, אבל הם פאנק-רוק ולא פאנק וכן, יש הבדל. כמו שברי אמר, הם עושים מוזיקה שמחה וצחוקים, והולך להם מצויין דוגרי. האלבום היה טוב, ואם ברי אומר שהאלבום הבא יהיה פיצוץ, אז הוא יהיה פיצוץ
אגב, קוראים למתופף לורל.

oFka7

New member
הווו איי לאב יו../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

תמיד מתמודדת עם תגובות נאצה הכי טובה שאפשר

black rock star

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

אני משחקת אייסטאוור [כן שיעמם לי] ואני רואה שהתחברת, אחרי 2 שניות נאבדת

tal iero

New member
ויש פה ילדה אחת בת 12... ניראלי..

לא שזה משנה משו כי הגיל ממש לא חשוב.. יש גם ילדם יותר קטנים שאוהבים אותם רק גאיה בת 12.. נכון?

just gaya

New member
אל תצחקו עלי כי אני קטנה../images/Emo46.gif

אני בכל זאת "אחלה גברת"

oFka7

New member
את אחלה בחלה של גברת../images/Emo23.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

einatit4

New member
גאיה ימותק../images/Emo99.gif../images/Emo199.gif

וגם אני הייתי "אחלה גברת"

יערולה13

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד לך ...

ואני יגיד באנגלית כדי שילדים קטנים לא יבינו sun an a bitch [אני לא בטוחה שכתבתי נכון><] הדיסק שולט! י'מ**** ב***** [רק כדי שדוויק לא יראה שאני מקללת
]

black rock star

New member
../images/Emo207.gifאעאעעאעאעע../images/Emo103.gif

סוריייי הייתי חייבת!! יס רכשו את העונה ה-6 של איש משפחה@#$!*!@#$)@#!%&#@!^%@#)@#(!@#$$*%) ישששששששששששששששש!!!!!!! עוד עונה מעורבות בפרשיות מין של מג
אה והם רכשו גם את העונה החדשה של נמלטים ואת העונה ה-15 של הישרדות [ג'יסס O:]

einatit4

New member
../images/Emo183.gifנמלטים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo199.gif

נויצצצצצצצצצצ'ה
אני רואה את העונה החדשה של נמלטים מהאינט'
עדיין מצלמים הישרדות[איזה משפט עילג יצא לי
]
כמה עונות יש לדבר הזה?

למעלה