מקדונלדס

• פותח הנושא S2M
  • פורסם בתאריך
זה כ"כ עצוב שאפילו לא צריך פאנץ'

אתה מבין, אם לא היית כזה פוץ מטומטם ומסריח שתוקף כל בנאדם שלא מסכים איתך, הייתי מקבל את הדרך שלך, אבל..............

Octavarium

New member
מצילה בעלי חיים

אבל הורסת את החיים שלך אני רוצה לראות אותך ספורטאי בלי בשר עזוב ספורטאי... אני רוצה לראות כמה המערכות בגוף שלך מתפקדות יותר טוב משלי, או פשוט משל מישהו בגילך שאוכל בשר

Octavarium

New member
כמובן שסביר להניח

שאתה תמות קודם, שלך קר יותר מאשר לי בלילה, שאתה יותר עייף ממני ברוב שעות היום, שיכולת הריכוז שלי גבוהה יותר משלך... ועוד הרבה דוגמאות שאין לי כח להכניס פה

מיכל שב

New member
אגב, זה לא נכון

כל עוד אתה יודע מה הגוף צריך ונותן אותו אין סיבה שיהיו לך חוסרים. אחותי צמחונית מעל ל 20 שנה ובדיקות הדם שלה טובות יותר משלי. היא מקפידה על תפריט מאוזן שמכיל את כל מה שהגוף צריך (למרות שיש טענות סותרות לגבי חשיבות הבשר, על אף התחליפים).

Octavarium

New member
לא מעניין אותי תוצאות בדיקות דם שלה

אני רק יודע דבר אחד כשאת מקבלת את הדברים מבשר שהוא חומר טבעי שהגוף הכי מכיר, את תפיקי מזה הכי הרבה, יותר מכל התחליפים האלה שנועדו לאנשים שלא יודעים מה זה אוכל

מיכל שב

New member
לא מסכימה איתך

התחליפים שאתה מדבר עליהם הם גם אוכל. כל עוד בדיקות הדם תקינות, אז אין הבדל בין אוכלי בשר לצמחונים (לא יודעת לגבי טבעונים)

Octavarium

New member
זה גם אוכל

שהגוף לא מכיר ולכן יותר קשה לו לעכל ובדיקות דם זה לא הכל בגוף, את יודעת...

מיכל שב

New member
למה הגוף לא מכיר?

מה יש לא להכיר באגוזים למשל או בטטה וכוסמת? ולגבי בדיקות הדם - אני מסכימה שהם לא הכל בחיים, אבל כשאני מסתכלת על אחותי - היא בכושר מעולה, בדיקות הדם שלה מעולות, מתפקדת מעולה, כך שבשר ממש לא חסר לה.

מיכל שב

New member
שניר! עליך אני לא מאמינה

אתה חושב שאחותי היא הצמחונית הראשונה בעולם?
הרי יש מחקרים בנושא. כל עוד מקפידים (ובמקרה הזה חשוב מאוד להקפיד) על תזונה אין שום סיבה שהיא תגיע לגיל 60 במצב יותר גרוע משלי (חוץ מהעובדה שהיא תהיה שם 4 שנים לפני
). הצמחונות היא לא דבר רע. אני יכולה לספר לך שאחותי הבכורה (אני משופעת באחיות
) סבלה ממחלה כלשהי ובמסגרת נסיונות ההחלמה היא ניסתה את השיטה הטבעונית (שהיא קשה מאוד ומחמירה מאוד. הצמחונות היא משחק ילדים לידה). מה אני אגיד לך - זה עבד! בתקופה הזו היא היתה בריאה בצוןרה משמעותית והמחלה היתה בשליטה. כיון שהיא קניבלית קטנה, היה לה מאוד קשה לשמור על תזונה טבעונית והתוצאות נראו בשטח מיד. מה שמרגיז בכל השרשור כאן הוא לא הויכוח אם צמחונות טובה או לא (כי הצמחונות לא רעה. היא לא מזיקה ויש שטוענים שהיא בריאה) - זו פשוט ההתנשאות שמכעיסה אותי כל כך. אני לא אוהבת שמסתכלים לי בצלחת. אני לא אוהבת שאומרים לי מה לאכול ומה לא. לא אוהבת שמעירים לי על הדרך שאני בחרתי (למשל, אני לא אוהבת לאכול בשר. לא כל כך טעים לי. לקחת אותי לפאפאגיו זה פשוט הפסד של כסף
אז אני אוכלת מעט מאוד. פעם בשבוע במקרה הטוב. אני גם מקפידה לא לאכול בשר עם עצם כי קשה לי עם המחשבה שאני אוכלת תרנגולת ולא שניצל. אז מה? זו הדרך שלי. תכבדו אותה). אני כל הזמן מזכירה את אחותי כי היא מופת בעיני בנושא הזה (ובעוד נושאים). היא צמחונית מטעמים אידיאולוגיים, אבל מבשלת לילדים בשר. נותנת להם את הבחירה ולא כופה עליהם את הדרך שלה. אם אחד הילדים יבחר בדרך שלה היא תשמח, אבל היא לא מכריחה. זו הדרך הנכונה לטעמי.

מיכמיך3

New member
מיכל, עזבי אותך משניר

הרי הוא חושב שהוא גאון, שהוא יודע הכל. זה הטעות שלו, שהוא חושב שהוא יודע הכל.

מיכל שב

New member
לא מסכימה איתך../images/Emo13.gif

(שניר - אני מבקשת להדפיס, למסגר ולתלות) - זה לא סוד ששניר מעצבן אותי לא פעם (או פעמיים או שלוש או ארבע או חמש
), אבל יש לו ראש על הכתפיים לפעמים, אני חושבת, שהוא לא מצליח להעביר את זה כמו שצריך לכתב. קחי טיפ לחיים - ברגע שויכוח יורד לפסים אישיים, קחי צעד אחורה. לא שווה את האנרגיה שאת והוא משקיעים בירידות אישיות. אם לא תעני פעם, פעמיים או שלוש בסופו של דבר זה יפסק. כמו בחיים, נכון?

מיכמיך3

New member
הבעיה של שניר

(לפי דעתי ולפי מה שסיפרו לי) זה שהוא מנסה להצחיק אבל על הדרך הוא מעליב אנשים ופוסל כל דבר שנאמר. אין לי בעיה שהוא יצחיק אבל שלא יפגע באנשים וירד עליהם, אולי יש לו בעיה איתי אבל שלא ירד עליי, המינימום שבמינימום, שיהיה לו טיפה של כבוד לאחרים. לגבי הטיפ שנתת לי, דבר ראשון, תודה על הטיפ, דבר שני, לגבי שניר אני ניסיתי ללכת קצת יותר רחוק מאשר להפסיק ויכוח, ניסיתי לדבר איתו באייסי ובמסנג'ר, לנסות לגלות מה הבעיה שלו איתי, אם בכלל יש לו בעיה איתי, אבל לצערי זה לא הלך.

מיכל שב

New member
יקירתי

אני מבינה את מה שאת כותבת, אבל אני חושבת שאין לו מקום בפורום
אלה דברים שצריכים להאמר במסרים. ובכלל לגבי אנשים שלא מסתדרים איתם- תעברי הלאה.לא עושים דברים בכח.

NYMets Man

New member
תני לי לתת לך טיפ

כשהוויכוח מתחיל ללכת לפסים אישיים, אל תמשיכי בו... כי את פשוט לא מצחיקה

NYMets Man

New member
תקשיבי רגע שמיכמיך

זה לא שכל מי שבא לאייסיקיו שלי אני יורד עליו זה לא שאני מזלזל בדעות של כולם זה לא שאני לא יודע להקשיב זה לא שאני מתחמק משיחות תרבותיות עם אנשים אבל כן אני יורד עליך כשאת באה לאייסקיו שלי עם גישה של "אני צריכה ללכת עכשיו, אבל אני עוד אדבר איתך... אל תלך לשום מקום" כן, אני מזלזל בדעות שלך כי את אחת שמבססת את הדעות שלה על דברים שהיא לא עברה או לא יודעת בכלל... גאד דאמט, את כולה בכתה י'! אני מכיר את הבצפר שלך יותר טוב ממך! כן, אני לא מקשיב לך, כי להקשיב לך עד עכשיו גרם לי לבחילה ושיחה תרבותית איתך זה בלתי אפשרי כי את פריקינג מפגרת ושלא נתחיל על מה שמספרים עליך......... תסתכלי מסביבך, על החברים שלך, ותחשבי פעמיים

מיכמיך3

New member
ועכשיו אתה תקשיב לי רגע

אני סיפרתי לך את מה שאני יודעת, מה שהספקתי להכיר את הבצפר שלי, אני בטוחה שבעוד שנתיים יהיה לי עוד דברים לספר על הבצפר שלי. אתה מכיר יותר טוב את הבצפר שלי?!?! אתה בכלל לומד בעמל ב', בטוח שאתה לא יודע כלום על הבצפר שלי. אני לא יודעת מה סיפרו לך עליי אבל לא כל מה שמספרים בהכרח נכון. כמו שאמרתי פה באחד ההודעות שלי, בוא ותכיר אותי תקופה מסויימת פנים מול פנים ולא דרך סיפורים ששמעת עליי מאחרים, ואח"כ תחליט מה אני ומי אני, ואולי חלק מהדברים שסיפרו לך בכלל יהיו לא נכונים.

Octavarium

New member
שפיכמיך, הוא יכול ללמד אותך על

הביה"ס שאת לומדת בו, וזה עצוב, אבל נכון:\ חוץ מזה, אולי חצי מהדברים שסיפרו לו לא נכונים, והדברים שסיפרו לך כן נכונים?!?!? מאיפה את יודעת?!? אל תנסי לשפוט דרך פורום ולצאת צודקת, אז חלאס עם הוויכוח וחסל סדר פסח.

NYMets Man

New member
ג'ים אתה גאון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יווווווווווווווווווווו אני על הרצפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NYMets Man

New member
תקשיבי לי רגע שליכפיך

מי בדיוק סיפר לך דברים עלי? החברים שלך שלומדים איתי בבצפר??? אווווווווו מה יודניקים חושבים עלי............ אוי שיט!!!!! אני הולך לבכות היחידים שיכולים לספר לך מי אני באמת הם החברים שלי... רק חבל שהכי קרוב שהם מגיעים אליך זה להסתלבט עליך לעומת זאת... כדאי שתסכלתי על החברים שלך

למעלה