מקדונלדס

• פותח הנושא S2M
  • פורסם בתאריך

מיכמיך3

New member
ברור שהוא כמה ליגות מעליי

אתה חושב שאני בכיתה ד' שמתעסקת בכאלה שטויות?? פחחחחחחחחחחחחחחחח.... הצחקת אותי.. אני ילדה בכיתה ד' חחחח... שמתעסקת בדברים כאלו... חחחחח...
תינוקות...

די מותק, חבל, את עושה מעצמך צחוק

אני מניח ש"כשתגדלי, תביני" מתאים פה.. למרות שממה שהבנתי, אין לך עוד הרבה לגדול...

מיכמיך3

New member
טוב שנזכרת להגיב אבל...

עדיף מאוחר מאשר לעולם לא להגיד את מה שאתה חושב. עד לפני יומיים אני הפסקתי להיכנס לויכוחים עם אביב ושניר, אני יותר בחיים לא יגיב להם לכל מיני הודעות שלהם ואני מקווה שהם ימנעו מלהגיב להודעות שלי פה בפורום. אין לי כוח יותר להיכנס לויכוחים איתם. אני הספקתי להבין שכל דבר שאני אגיד הם יפסלו את זה.

NYMets Man

New member
*אגיב!!!!!!!!!!!!!!

די!!!!!! בכל הודעה שלך חייבת להיות שגיאת כתיב?!?!?!?!?!?!?!?!

מיכמיך3

New member
אני כן הבנתי שאתה מנסה לשעשע

מה שרשמתי שאני לא אגיב יותר להודעות של שניר ואביב זה היה מופנה יותר בכלליות, גם אליך, גם לשניר ואביב, שידעו מזה וגם לכל שאר הפורום.

Octavarium

New member
סבבה ../images/Emo13.gif

אבל את!!!!!! תזהרי!!! נופלים לך חתיכות אייקיו! אהה לא... סתם נפל לך המצחיק... :\

מיכמיך3

New member
מה אני נראת לך?

ילדה בכיתה ד'? מה זה השטויות האלו? איזה ילדים חסרי חיים... על מה הם חושבים...

miri2204

New member
אם קשה לעצור זאת כבר

בעיה של בן אדם שלא יכול להשתלט על רצונות כה קטנים וחסרי משמעות -> הבשר, דגים, ביצים

להשתלט?

דאמ! הוא רוצה לאכול בשר! תאמיני לי שלהשתלט על עצמו הוא יודע הוא רוצה לאכול בשר , ביצים ,דגים , חלב וגם להנות מזה! יש לך בעיה עם זה? הוא אף פעם לא בא אלייך בטענות אל הרגלי האכילה שלך , וניסה לשכנע אותך לאכול משהו שאת לא רוצה. מכבדים את הדרך שלך..כבדי את הדרך של אנשים אחרים.

למעלה