מקדונלדס

• פותח הנושא S2M
  • פורסם בתאריך

מיכמיך3

New member
דבר ראשון, תרגיע עם הכינויים האלו

אני לא חברה שלך. לא אהבתי ת'כינויים האלו. דבר שני, אתה עכשיו זה שלא יודע לקרוא שירשורים כי אני בכלל לא רשמתי שאני שמעתי סיפורים עליך אלא דיברתי בכלל על דברים שסיפרו לך עליי. התכוונתי לזה שמה שסיפרו עליי לא הכל נכון.

NYMets Man

New member
ועכשיו קבלי איך את מקבלת בתחת...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1267&msgid=96049579 קראתי את השורה הראשונה עכשיו בנוסף לכל הירידות עליך את גם סנילית
כל הכבוד שריכליך

נחשית3

New member
מה זה "איך שאת מקבלת בתחת" ?

מה זה בהדיבורים האלו? איכס.. איזה אנשים מגעילים...

NYMets Man

New member
*אילו אנשים מגעילים

עדיף שפה מלוכלכת משפה לא תקנית תלמדי עברית ואז תדברי... או שמא את שפיכמיך לפי הדמיון בשם שלא הצליחה לארגן אף אחד שיצדד בה

נחשית3

New member
אני לא מכירה את מיכמיך3

ואני לא רשמתי עם טעויות, הרבה מדברים ככה.

NYMets Man

New member
וגם הרבה אנשים אומרים

"אני ילך" "אני יעשה" "אני ידבר" זה אומר שזה תקני?! לא... עשית שגיאה דקדוקית ויצאת מיכמיך

נחשית3

New member
טוב המורה

אני אדבר איך שבא לי ובאמת שאני לא אשאל אותך. ואני לא יודעת למה אתה מקשר אותי למיכמיך3 כי אין לי מושג מי זאת, נכנסתי לפורום במקרה וראיתי את הדיבור שלך אז הגבתי, אני לא מתכוונת להמשיך להתווכח איתך, אתה נראה לי בנאדם שלא שווה להתווכח איתו. אתה במילא "יודע" הכל, לא?

מיכמיך3

New member
מי את?

זה שיש לנו את הספרה 3 בשם משתמש לא אומר שאנחנו מכירות. שניר, זה שיש לשנינו בשם את האות י' זה אומר באמת מכירים אחד ת'שני? לא, אנחנו לא מכירים.

NYMets Man

New member
לא, זה לא קשור לשם

זה קשור לזה ש... 1) היא נוצרה בדיוק במרץ 2007 2) ההודעות היחידות שלה נכתבו בפורום פ"ת (וקשה לי להאמין שהיא פתחה משתמש רק כדי להגן עליך 3) הסגנון כתיבה שלכם דומה מאוד 4) גם היא בטוחה שאני יודע הכל למרות (כמו שאמרתי) שהיא נוצרה רק במרץ 2007 5) יש לה שגיאות בהודעות שלה שזה מרמז עליך 6) את שקופה בכך שאת שואלת "מי את"... לא ראיתי אותך שואל "מי את/ה" בכל התקופה שאני בפורום הזה (שזה מאז שהוא נפתח) 7) יצאת סופר שפיכמיך!!!!!!!!!!!!!!!

Octavarium

New member
המממ

"אני לא חברה שלך. לא אהבתי ת'כינויים האלו." גם אני לא אוהב את זה שאת בפורום... עוזר לי משהו? "..אני בכלל לא רשמתי שאני שמעתי סיפורים עליך אלא דיברתי בכלל על דברים שסיפרו לך עליי." רגע רגע, מה מספרים אם לא סיפורים?!?!?!?!?! או רגע... מה ההבדל בין שני הדברים בכלל?!?!

אח של אחות שלא אמא שלו...

עזוב אותך מיודניקים, מה הם יודעים מהחיים שלהם אלה?
(סתם, סתאאםם, אני יודניקת בעצמי, לא לסקול אותי
) עזוב את זה שהיא יודניקית, בחייך, זה לא באמת אומר משהו...

NYMets Man

New member
* זו הטעות!!!!!!!!!!!

יא אללה תלמדי עברית ! יש לי רוסים שהם שנה בארץ בבית ספר עם עברית יותר טובה משלך ! דיר באלאק!

למעלה