מקדונלדס

• פותח הנושא S2M
  • פורסם בתאריך

S2M

New member
מקדונלדס

ראיתם את הסניף החדש של מקדונלדס במרכז המסחרי באם המושבות? איזה יופי זה יהיה
מישו יודע מתי הוא ייפתח? כי אני רוצה לעבוד שם..

NeTa MuFlEtA

New member
את לא באמת רוצה לעבוד שםX_X../images/Emo217.gif

סתם אל תייחסי אליי... בכל אופן, אני מניחה שאוטוטו הוא יפתח, עניין של כמה חודשים.

S2M

New member
חחח למה?

מה רע? סתם קצת כסף בחוופש.. אבל אם אתם אומרים עוד חודש (אגב-תודה למי שהגיב..) אז כנראה שבחופש הגדול..
חג שמח כולםם!!

NeTa MuFlEtA

New member
בחופש? O:../images/Emo217.gif

העבודה במק' זה לא לזמן מוגבל, זו עבודה קבועה. למהלך כל השנה. חחחח אני עובדת שם כבר חצי שנה בערך. D: בכלאופן, שתצליחי :)

yoni la

New member
משתלטים על פ"ת....

אגב יש סניף כשר של מקדונלד'ס בבילינסון
מצאו מקום...

litala4

New member
סניף מקדונלד באם המושבות

ייפתח במקום מתחם הטרמפולינה שהיה בעבר. כרגע עדיין נמצא בשיפוצים ועתיד להיפתח בעוד כחודש.

WannaLove

New member
הידעתם?

הידעתם? בארה"ב, על כל 2.5 ק"מ מרובע יש 4 סניפים של מקדונלדס.

miri2204

New member
מקווה שהסניף לא יפתח

ממש לא כדיי לך לעבוד בסניף... נו,באמת!? את רוצה למכור לאנשים חיה מתה בתוך כריך... לא חסר עבודה בעיר... מוכרי בגדים, סקרים וכו'

miri2204

New member
אוכלת, ו....

ותאמין לי שיש עולם מלא לצמחונים וטבעונים.... אפילו לא ניסתה....

iec

New member
יש גם מלא שהולכים על גחלים אז...

אולי ננסה גם את זה?
אני חושב שחלק מהחיים זה ההנאה מאוכל...האמת שזה חלק גדול מהחיים... בהצלחה בכל אופן

מיכל שב

New member
דווקא אלך לאכול שם../images/Emo46.gif

אחותי צמחונית מאז שהיא בת 14 (עברו מאז המון שנים). מעולם לא שמעתי ממנה שום דבר שמריח מסיונריות. אני אוהבת חיות. אני חושבת שאסור לבצע נסויים בבעלי חיים. אני שונאת שאומרים לי מה לאכול ועוד יותר שונאת שמסתכלים לי בצלחת. כן. אני אוכלת חיות מתות. אני מכבדת את הדרך שלך. תכבדי את שלי.

צביקוש23

New member
מיכל אפשר לגלות לך משהו?

חברת מקדונלדס מבצעת ניסוים אכזרים בבעלי חיים כחלק משיפור המאכלים שלהם. ובמכלאות הבקר של החברה בארה"ב מגדלים בעלי חיים בתנאים לא תנאים ובהתאכזרות נוראית.. אגב ...החברה גם מעולם לא הכחישה .. בראיון שהתקיים בארה"ב החברה הודתה בזה והסבירה שזהו חלק משיפור השירות ללקוחות שלהם.. אז דעי לך.. ביקור במקדונלדס מעודד התאכזרות לבעלי חיים.

למעלה