מקדונלדס

• פותח הנושא S2M
  • פורסם בתאריך

NYMets Man

New member
עזוב ג'ים

לך תתווכח עם בחורה שהיא בטוחה שהיא נעלה יותר ממך ולא יכולה לקבל את העובדה שיש שונים ממנה תשמע, אני מקבל אותה איך שהיא... היא רוצה להיות טבעונית? סבבה... יותר בשר לי... בחיים שלי לא הכנסתי בשר לפה של מישהו שלא בכוונה ואני שונא את זה בערך כמו שאני שונא שדוסים ברחוב מנסים לשים עלי תפילין... אה כן... חברה שלי צמחונית... רק שנהיה בעיניינים אבל מה לעשות שיש כאלה שקצת פחות נאורים, שבטוחים שהדרך שלהם נעלה יותר... מי יודע, אולי מחר היא גם תספח את פולין בשלושה שבועות

NYMets Man

New member
חחח זה די אירוני...

שדווקא כל הצמחונים, טבעונים ושאר הפציפסטים הם הגזענים הכי גדולים מה לעשות... העולם לא מושלם והדרך שלכם היא לא בהכרח צודקת אתם חושבים שלאכול ביצים שהתרנגולות שהמליטו אותן חיות בצורה מזוויעה זה רע? סבבה... אל תאכלו ביצים אבל אל תגידו לאנשים אחרים מה לעשות... כי אתם בעצם הופכים את עצמכם לבדיוק מה שאתם הכי מתנגדים אליו שזה די צבוע אה כן... וקראתי כמה הודעות שלך (מירי) בפורום טבעונות את יותר נעלה ממני? חחח לא יותר גזענית? יותר צרת מוחין? אירוני... אבל כנראה שכן

צביקוש23

New member
בוא תראה קצת אמת

כי כנראה שאתה בן אדם לא אנושי בור ועם הארץ! בוא תראה מה אתה אוכל ומה עובר על העגל האומלל בדרך לצלחת של רוצחי בעלי חיים.

צביקוש23

New member
גורים אומללים בארגז!

זה הארגז שבו חי כל חייו עגל החלב כדי להיות רך בצלחת שלך

bft02

New member
זה לא מצחיק :|

אני אולי לא צמחוני ,אבל בחיים אני לא אהיה בעד התעללות בבעלי חים... בוא ננעל אותך במשהו כמו בגודל של שירותים ואז נשחט אותך...איזה מצחיק זה יהיה

NYMets Man

New member
אני יודע

וראיתי את כל הסרטונים האפשריים וזה עדין לא הופך אותי לבור ועם הארץ ובטח אותך לא ליותר נעלה ממני אולי ליותר מכוער

צביקוש23

New member
יש עוד תמונות אבל נחסוך

קשות לצפיה. רגעי המוות... אבל עזוב אתה בן 17 מה אפשר לצפות מבן טיפש עשרה חסר השכלה שחושב שהוא אנושי בזה שהוא אוכל בעלי חיים. עוד כמה שנים אתה תבין ותצטער על הרגע הזה אתה עוד ילד

למעלה