מקבצון

Eldad S

New member
טכני: מה אתם עושים עם חלונות 10?

עכשיו אני מקבל כל הזמן את האייקון של התקנת תוכנה חדשה, של חלונות 10 (2 ג'יגה, אם אינני טועה), ואני כל הזמן עוקף את זה.
&nbsp
אני עובד בחלונות 7, ומרוצה. מה עושים עם העדכון? לאשר? האם צריך קודם כל לגבות את כל המחשב? האם יש דרך לחזור אם מבצעים עדכון ל-10 ולא מרוצים?
&nbsp
בזמנו, כשהופיעה ההודעה, אישרתי וביקשתי לקבל הודעה כאשר העדכון לחלונות 10 יהיה מוכן. עכשיו אני מקבל כל יום הודעה שאני צריך להתקין, ואני שוב ושוב דוחה את הקץ. מה מומלץ לעשות במקרה כזה?

Y. Welis

New member
ממליץ שלא לאשר כרגע. אפשר תמיד בעתיד. את העידכון ניתן להסתיר

- לחיצה ימנית על השורה שלו ברשימת העידכונים -> הסתר עידכון.
&nbsp
אין צורך לגבות (מעבר לסטנדרט) אם יש שידרוג. יתכן שניתן לחזור - אבל סיכוי לבעיות (ומחייב מקום פנוי בדיסק).
&nbsp
לא מצאתי יתרון כרגע ב-10. השילוב של ה'אריחים' (מטרו -> מודרן -> יוניברסל) חלש. מה הטעם שיהיו *רק* ב'התחל' החדש, ולא בדסקטופ בכלל? ומי עדיף - תוכנות או אפליקציות? מייקרוסופט לא החליטו (או החליטו שלא להחליט), והתוצאה יצור-כילאיים לא משכנע (גם אם עובד מהר).
&nbsp
מבחינתי, שידרוג שבסופו של דבר מציג לך פחות מידע בלחיצה אחת, לא משפר דבר (ו-10 מציגה פחות דברים מקודמותיה). חוץ מלטאבלטים, זה לא חיוני.
&nbsp

Eldad S

New member
תודה רבה.

כרגע, בעדכוני חלונות, מופיע בראש העדכונים:
Upgrade to Windows 10 Home Failed
&nbsp
כנראה, כי לא סימנתי אותו להתקנה כאשר כן סימנתי עדכון אחר של חלונות להתקנה.
&nbsp
אז כרגע, כשאני עומד על השורה ולוחץ לחיצה ימנית, מופיע לי רק View details ו- Copy details. אז אני לא יכול לנטרל אותו מרשימת העדכונים.
&nbsp
אתה מציע אם כך להיכנס למטה, לכל התוכנות המופעלות כרגע, ללחוץ על אייקון החלונות, ולקבוע תאריך עדכון לעוד שנה?

Y. Welis

New member
אני עם 8.1, אולי זה שונה שם.

עידכוני המערכת הראו את העידכון לצד עידכונים רגילים, וכך הסתרתי אותו.
&nbsp
יתכן שבגירסת HOME העידכון ינסה לכפות את עצמו (יש לי PRO). אם כן, צריך לנטרל במקום אחר (וודא שעידכוני המערכת אינם אוטומטיים, אלא דורשים אישור לפני הורדה + התקנה).
&nbsp
תצטרך לצרף תמונה לשאלה האחרונה. אם הכוונה לסמל שבשורת המשימות - אפשר להסיר אותו לגמרי.
http://www.howtogeek.com/218856/how...ndows-10-icon-shown-in-the-notification-tray/
&nbsp
וכן
http://www.askvg.com/how-to-remove-get-windows-10-app-and-its-icon-from-taskbar/
שמציע סקריפט להורדה שמנטרל.

Eldad S

New member
ראשית, המון המון תודה על ההנחיות.

שנית, מוזר. מוזר מאוד...
&nbsp
ניסיתי עכשיו להיכנס לחלון העדכון, ולהגיב להודעה/בקשה:
Schedule your upgrade
&nbsp
הנחתי שאם היום 12.8, אוכל לקבוע את העדכון ל-12.8.16, כלומר, לעוד שנה מהיום. ואז, כשאני פותח את החלון What date and time is good for you, אני מקבל...
12/8/2015
13/8/2015
14/8/2015
&nbsp
אין אופציה להחליט על תאריך אחר, מבחינתי.
&nbsp
אז מה עושים? אנסה לבדוק את הלינק האחרון שצירפת, אולי הוא יפתור לי את הבעיה.

Eldad S

New member
תודה רבה, יובל |4U|

קראתי בעיון רב את כל ההנחיות בקישורים שלך, וביצעתי שני צעדים חשובים לנטרול ההתקנה של חלונות 10:

ראשית, הסרתי את ההתקנה של KB3035583, כך שחלונות 10 לא מופיע עוד ב-system tray (שכחתי איך המיקום הזה נקרא בעברית).

שנית, חזרתי אחורה בזמן, כמה שעות אחורה, לאותה נקודה שבה הייתי צריך לאשר התקנה של שני עדכונים (שאחד מהם היה חלונות 10), לחצתי לחיצה ימנית על העדכון של חלונות 10, ובחרתי Hide.

אני מניח שמעכשיו יקח קצת זמן עד שאשמע שוב מחלונות 10. כך לפחות אני מקווה (אם מיקרוסופט לא יהיו דביקים מדי...
).

אני מודה לך מאוד על הקישורים המועילים.

Eldad S

New member
ומה אתה חושב הגיע אליי עכשיו?

כמובן, Upgrade for Windows 7,
ובסוגריים כתוב KB3035583 (כן כן, אותו אייקון בשורת המשימות שאחראי "לטרטר" בנושא התקנת חלונות 10...).

מיד לחצתי לחיצה ימנית, ובחרתי Hide upgrade.
מקווה שעכשיו זה יעבוד.

Eldad S

New member
נדמה לי

שהתכוונתי אתמול ל-Hide update (ולא ל-Hide upgrade).
בכל אופן, כרגע שורר שקט תעשייתי בזירה הזאת.

Y. Welis

New member
סביר שלא יגיעו בזמן הקרוב, אבל בעתיד אולי כן

בכל מקרה אין סיבה להיענות.

בעיה אצלי או בכלל? אני רוצה לפתוח כרטיס ביקור של

משתתף ולא מצליח. אני שם את הסמן על הכינוי שלו, רואה שהסמן הופך לאצבע, כלומר המשתתף הוא רשום ולא אורח, לוחץ לפתיחת כרטיס הביקור ו ... נאדה.
זה קורה גם לכם או רק לי ?

Y. Welis

New member
נסה ניקוי קוקיז + יציאה משם המשתמש וחזרה

+ בדוק בדפדפנים אחרים (FF, IE).

למעלה