מק´שרשרים לכאן

Weird Eyal

New member
175 סניפים של מקדונלדס נסגרו

ועוד סוגרים עוד 200........ הפסדים כלכליים...... ורק בישראל אין להם שום הפסדים...להיפך.....בישראל יש להם רק רווחים

enbalush

New member
לצערי, מקדונלדס מצליחם למתג את עצמם

כרגיל... זה אומר שהמלחמה בהם צריכה להיות חזקה יותר עם פרסום אגרסיבי יותר!

tipid

New member
נחייה ונראה ונקווה רק לטוב!

כי אם יסגרו זה יביא לעוד אבטלה נוסף לקיימת. ובהזדמנות זאת ברצוני לברך את כל חברי וחברות הפורום בברכת שבוע טוב ומבורך מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות

Weird Eyal

New member
אני מעדיף עוד כמה מובטלים

ולא שיהיו מסעדות של מקדונלדס כאן בארץ המובטלים היחידים יהיו ילדים בניי 17-16 וסטודנטים..... שיעבדו בבתי קפה......גם ירוויחו יותר

haleth

New member
דור

אני בהחלט מסכימה עם תוכן ההודעה, אבל הכותרת מיותרת לגמרי.

האפי לי

New member
אתם יודעים מה?

נכון שזה נחמד השמיץ את מקדונלדס ונכון שחלק מהדרישות שלהם לא בדיוק הוגנות לפי החוק אבל התנאים שלהם הרבה יותר טובים משל רוב המקומות שמעסיקים תלמידים. נכון שהם משאירים ילדים בני 16-17 לעבוד עד אחרי 12 בלילה אבל הם לא היחידים ולמען האמת אני לא רואה בזה ניצול נוראי זה קצת אידיוטי החיפוש בכח של דברים רעים להגיד. רוב העובדים של מקדונלדס מאוד מרוצים מהעבודה שלהם, מי אנחנו שנגיד אחרת?

goldyboy

New member
לא מדויק

קודם כל אף אחד לא משמיץ סתם את מק´. בפורום אנטי גלובליזציה התנהלו דיונים ארוכים שבהם הראינו לאנשים את כל החרא שמסתתר מאחורי התדמית הנוצצת של התאגיד הזה, או כמו שאני קורא לו - ה- GCC הגדול בעולם (GCC = Greasy Corpses Corp, או בעברית: תאגיד הגוויות השומניות), כשבין הסעיפים שעלו היה העסקת עובדים. אני אישית שמעתי, וגם אחד שעבד במק´ כתב על זה שהם לא משלמים נסיעות לעובדים, ושמעתי זאת יותר ממישהו אחד. למי שלא ידוע, תשלום נסיעות הוא חובהעל פי חוק ולא זכות. את מוזמנת להכנס לפורום אנטי גלוב´, לדפדף קצת אחורה ולקרוא. ואז תביני מה אנחנו רוצים מה"מסכנים" האלה שאנחנו סתם "נטפלים" אליהם.

האפי לי

New member
גולדי כפרה ../images/Emo13.gif

עבדתי מול מקדונלדס בימי התיכון, עזור אותך מנסיעות שלא שילמו לי, גם האשימו אותי שלא בצדק בגניבת כסף לנסיעות בגלל שהאשה של הבוס שלי הכניסה קבלות מונית לקופה במשמרת שלי, העבידו אותי בשעות שאסור ע"פ חוק, ולא קיבלתי שכר מינימום תיקני. הלוואי והיו לי את התנאים של מקדונלדס.. נכון הם תאגיד רע לעולם, אבל למרות שלא משלמים נסיעות הניצול עובדים אצלם פיצפון לעומת מקומות אחרים וניראה לי שפשוט נוח לנו לנפח את זה

אוח, זה היה בהומור...

פשוט יש לה את המנהג לברך פורומים בשבת שלום, גם לא בשבת וגם בלי קשר להודעה... וזה קצת משעשע. וחוץ מזה, מותר לי לרדת עליה קצת, אחרי הכל הגנתי ממנה כבר מביגון האכזר ("חודש חשוון זה פיקציה דתית!")

haleth

New member
אני יודעת, חמוד..

אבל זה מנהג יפה ומעיד על נפש רגישה ויכולת נתינה גבוהה - תמר אפילו לא מכירה אותנו ובכל זאת לעולם לא שוכחת לברך אותנו. אבל מי זה ביגון האכזר ומה הסיפור עם חודש חשוון?

תקפצי פעם לפורום "חופש"...

יש כאן כמה משם (אייל במיוחד) שיודעים על מי אני מדבר... היצור הטיפש הזה הגיב כך כשהיא בירכה את הפורום בחודש חשוון שמח ושבת שלום, וטען שזאת ההתחלה של הכפייה הדתית, "היא תמיד מתחילה במתק שפתיים"... כרגע אני עסוק בלהוכיח לו שהוא לא קיים

tipid

New member
אני לא ידעתי על כך !

ואם אכן כך פני הדברים אז הצדק בטיעונך. אולם אני בהחלט לא מסכימה לכותרת שהפנית אלי בהודעתך, האם פגעתי בך אי פעם או עשיתי כלפיך או כלפי משהו אחר בפורום מעשה שלא כשורה, אז אנא אל תפנה אלי כצורה כזו אפילו בדרך הצחוק שהרי נאמר שבכל צחוק יש גם גרגיר של אמת. וסליחה אם הורדתי מליבי את מה שאני חשה זה הרגלי לומר במקום את מה שאני מרגישה ולא לעבור לסדר היום אם משהו לא כשורה.

מתנצל מעומק הלב אם פגעתי בך

לא זאת היתה כוונתי. הדברים נאמרו בהומור מהול בביקורת עם מנהגך לברך אנשים בשבת שלום כאשר השבת כבר יצאה, ובלי קשר לנושא. זה מנהג יפה, אבל לא ממש רלוונטי. מה גם שבדרך כלל את לא נשארת להמשך הדיונים או פותחת נושאים. ושוב, מתנצל אם פגעתי בך. באמת באמת שלא התכוונתי. נשבע בקציצות הסויה שלי.

tipid

New member
../images/Emo39.gifדור חביבי!

מקבלת את התנצלותך ומודה לך על כך. יכול להיות שקרה שטעיתי ובמקום ברכת שבוע טוב שגיתי וכתבתי ברכת שבת שלום או להיפך אני בסך הכל בת אדם וקורה שטועים ועל זה נאמר שטעות לעולם חוזרת ומי שלא עושה לא טועה. הסיבה שאני לא פותחת נושאים חדשים או משתתפת בדיונים של הפורום היא שאני אם חד הורית ומפרנסת יחידה ואם ל2 בנים שאחד מהם חולה והטיפול בו והדאגה לפרנסת הבית פשוט לא משאירה לי זמן חופשי כדי לגלושחופשי ,אם יתאפשר לי מבטיחה בכייף ובשמחה לעשות זאת. בברכת יום טוב שקט וגשום לכולנו. תמר.

tipid

New member
../images/Emo66.gifחן חן לך ותודה על ההערכה!

שניפגש בשמחות ונבשר זה לזה אך ורק בשורות טובות!

למעלה