מצפינה

niva99

New member
מצפינה

יום סגרירי רטוב ומעונן פני מועדות צפונה ואילו שלך לארץ אחרת. לא שקטה וקצת מודאגת איך יעבור המסע הזה לא מתפללת את תפילת הדרך הבטיחו לך ים גבוה ולי שמי ערפילים כשהים הוא גבה גלי ומכה בדופן הספינה קשה לישון כך גם לנווט בדרכים עקלקלות בערפל חלבי וסמיך נקווה שנמצא את דרכינו ונשוב בשלום.

niva99

New member
שבתי

עת נופי הדרכים ריצדו במראות העיר הומרה בירוק ירוק הזה כמעט וניסחפתי בעיקולים אד לבנבן עלה מתוך האדמה הפוריה הגבול מעולם לא היה כה מוחשי וקרוב ארץ " לוחמי האל", אדמת הארזים והדובדבנים מהמקלט עולה פריצת חדשות ה"רועה" אושפז העדר עוצר נשימתו מבולבל האם לנוע קדימה או דווקא לאחור מעניין מה קורה איתך במליחות הזו של משברי הענק.

טאKילה

New member
טרמינל הלב../images/Emo79.gif

בטרמינל הלב דלת מסתובבת אל עבר, הווה, עתיד. , לחישה רפה מהלכת בשקט עוקפת עיגולי זמן. , עם ליל מתגנבים חרכי מחשבות זכרונות מרגעים שהלכו וכמיהה לעתות שיבואו.

niva99

New member
חרכי מחשבות

פעם אמרו לי : "נגעת נסעת" ואני ניצבת על צומת דרכים בטרמינל מחודש ומפואר מקודמו נוסעת בזמן מחשבת צעדי, נזהרת במילותי עם ליל מתגנבים חרכי מחשבות כשהן נעימות- מחבקת אותן וכשאינן כאלה- מגרשת אותן מעל פני כאילו היו זבוב טורדני מאזינה ל"כרמינה בורנה" וממשיכה לנסוע בזמן.

niva99

New member
מסתבכת

מסתבכת לי בין המילים כאילו היו ענפים ברוח נופלת פעמים ארצה אחר נוסקת לחוף בטוח שומעת קולות רעמים וברקים חולמת שדות רחומים רחוקים בודה אשליות מאפרת פנים מפזרת ארומה של בושם יקר מתאימה יהלומים לפנינים

למעלה