מי קבע שיש צורך בכנסת בשביל ההכרה הזאת? מה רע בהחלטה רשמית של ממשלת ישראל בענין?ישראל נסוגה מהכרה ברצח העם הארמני...
זה לא הנושאמי קבע שיש צורך בכנסת בשביל ההכרה הזאת? מה רע בהחלטה רשמית של ממשלת ישראל בענין?
ובכל זאת (זה נראה לי לגמרי הנושא, אבל בכל זאת אשמח לתשובה שכן יתכן שכל הדיווח הוא סיפור סרק אחד גדול)?זה לא הנושא
מצטער, אני שוב מתקשה להבין. את הקשר לנושא.ובכל זאת (זה נראה לי לגמרי הנושא, אבל בכל זאת אשמח לתשובה שכן יתכן שכל הדיווח הוא סיפור סרק אחד גדול)?
אם בדיון בשאלה אם נושא מסוים ירד מסדר יומה של הכנסת אינך מבין את הקשר לשאלה אם הנושא בכלל צריך (נדרש) להימצא על סדר יומה של הכנסת, אני לא יודע לעזור.מצטער, אני שוב מתקשה להבין. את הקשר לנושא.
המצפון הישראלי הגמיש נרתם לתקיעת אצבע בעין טורקיה, הדֶמוׂן התורן, אך נאלץ להתקפל...מי קבע שיש צורך בכנסת בשביל ההכרה הזאת? מה רע בהחלטה רשמית של ממשלת ישראל בענין?
כשתרצה/תוכל להתייחס עניינית, תרגיש חופשי לעדכן.המצפון הישראלי הגמיש נרתם לתקיעת אצבע בעין טורקיה, הדֶמוׂן התורן, אך נאלץ להתקפל...
הפכו את ההכרה בשואה למטבע עובר לסוחר .
לא נסוגה מההחלטה, רק לא העבירה לשלב הבא.
עובדות גם אינן מבלבלות אותך.לא נסוגה מההחלטה, רק לא העבירה לשלב הבא.
אבל ןמה לבלבל אותך עם עובדות?
ואיך זה קשור למה שכתבתי?עובדות גם אינן מבלבלות אותך.
הארמנים עצמם נגעלו ובקשו מישראל לא לסחור באסונם...אבל לישראל קשה להשלים עם אבדן ההזדמנות לקנטר את טורקיה...
האמת שזו סוגיה מעניינתעובדות גם אינן מבלבלות אותך.
הארמנים עצמם נגעלו ובקשו מישראל לא לסחור באסונם...אבל לישראל קשה להשלים עם אבדן ההזדמנות לקנטר את טורקיה...
אתה מתאים בול להיות שר החוץ במכשלת ישראל...הארמנים לא תמימים, הם משתפים פעולה עם איראן והכירו ב"מדינה פלסטינית".
אז שהארמנים לא יבואו בטענות לישראל שכיום הם בצד של תורכיה ואיראן.
![]()
התגובה הקרירה של ארמניה להכרה ברצח העם מצד ישראל
ראש ממשלת ארמניה אמר כי הוא לא רואה צורך להתייחס להחלטת ממשלת ישראל להכיר ברצח העם הארמני, והסביר: "לא רוצים להפוך את זה לכלי פוליטי". יו"ר איגוד הארמנים בישראל תיאר את התחושות בריאיון לאולפן ynet: ""עברנו שואה, ומשתמשים בה בשביל משחקים פוליטיים"www.ynet.co.il
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.