מצפה יצהר...

ארז 0 0 1

New member
מצפה יצהר...

לידיעתכם... התחיל הפינוי שם... זה ליד יצהר...(יש שם ארבע משפחות שגרות שם...) וכנראה שיהיה היום או מחר גם ברמת גלעד... ליד קרנ"ש..(יש שם 10 משפחות שגרות שם..)

../images/Emo105.gif מקפיצה

אם אני לא יכולה ללכת... לפחות להקפיץ...

אוקיי אז גם אני אקפיץ מאותה הסיבה

אוקיי? ח-ו-צ-פ-ה שאין כדוגמתה!!!!! לפנות חלק מא"י????? ולתת אותו למנוולים? בחיים לא... צריך להראות להם מזה.. ( לערבים, לשרון ולכוחות הביטחון) אמנם אני עדיין תוהה על שריפת שדות בכדי למנוע את כניסת כוחות הביטחון, אבל הללואי שהם ייצליחו שם... צריך לעזור להם, אני עוד לא מבינה איך זה אפשרי שיש כזו מלחמת אחים..אחים מפנים אחים.. א-ח-י-ם מפנים א-ח-י-ם! שמישהו יסביר לי את המשפט הזה ואת ההגיוניות שאין בו... אני לא מבינה את שרון הוא כורע לפני בוש וערפאת... הוא מוותר, נכנע.. וחבל כי גורל המדינה לא מעט בידיו, וזו לא סתם מדינה, זו א"י! נכון, אנחנו מוקפים מכל הצדדים, אבל יש דברים שלא מוותרים עליהם.. וצריך לעצור ולהגיד- עד כאן!

איילת כ

New member
חשוב ביותר

כל החברות שלי קיבלו עידכון לפלאפון ורק אני לא (עצוב ביותר) מי שיכול ללכת שילך והכוונה למצפה יצהר ולא ליצהר עצמה.

איילת כ

New member
אנשים מממטה המאבק

הגיעו לבית ספר שלי פעם, וכל מי שהיתה מוכנה לעזור רשמה את המס' פלאפון שלה והכול.. והם אמרו שהם ידווחו במקרה אמת של פינוי לפלאפון ולהפיץ את זה הלאה. והיום הם שלחו הודעות לפלאפון בבוקר בערך בשעה 10. כך כולם יודעים מזה יש הסעות מירושלים...

קיפיק

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifדודי...מוכר לך../images/Emo35.gif (חמ"ל)

קיפיק

New member
../images/Emo8.gifכנראה שלא צריכים אותך...../images/Emo123.gif

מה שבטוח, בחמ"ל של החיזבאללה ישמחו לשמוע ממך...

איילת כ

New member
נצל"ש

תראו שיר מגניב בטירוף שירת הסטיקר דויד גרוסמן / הדג נחש (תמלול משמיעה, ייתכנו טעויות) דור שלם דורש שלום תנו לצה"ל לנצח עם חזק עושה שלום תנו לצה"ל לכסח אין שלום עם ערבים אל תתנו להם רובים קרבי זה הכי אחי גיוס לכולם, פטור לכולם אין שום ייאוש בעולם יש"ע זה כאן נ נח נחמן מאומן אין ערבים אין פיגועים בג"ץ מסכן יהודים העם עם הגולן העם עם הטרנספר טסט בירכא חבר, אתה חסר הקדוש ברוך הוא אנחנו בוחרים בך בחירה ישירה זה רע הקדוש ברוך הוא אנחנו קנאים לך ימותו הקנאים פזמון: כמה רוע אפשר לבלוע אבא תרחם אבא תרחם קוראים לי נחמן ואני מגמגם כמה רוע אפשר לבלוע אבא תרחם אבא תרחם ברוך השם אני נושם מדינת הלכה - הלכה המדינה מי שנולד הרוויח יחי המלך המשיח יש לי בטחון בשלום של שרון חברון מאז ולתמיד ומי שלא נולד הפסיד חברון עיר האבות שלום טרנספר כהנא צדק CNN משקר צריך מנהיג חזק סחתין על השלום תודה על הבטחון אין לנו ילדים למלחמות מיותרות פושעי אוסלו לדין אנחנו כאן הם שם אחים לא מפקירים עקירת ישובים מפלגת את העם מוות לבוגדים תנו לחיות לחיות מוות לערכים לחסל, להרוג, לגרש, להטעות להדביר, להסגיר, עונשי מוות גורפים להשמיד, להכחיד, למגר, לבער הכל בגללך, חבר

tamarhp

New member
איזה חמודדדד, גמני רוצה!!!

זה שיר שהכיתה שרה מלא פעמים אצלנו, לא יודעת מי חיבר (יש לזה גם מנגינה): אנו שובתים רעב לרגל המצב של מסירת שטחים למדינות ערב וזוהי רק ההתחלה... שומרון הוא לא כדור עובר מיד ליד ושיהיה ברור אנחנו לא לבד! וזוהי רק ההתחלה... שלום תמורת שלום ולא תמורת שטחים ושיהיה ברור אנחנו לא זזים! וזוהי רק ההתחלה....

איילת כ

New member
גם אני רוצה אותו

שמעתי אותו פעם אחת ומאז אני לא מפסיקה לנסות לאתר אותו... זה אחלה של שיר, אני ממש אוהבת אותו אז אם את משיגה אותו תגידי לי...

קיפיק

New member
חחחחחחח שמעתי אותו בגלגל"צ..

ענק. כמה רוע אפשר לבלוע לועעעעעע

למעלה