../images/Emo180.gif
מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות
שתייה בבוקר: שוקו/ מיץ תפוזים יום אהוב בשבוע: ראשון למה? כי אני אוהבת התחלות

וזה סוג של התחלה כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבתות יש לך קרובים בחו"ל? כן, הרוב בארה"ב יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא איך קוראים לו/ה? - איזה צבע שיער יש לך? חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שחור וחלק

כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? כן
איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה? אנגלית ואיזו הכי מכוערת? גרמנית
שמאלני/ימני? ימני דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי SMS או לדבר באמת? תלוי מתי טלפון או פנים אל פנים? ^ נושא הכי שנוא במתמטיקה: חקירת פונקציות
מה המבחן האחרון שעשית? בגרות בלשון כמה קיבלת בו? אני אדע בספטמבר באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום (?!) יש לך חדר לבד? לא מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני כמה ימים, בטבריה עברת אי פעם על החוק? לא שזכור לי על איזה חוק עברת? - תפסו אותך? - אם כן- מה עשו לך? ואוי, חפרתם ישבת במעצר?
מי החבר הכי טוב שלך? יש לי כמה
הכי הזוי? אממ אני מתלבטת בין שרון לילנה
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? ליטל נראלי אתה בתנועת נוער? לצערי לא איזו? - ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? ליטל איזו חברה הפלא' שלך? אורנג'
ואיזו חברה המכשיר? מוטורולה (למרות שאני מעדיפה נוקיה) איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? אדום מסתובב כזה באיזה צבע המחשב שלך? שחור כסף באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כחול כזה מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? איך אני אמורה לזכור? עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? עיר ואיפה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? - איך קוראים לה? - אם לא- אתה רוצה? לא ממש כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן!
מה דף הבית שלך? וואלה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? נופ עם מי? - כמה אחים יש לך? אחת למזלי איך קוראים להם? נטלה בני כמה הם? 14 נראלי :S