מצ'עמם! שאלון!!

menori

New member
../images/Emo99.gif איזה חמוד..

ואני אומרת את זה בתור אחת שלא מתה על חתולים חח כלבים זה הכי טוב..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאיזה מבט...../images/Emo99.gif

הוא דומה לסול שלי..

menori

New member
להלהלהלהלהלהה..

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לקרוא חח שתייה בבוקר: שוקו יום אהוב בשבוע: רביעי אולי.. למה? לא'דעת כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבא וסבתא מצד האמא וסבתא משוגעת מצד האבא חחח יש לך קרובים בחו"ל? כן.. המשפוחלס של אבא שלי..:p יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?יש לי יותר מידי איך קוראים לו/ה? יש לי הרבה.. אין לי כוח איזה צבע שיער יש לך? שטני.. אבל! בקרוב אדום
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? אדום כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? חח כן איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
וזה
וגם זה
מתוק או מלוח? מלוח
איזו שפה הכי יפה? יפנית ואיזו הכי מכוערת? גרמנית.. אתה אפעם לא יודע אם מישו שמדבר בגרמנית מקלל או מברך חח שמאלני/ימני? ימנית דתי/חילוני/מסורתי? מסורתית SMS או לדבר באמת? אס.אמ.אס! טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה:הכל?..חח מה המבחן האחרון שעשית? מתמ' אבל מזמן חח תודה לאל
כמה קיבלת בו? 68 חח באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום
יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? היום בבוקר.. עברת אי פעם על החוק? כן חח אם זה נחשב.. על איזה חוק עברת?אכלתי מסטיק בשיעור:O חחח תפסו אותך? חח הרבה פעמים חחחח אם כן- מה עשו לך? הכריחו אותי לזרוק אותו.. כמה עצוב חח אנ מכורה אני חושבת ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? ממ..תמי
הכי הזוי? יש לי הרבה אבל לא מפה חחח שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? עם אבא שלי!
!!! חח אתה בתנועת נוער? כן לצערי חח איזו? "הנוער העובד והלומד" בעע.. ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? חברה שלי איזו חברה הפלא' שלך? "פלאפון" ואיזו חברה המכשיר? הא? איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? שחור, גדול עם גלגלים באיזה צבע המחשב שלך? אפור ושחור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? אדום
מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? ממ.. כלב חמוד למפתח חח עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? מושב ואיפה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? כלבה
! אם כן- איזה?כלבה חח איך קוראים לה? ניקי [אבל זה שם קיצור.. הדם\\שם האמיתי הוא "ניקיטה קוסוואלוס מריה אספארגוס כהנים חחחחח אל תנסו להבין ת'טימטום שלי ושל אחי..חח] אם לא- אתה רוצה? לא יותר ממנה כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לאאא מה דף הבית שלך? נענע אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן עם מי? עם הרבה כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם? רון [רוני] ופריאל [ רון זו בת ופריאל בן..
בני כמה הם? 12 ו 18 וקצת

../images/Emo204.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות שתייה בבוקר: נסקפה יום אהוב בשבוע: חמישישישבת למה? למה לא? כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבא אחד יש לך קרובים בחו"ל? לא יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? יאפ איך קוראים לו/ה? :) איזה צבע שיער יש לך? צבע כזה
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? הייתי רוצה שהוא ישאר כמו שהוא אחרי צביעה! כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? ממ איזו שפה הכי יפה? רוסיתD: ואיזו הכי מכוערת? גרמנית, סינית. זה מעצבן לשמוע חח שמאלני/ימני? דתי/חילוני/מסורתי? SMS או לדבר באמת? לדבר טלפון או פנים אל פנים?פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה: הכל מה המבחן האחרון שעשית? לשון כמה קיבלת בו? 82 באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום בהיר כזה יש לך חדר לבד? כה מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? ממ עברת אי פעם על החוק? להלה על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? הכי הזוי? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אתה בתנועת נוער? לא איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? אופיר נראלי איזו חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזו חברה המכשיר? סוני אריקסון איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? מסתובב כזה באיזה צבע המחשב שלך? אממ אפור לבן משו |: באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כתום כזה מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? דיסק עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? קיבוץ במרכז ואיפה אתה גר עכשיו? פ"ת יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? מאוד]; כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? ישמצב מה דף הבית שלך? גוגל אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כה עם מי? אור, אופיר, תומר כמה אחים יש לך? 3 איך קוראים להם? :) בני כמה הם? :)

vered151

New member
אני =]

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות! שתייה בבוקר: קורנפלקס עם חבל יום אהוב בשבוע:שישי למה? כי לא עושים כלום כזה כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 יש לך קרובים בחו"ל?
יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?
איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך? חום כהה ואיזה היית רוצה שיהיה לך?חום בהיר כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?
איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה?ספרדית ואיזו הכי מכוערת? ערבית שמאלני/ימני?
דתי/חילוני/מסורתי? חילונית SMS או לדבר באמת? לא יודעת..תלוי מתי טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים! נושא הכי שנוא במתמטיקה: ממממ...כל דבר שצריך לזכור מה המבחן האחרון שעשית? לשון כמה קיבלת בו? לא יודעת באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום כזה..עץ יש לך חדר לבד?
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?לא יודעת עברת אי פעם על החוק?
על איזה חוק עברת?
תפסו אותך?
אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? ניצן ובנד הכי הזוי? אין לי הזויים..אולי תמן..חחח שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?
אתה בתנועת נוער?
איזו? בני המושבים!
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? אורון איזו חברה הפלא' שלך? פלאפון ואיזו חברה המכשיר? טאליט איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? משרדי באיזה צבע המחשב שלך? כסף ושחור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? פסים סגול-תכלת-כחול-ירוק מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? כרטיס טיסה?! =] עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? מושבבבבבבבב ואיפה אתה גר עכשיו? מושבבב יש לך חיית מחמד?
אם כן- איזה?3 כלבים וסוס איך קוראים לה? כלבים- זורו, ביאנקה וקשיו. ולסוס היפה מכל קוראים מוצ'צ'ה אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?
מה דף הבית שלך?walla אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?
עם מי?אורון כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם? ארז ואלון בני כמה הם? ארז 25 ואלון 23 וחצי

מעו

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות וקצת לקרוא. שתייה בבוקר: שוקו יום אהוב בשבוע: חמישי למה? כי זה תחילת הסופ"ש כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבים 2 סבתות, מאחל להם חיים ארוכים יש לך קרובים בחו"ל? לא יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן איך קוראים לו/ה? מה זה משנה? איזה צבע שיער יש לך? שחור ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שחור? כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה? ספרדית ואיזו הכי מכוערת? רוסית שמאלני/ימני? לא זה ולא זה דתי/חילוני/מסורתי? חילוני SMS או לדבר באמת? באמת טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה: וקטורים מה המבחן האחרון שעשית? גמר באנגלית כמה קיבלת בו? 91 (ראה/י סיפור עליו בשרשור
באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אתמול עברת אי פעם על החוק? כן על איזה חוק עברת? עברתי קו לבן רצוף כדי לפנות שמאלה, ולא שמתי לב שהוא רצוף ולא שיש תמרור שאסור לפנות שמאלה. תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? בלי שמות הכי הזוי? בלי שמות שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? בלי שמות אתה בתנועת נוער? לא איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מהשותף שלי במעונות איזו חברה הפלא' שלך? סלקום (סלכלום) ואיזו חברה המכשיר? מוטורולה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? רגיל באיזה צבע המחשב שלך? אפור כזה באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? יש בו כמה צבעים מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? מכונית עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? אני מהכפר עובד קשה דמי ניגר ואיפה אתה גר עכשיו? דלית אל כרמל יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? לא כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא מה דף הבית שלך? יש לי ארבע דפים, תפוז, נענע, וואלה, MSN אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? כמה אחים יש לך? 3 איך קוראים להם? בלי שמות! בני כמה הם? 15,10 ושנה.

עונההה

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לעשות שתייה בבוקר: או מים או נס קפה חם יום אהוב בשבוע: שבת למה?שינה כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבים סבתא אחת יש לך קרובים בחו"ל?כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?כן איך קוראים לו/ה?אהוד וטלי איזה צבע שיער יש לך?שחור ואיזה היית רוצה שיהיה לך?חום כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?:] מתוק או מלוח?מלוח איזו שפה הכי יפה?ספרדית ואיזו הכי מכוערת?גרמנית שמאלני/ימני?לא זה ולא זה דתי/חילוני/מסורתי?חילוני SMS או לדבר באמת?לדברר טלפון או פנים אל פנים?תלוי על מההה נושא הכי שנוא במתמטיקה:אלגברה מה המבחן האחרון שעשית?לשון כמה קיבלת בו?עוד לא הגיעו ציונים באיזה צבע הארון בחדר שלך?עץ יש לך חדר לבד?כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?אתמול עברת אי פעם על החוק?לאא על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? אחת חח הכי הזוי? אממממ חחחחחח שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?שולה אתה בתנועת נוער?כן איזו? השנה עברנו ליהיות בני המושבים ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? ידיד איזו חברה הפלא' שלך?סלקום ואיזו חברה המכשיר?נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? יפה באיזה צבע המחשב שלך? כסף באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? לבן מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת?דובי עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור?מושב ליד עיר ואיפה אתה גר עכשיו?חור ברמת הגולן יש לך חיית מחמד?לא אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה?כן כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?לא מה דף הבית שלך?חחח לא יודעת אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?לא עם מי? כמה אחים יש לך?1 איך קוראים להם?אורטל בני כמה הם?24

...

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות שתייה בבוקר:שוקו/קפה/תה, הכל יום אהוב בשבוע:חמישי למה?ככה כמה סבים ו/או סבתות יש לך?2 סבתות יש לך קרובים בחו"ל?לא יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?כן בערך איך קוראים לו/ה? מאור ושחר איזה צבע שיער יש לך?חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך?חום כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?כן איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח?תלוי מתי איזו שפה הכי יפה?אנגלית ואיזו הכי מכוערת?.. שמאלני/ימני? דתי/חילוני/מסורתי?חילונית SMS או לדבר באמת?באמת טלפון או פנים אל פנים?פנים מול פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה: מה המבחן האחרון שעשית?ספרות כמה קיבלת בו?זה בגרות, עוד אין תשובות באיזה צבע הארון בחדר שלך?חום יש לך חדר לבד?כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?לפני כמה ימים עברת אי פעם על החוק?לא על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר?לא מי החבר הכי טוב שלך?פיצ הכי הזוי?יותם שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?אני לומדת לבד אתה בתנועת נוער?לא איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?הוא לא לידי איזו חברה הפלא' שלך?אורנג ואיזו חברה המכשיר?אורנג? איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?הוא ורוד! באיזה צבע המחשב שלך?לבן באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?סגול מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת?לא זוכרת עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור?עיר ואיפה אתה גר עכשיו?עיר יש לך חיית מחמד?לא אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה?לא כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?כן מה דף הבית שלך?אין לי דף בית אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?פיצ עם מי? כמה אחים יש לך?2 איך קוראים להם?תהילה ויפתח בני כמה הם?23,26 זהו?חח

זוהרוש15

New member
חחח...יש לי עוד אח..

בן 19 עוד מעט וגם הוא ת'אמת מתחיל לשמוע דניאל זמיר..

זוהרוש15

New member
אהה ודרך אגב

שאמרתי לו שיש מישהי ששומעת את דניאל זמיר והלכה להופעה שלו הוא אמר:"וואלה?? אז היא מבינה במוזיקה"

למעלה