מצעד שנות ה-90 העברי שלי v2.0

TheRasmus

New member
../images/Emo203.gifמקום 33../images/Emo203.gif

הייתי בגן עדן - שרית חדד שנת יציאה: 1999 מילים: אהוד מנור לחן: שמעון בוסקילה "..לא נותר דבר מלבד הגעגוע הזמן עובר לאט לאט שעה, שבוע כבר שנה כמעט והעולם רגוע ורק קולי זועק עכשיו תגיד מדוע הייתי בגן עדן ועכשיו הלב פצוע וזה סיפור כל כך ישן וידוע. ולי קראת פרח ועיניים אני זוכרת הייתי נשמה רק איתך מעל ריחפתי בשמיים פתאום נפלתי לבד לאדמה.."

TheRasmus

New member
../images/Emo203.gifמקום 32../images/Emo203.gif

בשמלה אדומה - מופע הארנבות של ד"ר קספר
לצפייה בקליפ שנת יציאה: 1993 (מקום 21 במצעד השנתי של רשת ג') מילים: רותי ספרוני לחן: יאיר רוזנבלום "אוווו את לא מבינה, את סתם ילדה קטנה, מה רוצים ממך? כולם קוראים בשמך, אל תהיה תמימה!! בשמלה אדומה ושתי צמות, ילדה קטנה יחידה ותמה, עמדה ושאלה "למה?" וכל החיילים, וכל התותחים, עמדו חוורי פנים ולא מצאו תשובה! עמדו חיווירי פנים ולא מצאו תשובה!!.."

TheRasmus

New member
../images/Emo203.gifמקום 31../images/Emo203.gif

מחפש תשובה - היהודים
לצפייה בקליפ שנת יציאה: 1995 מילים: תום פטרובר לחן: תום פטרובר "זה נכון ואין לי שום פתרון אני עכשיו לבד אני פוחד מהמוות החיים מה השאירו בי ,הו כמה צלקות בצד תמשיך להתפלל, החרש למעלה אומרים שהוא שומע כל אחד הו ,אני מחכה כאן הו ,אני מחכה כאן איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נכבה האור כשאני בוכה איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נהיה שחור כשאני בוכה אני בוכה.." 30 הגדולים מחר...

TheRasmus

New member
../images/Emo106.gifזמר העשור../images/Emo106.gif

1. אביב גפן
2. מאיר בנאי 3. יזהר אשדות 4. ברי סחרוף 5. רמי קליינשטיין

TheRasmus

New member
../images/Emo221.gifמקום 30../images/Emo221.gif

כבוד - אביב גפן
להאזנה לשיר שנת יציאה: 1994 (מקום 11 במצעד השנתי של רשת ג') מילים: אביב גפן לחן: אביב גפן "כבר שבועות את מחכה אולי עוד יחזיר תשובה את מקווה ומדי פעם את בוכה מדאגה כי הוא עוד לא בא גם הוא עצוב ומחכה שאת תחזירי לו תשובה הוא מקווה ולפעמים הוא גם בוכה מדאגה כי גם את לא באה.."

TheRasmus

New member
../images/Emo221.gifמקום 29../images/Emo221.gif

אם כבר לבד - החברים של נטאשה
להאזנה לשיר שנת יציאה: 1992 מילים: מיכה שטרית לחן: מיכה שטרית "ולא כמו בעבר ולא כמו שדובר הכל עומד, לא זז עצב, גשם , אהבה לא משנים דבר משהו מת , משהו נגמר. אהבה רחוקה ברכבת תחתית שחוצה בלונדון איזושהי כיכר לי כותבת : "קצת קר עכשיו, מתי תה בא..." מליוני אנשים לבד ואם כבר לבד אזשיהיה בתנועה שנתחמם , שלא נקפא שלא נשתגע.."

TheRasmus

New member
../images/Emo221.gifמקום 28../images/Emo221.gif

מה שעובר עליי - איפה הילד
להאזנה לשיר שנת יציאה: 1993 מילים: חמי רודנר לחן: חמי רודנר "..את קמה בבוקר בלעדי שוטפת פנים רעננה הרבה דברים עוברים בראש את זה את שומרת לעצמך מעיפה מבט אל המראה שמה על עצמך שמלה ראי ראי שעל הקיר מי הכי יפה? אל תשאלי מה שעובר עליי תשאלי מה שעובר עליי.."

TheRasmus

New member
../images/Emo221.gifמקום 27../images/Emo221.gif

בוכה על הקבר - אביב גפן
לצפייה בקליפ שנת יציאה: 1993 (מקום 6 במצעד השנתי של רשת ג') מילים: אביב גפן לחן: אביב גפן "לא עשית שום דבר וכבר את הולכת אני רק מאושר כשאת מחבקת ואוהב אותך תמיד בוכה על הקבר של אמא שלי ואבא שותה כשהוא שיכור את חוזרת והכלב בוכה והשכנה מייללת ואוהב אותך תמיד בוכה על הקבר של אמא שלי.."

TheRasmus

New member
../images/Emo221.gifמקום 26../images/Emo221.gif

אמסטרדם - נוער שוליים
להאזנה לשיר שנת יציאה: 1990 (מקום 10 במצעד השנתי של רשת ג') מילים: חנה גולדברג לחן: עובד אפרת "..אתה חולם על מקום אחר יבשה מרוחקת שם תמצא שקט עם תרמיל על הגב אתה מתעכב קצת בדלת ויוצא אל הדרך אוי אמסטרדם וי מאדאם נו מאדאם קסם זר בן אדם 2X בוא אלי בוא הביתה.."

TheRasmus

New member
../images/Emo221.gifמקום 25../images/Emo221.gif

צילו של יום קיץ - יזהר אשדות
לצפייה בקליפ שנת יציאה: 1994 מילים: אלונה קמחי לחן: יזהר אשדות "המבט שלך הוא אש קרה אישה זרה איך שאת מתבוננת דרכי האהבה שלך כל כך מרה מיטה סתורה מזכירה איך פלשת לתוכי כשעצמתי עיניים ניסיתי לשוא להזות את פנייך ריח אבק בשערך אפלולית מבטך בצילו של יום קיץ הולך ודועך.."

TheRasmus

New member
../images/Emo221.gifמקום 24../images/Emo221.gif

אחלום לנצח - מופע הארנבות של ד"ר קספר
לצפייה בקליפ שנת יציאה: 1995 מילים: אורן ברזילי, שי להב וצביקה כהן לחן: אורן ברזילי, שי להב וצביקה כהן "זה לא שאני לבד אין אף אחד אין אף אחד זה לא שאני מודאג כולם דומים אצלי ביד גם אם שוב אעצום את עיני השמש תזרח וכולם יחיו כאן טוב גם בלעדי גם אם לא הייתי בכלל הבוקר יבוא העולם גדול מדי עלי העולם יפה מדי אולי אני אחלום לנצח אולי אחלום לנצח אני אחלום לנצח.."

למעלה