מצעד, מצעד, מצעד!

limors2

Well-known member
מצעד, מצעד, מצעד!../images/Emo2.gif

למה הצבעתם השבוע?(שבוע הבא) ואני זוכרת! כי אני מצביעה עכשיו!
בינלאומי: Anna-Molly - Incubus Bones - Killers Rootless tree - Damien Rice Lithium - Evanescence Nothing in my way - Keane עברי: זה היה ממש קשה
ובלב כבד וויתרתי על עיר קטנה
All right - Amiram inc. Once - Blackfield הלילה יעבור - Ifty ידיים למעלה - כנסיית השכל אשם - סינרגיה

yhaa hi

New member
אני../images/Emo2.gif

Irreplacable - Beyonce Keep holding on - Avril Lavigne Bones - Killers Lithium - Evanescence All good things - Nelly Furtado אשם - סינרגיה בא מן השתיקה - קובי אפללו הלילה יעבור - Ifty ידיים למעלה - כנסיית השכל All right - Amiram inc.

limors2

Well-known member
פעם הבאה אעשה רשימת שירים לטובת כל

מי שחסר לו

Inbar789

New member
היה ממש ממש ממש ממש ממש../images/Emo103.gif

קשה!
ובינתיים רק ישראלי: זאת שבמקומי - קרן פלס אם הוא ילך - הראל סקעת אשם - סינרגיה הלילה יעבור - יפתי יום חדש נפלא - אריק ברמן ויתרתי על עיר קטנה, שלום לאמונות וידיים למעלה

ady18

Well-known member
שלי הפעם

אריק-יום חדש נפלא אריק -שוב אותו העצב מרגיש-אמיר זאת שבמקומי -קרן והאחרון בישראלי היה מאוד קשה אבל הלכתי על הראל אם הוא ילך וויתרתי על רונה,יהודית

"אם הוא ילך" בחירה מצויינת

אני בחרתי אם הוא ילך הראל סקעת עיר קטנה - יהודית רביץ אם את עדיין אוהבת אותי - בועז שרעבי זאת שבמקומי - קרן פלס נעלי בית - שאנן סטריט

tkuihehr

New member
שלי

זוכרים שפעם פעם מזמן מזמן בקומונה, משהו כמו שבועיים לפני שהיא הפכה לפורום [והחודש שלא הייתי פה, כי שנאתי את הפורום], היתה פינה כזאת שהיינו [הייתי] סופרים את ההצבעות שלנו וכותבים את השירים שהפורום הכי רוצה [יעני השירים שנבחרו הכי הרבה פעמים]? הפסקנו עם זה, למה? ההצבעות שלי:
בינל: בואנה, כמה זמן רוק דיס פארטי שם? Fergalicious - Fergie feat. Will I Am Irreplacable - Beyonce All good things - Nelly Furtado America - Razorlight Keep holding on - Avril Lavigne טוב, השניים האחרונים הם נספחים, הייתי צריך עוד 2\
עברי: הלילה יעבור - Ifty אשם - סינרגיה ידיים למעלה - כנסיית השכל תראי זה אני - סינרגיה לא נרדמת תל אביב - עדי כהן ודווקא כאן לא היו מזיקים לי עוד 2, אבל נו, שיהיה, אריק ברמן יסתדר בלעדיי...

limors2

Well-known member
הקץ לתפוחי האדמה!../images/Emo88.gif

נכון, הפסקנו. אפשר להתחיל שוב!

והימים... ימי ראשית הקיץ...../images/Emo42.gif

בינלאומי- Dead meat - Sean Lennon Famous last words - My chemical romance My love - Justin Timberlake Keep holding on - Avril Lavigne America - Razorlight עברי-(שמת לב שהם כותבים עכשיו ישראלי במקום עברי?) ידיים למעלה - כנסיית השכל יום חדש נפלא - אריק ברמן אם תבוא - נינט טייב עיר קטנה - יהודית רביץ זאת שבמקומי - קרן פלס

שלי

אם תבוא - נינט טייב
אשם - סינרגיה
יום חדש נפלא - אריק ברמן
יותר מזה אנחנו לא צריכים - סאבלימינל ואיציק שמלי
תראי זה אני - סינרגיה
All good things - Nelly Furtado
Hurt - Christina Aguilera
Keep holding on - Avril Lavigne
Rock this party - Bob Sinclar
We ride - Rihanna

limors2

Well-known member
הקץ לתפוחי האדמה!../images/Emo88.gif

יש לי הרגשה שאאלץ לומר את זה הרבה

SIVAN RLS

New member
שלי

הראל סקעת אם הוא ילך Ifty הלילה יעבור נעלי בית - שאנן סטריט שלום לאמונות - מירי מסיקה זאת שבמקומי - קרן פלס

למעלה