מצעד השירים

phrizer

New member
מצעד השירים

אני ממש מצטער על יום רביעי, אני באמת אתחיל לקחת את הפינה ברצינות
בפינה הקודמת toughtless (עם 19 קולות) ניצח את freak on a lesh (עם 6 קולות כולל שלי
) מנצחים: imaginary, going under, hello, my last breath, lithium, haunted, understanding, tourniquet, the end, thoughtless. מפסידים: lies, the last song I'm wasting on you, like you, even in death, good enough, snow white queen, anywhere, October, ascension of the spirit, freak on a lesh. הפעם יש לנו שני שירים ישנים ומנחמים עם השפעות מוזיקה קלאסית. listen to the rain או goodnite?

JoNy Boi

New member
אוףףףףף

יש לי גם את פולן וגם את הדלת הפתוחה ואין בהם שירים כמו: Goodnight listen to the rain freak on a lesh toughtless understanding the end anywhere October ascension of the spirit even in death lies the last song I'm wasting on you מה הקטע? זה אלבום שלם וכמה שידוע לי הם הקליטו רק 2 לא 3..

phrizer

New member
...

"freak on a leash" זה שיר של "korn" שאפשר למצוא באלבום "unplugged". "thoughtless" זה קאבר של אוונסנס לשיר של korn שאפשר למצוא באלבום "ANYWHERE BUT HOME". the last song i'm wasting on you הוא שיר בונוס באלבום "the open door". אין לי מושג איפה goodnight וlisten to the rain נמצאים, כנראה באחד הסינגלים. והאלבומים שיצאו לאוונסנס הם: evanescence ep, sound a sleep, origin, mystary (whisper), fallen, anywhere but home, the open door אבל את ארבעת הראושנים קשה להשיג. וגם אם זה אלבום שלם יש גרסאות עם בונוסים..

Blue Aura

New member
Goodnight, כי LTTR מפחיד אותי. >>"../images/Emo189.gif

מקהלה מפחידה בעיקר שהם בכנסיה ששם יש הד וזה עוד יותר מפחיד. *_*"

CrazyBoi

New member
...

בררו שגודנייט תמיד לפני השינה שם לי אותו מצחיק אותי

O

ofir2828

Guest
Goodnight. אבל יש הרבה יותר טובים משניהם. ^^

2nd me

New member
Goodnight.

כי אם כבר יצירה מפחידה של אוונסנס, אז בוחרים את הפסיכית יותר.

למעלה