מצעד השירים

phrizer

New member
מצעד השירים

בפינה הקודמת the end עם 4 קולות ניצח את ascension of the spirit עם 2 קולות ואיזה פסיכית שלא מבינה כלום במוזיקה החליטה שאני מעפן
(ולפני שתגידו לי לא לקלל - היא קיללה אותי קודם והשוותה את איימי למאיה בוסקילה) מנצחים: imaginary, going under, hello, my last breath, lithium, haunted, understanding, tourniquet, the end. מפסידים: lies, the last song I'm wasting on you, like you, even in death, good enough, snow white queen, anywhere, October, ascension of the spirit. כמו שהבטחתי הפעם יש לנו שני שירים שהם לא של אוונסנס ויהיו כאלה גם בפינות באות. אז מה הם עושים פה לעזאזל?! הם קשורים לאוונסנס, והפעם אלה גם שירים של להקה שאוונסנס מאוד אוהבים. הגרסה של אוונסנס לthoughtless של קורן או השיר freak on a leash של קורן בשיתוף עם איימי לי (יש גרסה עם איימי בunplugged)? וזהירות - בקליפ של thoughtless הם העתיקו מקארי

O

ofir2828

Guest
Thoughtless.. לא כוחות אבל.../images/Emo3.gif

eboy10

New member
מה?!

איך אפשר בכלל להשוות שני שירים כאלה?! יכולת להשוות בין thoughtless לקאבר אחר (ויש מספיק), ובין freak on a leash ל- broken (שיתופי פעולה) או משהו בסגנון אבל שני אלה? מוחא!

eboy10

New member
אבל הם ממש לא אותו דבר..

אחד זה "אוונסנס" (קאבר, אבל אוונסנס) והשני זה "קורן מארחים את איימי (לחלק קטן מאודמאוד)". בוא/י נגיד שכש Thoughtless ינצח, לא רק שאף אחד לא יופתע, זה גם *נראה לי* יהיה ההפרש הכי גדול שהיה בין שני שירים בפינה הזאת. לדעתי היה יותר הגיוני להציב את Thoughtless מול broken, שיתופי פעולה של איימי.. ואת FOAL נגד הארט שייפט בוקס למשל, קאברים.

outro

New member
התבלבת קצת..

התכוונת להציב את Thoughtless מול הארט שייפד בוקס, ואת foal מול broken..

tn222

New member
freak on a leash

לגמרי.. בין השירים! [ת'ותלס סתם גרוע .. תהרגו אותי.]

HidingPlace

New member
Korn & Amy Lee - Freak On A Leash../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

מחר זה יהיה משו אחר. אבל עד אז

Blue Aura

New member
Freak On A Leash../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif

כי פשוט אהבתי את הדואט שלהם ביחד.

bep2cell

New member
אממ

אני חושב שאני בוחר את thoughtless למרות שאני לא ממש אוהב את הצעקות שלה בפזמון.... לא יודע זה לא נשמע טוב ולא מתאים לה לצעוק ככה אבל גרסה חזקה של השיר מבחינת השיר עצמו השיר השני- kornescence? לא אהבתי כי הקול המחוספס שלו מפריע לשלה ואפילו ששומעים אותה הוא מציק באוזן. אני חושב שאם רק היא היתה שרה הייתי בוחר בשיר הזה ולא ב-thoughtless

למעלה