- מצעד השירים -
לא, לא עברתי יום, הייתי חולה, מצטער. כדי שתקבלו את התירוץ גם הייתי מרותק למיטה, שוכב על ערש דווי בעודי ממתין למלאך המוות.. (טוב, על מי אני עובד? היה לי כאב גרון קטן.. קראתי כמעט כל היום, סתם התעצלתי..) בפינה הקודמת tourniquet (עם 19 קולות) ניצח את october (עם 6 קולות, כולל ההצבעה שלי)
מנצחים: imaginary, going under, hello, my last breath, lithium, haunted, understanding, tourniquet. מפסידים: lies, the last song I'm wasting on you, like you, even in death, good enough, snow white queen, anywhere, October. ושתי הבהרות קטנות אחרי הפינה הקודמת: 1. הפינה הולכת לפי הפירושים שלי, יכול מאוד להיות שאתם מפרשים אותם אחרת אבל בגלל שכל פירוש הגיוני אני בוחר את השירים על פי הפירושים שלי. 2. גם למפסידים תהיה הזדמנות, יש שם שירים טובים מדי. הפעם יש לנו שתי מנגינות מדהימות (ונראה לי שאפשר להגיד שגם ישנות) שלהם. the end או ascencion of the spirit? ופרומו קטן לפינה הבאה: בפינה הבאה לא יהיו שירים של אוונסנס.
לא, לא עברתי יום, הייתי חולה, מצטער. כדי שתקבלו את התירוץ גם הייתי מרותק למיטה, שוכב על ערש דווי בעודי ממתין למלאך המוות.. (טוב, על מי אני עובד? היה לי כאב גרון קטן.. קראתי כמעט כל היום, סתם התעצלתי..) בפינה הקודמת tourniquet (עם 19 קולות) ניצח את october (עם 6 קולות, כולל ההצבעה שלי)