- מצעד השירים -

phrizer

New member
- מצעד השירים -

לא, לא עברתי יום, הייתי חולה, מצטער. כדי שתקבלו את התירוץ גם הייתי מרותק למיטה, שוכב על ערש דווי בעודי ממתין למלאך המוות.. (טוב, על מי אני עובד? היה לי כאב גרון קטן.. קראתי כמעט כל היום, סתם התעצלתי..) בפינה הקודמת tourniquet (עם 19 קולות) ניצח את october (עם 6 קולות, כולל ההצבעה שלי)
מנצחים: imaginary, going under, hello, my last breath, lithium, haunted, understanding, tourniquet. מפסידים: lies, the last song I'm wasting on you, like you, even in death, good enough, snow white queen, anywhere, October. ושתי הבהרות קטנות אחרי הפינה הקודמת: 1. הפינה הולכת לפי הפירושים שלי, יכול מאוד להיות שאתם מפרשים אותם אחרת אבל בגלל שכל פירוש הגיוני אני בוחר את השירים על פי הפירושים שלי. 2. גם למפסידים תהיה הזדמנות, יש שם שירים טובים מדי. הפעם יש לנו שתי מנגינות מדהימות (ונראה לי שאפשר להגיד שגם ישנות) שלהם. the end או ascencion of the spirit? ופרומו קטן לפינה הבאה: בפינה הבאה לא יהיו שירים של אוונסנס.

O

ofir2828

Guest
The End.

בגלל שascencion מציק לי באוזן.. ולthe end יש את המנגינה של solitude

phrizer

New member
there is no escape now...

תיזהרי, עלומה, נכנסת לפורום שלנו וזה אומר שאת מתחילה להבין במוזיקה... אוונסנס טובים מדי לטעם הנוראי שלך, כדאי שתתרחקי לפני שיהיה מאוחר מדי ותפסיקי להעריך את הדברים שאת שומעת (טוב, את לא מצפה שאקרא לזה שירים, נכון?).. נייטוויש היא הלהקה היחידה הטובה שאת שומעת, ואני אפילו לא יודע איזה עוד להקות את שומעת

phrizer

New member
הוא יהיה בפעם אחרת

עלומה, חשבתי שבפעם הבאה lacrymosa יהיה מול britney to life, מה את אומרת?

phrizer

New member
BNM היה..

lacrymosa מול lacrimosa.. באמת מעניין מי ינצח
(לא אני אמרתי את זה אבל אוונסנס באמת החריבו את מוצרט בשיר הזה)

2nd me

New member
אני אומרת...

bring me to life מול britney for life. (יש לאוונסנס שיר סודי כזה.)

lacrimosa girl

New member
מיאו

אתה לא מכיר אותי, אני שומעת להקות מכל קצוות המוזיקה [הקצוות של המוזיקה מגיעים לרוק קלאסי מצד אחד ומצד שני לבלאק מטאל, שלא יהיו אי הבנות
]

phrizer

New member
../images/Emo2.gif

גם לא אוו, גם לא ווית'ין וגם לא קריידל.. העיקר שאת נייטוויש את אוהבת
(או שבאת לשם כדי לצחוק על אנט ף-D)

למעלה