מצעד המושחתים 2007

אוי אני ממש רועד מפחד... ../images/Emo186.gif

אתה שחסום בכל פורום אפשרי, כולל הפורום של המפלגה שלך שביקשת להיות המנהל שלו, תדאג שיחסמו אותי...
תגיד לי אני אשם שאתה כזה אידיוט לגלות את שם המשפחה שלך לכולם ואף לקרוא לעצמך על שם המשפחה שלך בפורומים של תפוז? הרי זה לא סוד צבאי, כל מי שיבדוק בארכיון של פורום נוער שינוי ז"ל, יגלה שאני צודק.

חביבי אני חסום רק בפורום

שינוי על רקע אישי. ושינוי היום היא לא בידיוק "המפלגה שלי" אני כבר בערך חצי שנה אולי יותר לא בנוער שינוי. ביקשתי להיות המנהל שלו לא בשביל לחסום אותך.

n i e m a n d

New member
אתה יודע שהוא עשה לך עכשיו אאוטינג, נכון?

השם הפרטי שלך ידוע מפורומים אחרים, ועכשיו הודות לממתיק סוד גם שם המשפחה... האמת היא שאתה יכול להתלונן עליו למנהלים כאן ולהנהלת הפורומים ולגרום לחסימתו.. אבל אנחנו לא רוצים שממתיק יחסם, נכון?

n i e m a n d

New member
בגדול מדובר בחשיפת פרטיו של משתמש הכותב

תחת כינוי בדוי לרבות ובעיקר שמו ושם משפחתו...

לא הוצאתי אותו משום ארון

הוא זה שרשם את עצמו בתפוז בכינוי על שם המשפחה שלו, לפני שהעירו לו על כך והוא החליף את שם הכינוי לבחזרה למוטב. ומלבד זאת אם זה היה סוד, ארכיון פורום נוער שינוי לא היה מלא בהודעות עם שם משפחתו. כך שאני לא גיליתי ולא חשפתי שום דבר שלא היה ידוע מכתחילה.

S h a y D u

New member
ממתיק דווקא תורם רבות לאיכות הדיונים כאן.

קשה לי להאמין שהמצב היה טוב יותר בפורטל הנוכחי אילו היו מופקרים בו רק אנשי המחנה המסואב שלך יחד עם כל השרצים הכהניסטים/בייתריסטים/חומיינסטים למיניהם אשר פעילות המוחין שלהם אינה עולה על זו של הפרעושים הרובצים בשערות ראשם.

זה לא קשור לשיטה הפוליטית כאן או בכל מקום אחר

תשאל כל מושחת למה הוא מושחת? ואני מבטיח לך שהתשובה של רובם, אם לא כולם, תהיה זהה: בגלל שאני יכול. כך שחברה שמאפשרת לאדם ונותנת בידיו את הכלים להיות מושחת, אל לה להתפלא אחר כך אם יש בתוכה כל כך הרבה מושחתים, ועוד יותר מזה, אל לה להתפלא אחר כך אם השחיתות, בניגוד ל"צמיחה" תחלחל מלמעלה למטה...

למעלה