מצעד המושחתים 2007

מצעד המושחתים 2007

המושחתים בממשלה ובכנסת: ראש הממשלה אהוד אולמרט מוביל את המצעד, אך מנצח בנקודות בלבד. 56 אחוזים מהציבור ציינו כי התנהגותו של ראש הממשלה אהוד אולמרט מושחתת עד מושחתת מאוד. אולמרט מכהן זו כבר השנה השנייה בראש מצעד המושחתים. בעוד שבמדד 2005 הוא דורג במקום הרביעי. במקום השני במצעד המושחתים עומד שר האוצר לשעבר, אברהם הירשזון, עם 55 אחוזים. המשנה לרה"מ חיים רמון והשר לעניינים אסטרטגים אביגדור ליברמן זוכים ל-33 אחוזים כל אחד. יו"ר העבודה אהוד ברק ושר האוצר רוני בר-און סוגרים את הרשימה עם 29 אחוזים כל אחד. בין חברי הכנסת הנתפסים כמושחתים ביותר על-ידי הציבור: במקום הראשון חבר הכנסת צחי הנגבי ש40 אחוזים מהנשאלים ציינו כי התנהגותו הציבורית מושחתת עד מושחתת מאוד. במקום השני יו"ר הליכוד בנימין נתניהו עם 38 אחוזים. במקום השלישי חברת הכנסת אסתרינה טרטמן עם 32 אחוזים. במקום הרביעי עמיר פרץ עם 31 אחוזים. ובמקום החמישי חבר הכנסת יורם מרציאנו עם 24 אחוזים. הישרים בממשלה ובכנסת: בין השרים הנתפסים כישרים ביותר מככבת ציפי לבני במקום הראשון עם 46 אחוזים מהנשאלים שציינו כי התנהגותה הציבורית ישרה עד ישרה מאוד. במקום השני שרת החינוך יולי תמיר עם 40 אחוזים, וזאת למרות משבר החינוך. במקום השלישי שאול מופז עם 34 אחוזים. במקום הרביעי השר לבטחון פנים אבי דיכטר המקבל 27 אחוזים של יושרה. ובמקום החמישי סגן ראש הממשלה ושר התמ"ת אלי ישי הסוגר את רשימת חמשת השרים הישרים ביותר בקרב הציבור הישראלי עם 25 אחוזים. ואילו בקרב חברי הכנסת הנתפסים כישרים ביותר: חברת הכנסת שלי יחימוביץ' במקום הראשון עם 44 אחוזים. במקום השני יו"ר הכנסת דליה איציק עם 41 אחוזים. ובמקום השלישי חבר הכנסת רן כהן עם 34 אחוזים. המשתתפים בסקר נתבקשו לבחור בעצמם את השמות.

איזו שתיקה רועמת...

זה מזכיר את התקופה שבה נתניהו התראיין בשידור חי וסיפר איך אסאד האב נתן לו במתנה את החרמון תמורת הנסיגה מהגולן. גם אז הפכתם למנזר השתקנים...

n i e m a n d

New member
גם אז סתרנו אותך והעמדנו אותך במקומך

מי שחפץ לראות איזה צחוק עשינו ממך ומטיעוניך, יכול לגלוש לארכיון. כעת, איש לא טורח להתייחס אליך מפני ש.. איך נגדיר זאת ממתיק? אתה לא ממש מעניין אותנו, וכך גם לא ההודעות שלך.

כן, ממש "סתרתם" אותי...

תביא הוכחות שסתרתם אותי, ללקני. לא רק שלא סתרתם אותי, הפורום הזה כולו הפך למנזר השתקנים כשהצגתי את ההודעה ואת נתניהו מספר בקולו איך אסאד האב נתן לו במתנה את החרמון והוא שמח...

ולא הזכירו כלל את ח"כ פרופ' אריה אלדד-מהישרים

ביותר אם לא הכי, בפוליטיקה הישראלית. זה מראה לך שהסקר בנוגע לנתניהו לא אמין. (אפילו השמאל מודה שאולמרט וחבר מרעיו הם מושחתים בריבוע). ושלי יחימוביץ וציפי ליבני ממש "צדיקות" - נסיעות מרובות לחו"ל, כן.

ואם תאמר "שלא מכירים אותו"-

הרי שלתקשורת יש בהחלט קשר ישיר לדבר - למרות שהוא עושה רבות, יש מאחוריו עשיה מרובה, התקשורת לא מציינת את זה כלל. אז סקרים טפשיים מעיין אלו הם לא אומדן הגון.

את אותו הדבר אפשר לטעון לגבי ח"כ חאנין מחד"ש

שאף אחד לא יכול לטעון שהוא מושחת. כנראה שהסוקרים לא אוהבים קיצונים משום צד של המפה הפוליטית. לא מהשמאל הקיצוני והלא ציוני ולא מהימין הקיצוני והפאשיסטי.

StrengthHonor

New member
אריה אלדד מתון מביילין

למרות שביילין מראה סימנים של גמישות פוליטית בזמן האחרון , המקקים הירוקים האחרים עושים הצהרות ראוותניות כאילו זה אוסלו.

drora121

New member
אז ברור שזה סקר של השמאל

איך אפשר עם כל הפרשיות של קדימה, מערכת הבחירות הפנימיות בעבודה, אסתרינה טרטמן ובן זוגה ומישהו מנסה לדחוף את נתניהו פנימה לביוב שלכם. תתביישו!!!

זה לא יכול להיות סקר של שמאל או ימין

וזאת משתי סיבות: 1.משתתפי הסקר עצמם הם אלה שבחרו את השמות של הפוליטיקאים הישרים והמושחתים. 2.אם זה היה סקר של השמאל היו צריכים להופיע בו רק שמות של פוליטיקאים מהימין, ברק, כפי שידוע גם לך, יו"ר העבודה, מפלגת שמאל, וכך גם מרציאנו, פרץ, ולפי דעתכם הליכודניקים גם חברי קדימה שמנהיגם בראש רשימת המושחתים, נחשבים לשמאלנים. כך שהטענה שלך מופרכת בדיוק כמו שעכשיו בוקר ולא לילה.
ולנתניהו פטרונך מגיע להיות במקום הראשון ברשימת המושחתים, הסיבה היחידה שהוא לא מופיע במקום הראשון, היא בגלל שהוא בניגוד לאולמרט והירשזון, אינו נמצא כרגע "על המדף", ומי שלא נמצא "על המדף" תמיד זוכה מההפקר. ולמרות זאת, עצם העובדה שהוא מופיע ברשימת המושחתים במקום השני בקרב חברי הכנסת, צריכה להדליק נורה אדומה בקרב כל הלקקנים שנוהרים אחריו בעיניים עצומות כמו עדר.

ממתיק סוד

אתה המושחת הגדול ביותר מכולם הבא לא נשכח למי הצבעת בבחירות האחרונות הצבעת למפלגת העבודה שהיא מפלגה עם מרכז מסואב, מפלגה שבואו נראה מי נמצא בסיעה שלה : בן אליעזר-מושחת מושחת מושחת עמיר פרץ-עסקים מושחתים בהיסתדרת הרצוג-פרשיית כספים בבחירות והתחבא מאחורי זכות השתיקה. אני במקומך ממתיק הייתי שותק ומתנצל.

מוח אף פעם לא היה הצד החזק שלך

ואתה האחרון שיכול להטיף לי מוסר, שהרי את המפלגה שלך כל כך "אהבו" בבחירות האחרונות, שהיא פשוט לא קיימת מרוב "אהבה".

אתה צבוע ושקרן ואני כבר הוכחתי את זה

כמה פעמים. במיילא בחצי מהפורומים צוחקים עליך. אולי המוח זה לא הצד החזק שלי, אבל לך יש בכלל מוח?!! ואתה יכול ללעוג לי עד מחר על זה ששינוי לא נכנסה לכנסת, זה לא הופך אותך ליותר חכם או ליותר צודק. אתה הכנסת לכנסת את המושחתים האלו, זה יותר צודק ? זה יותר חכם? וכן אני הטפתי לך מוסר אני מטיף לך מוסר ואני אמשיך כמה שבא לי להטיף לך מוסר את שתלמד שלא מצביעים למפלגות מושחתות, ובעיקר אחר כך לא להתלונן שיש שחיתות. ילד רע.

הבנו כבר שמוח זה לא הצד החזק שלך

כך שבאמת שאתה לא צריך להמשיך ולהוכיח לנו את זה...

צבוע

"זעקי ארץ אהובה, מושחתים עלייך ציון! עד מתי מושחתים יעלוזו ובני עמי יאכלו מרורים? "

כן ברננקה, אני "צבוע" ואתה אידיוט

ותמיד תישאר כזה ברננקה, ולא משנה למה תשנה את השם שלך.

אני מודיע לך

שאם עוד פעם אחת תזכיר באייזשהו פורום תשם משפחה שלי אני אפנה שיחסמו אותך, ותאמין לי שאף אחד לא יבכה עליך! ראה הוזהרת!

למעלה