מצעד הגאווה

sharonhaimov

New member
לא אידיוט, זה גנטי, וזה קשור לרמת

האסטרוגן בגופה של האישה בזמן ההריון. אל תקשיב לרב שלך, הוא לא יודע על מה הוא מדבר!

S h a y D u

New member
אין לי שום רב ../images/Emo6.gif

בכל מקרה, עדיין לא... אבל מקווה שיצא לי יום אחד. ושוב, חבל שאתה מתייחס לזה כעובדה מדעית בזמן שזו רק תיאוריה מדעית.

sharonhaimov

New member
גם חוקי ניטון הם תיאוריה ולא עובדה

כנ"ל לגבי תורת היחסות, מכניקת הקוונטים, תרמודינמיקה.. למעשה, אין הוכחה לכך שחוקי ניוטון נכונים, זה רק נצפה בכל הניסויים שלנו עד היום, ולא תמיד בטוח שכדי להסיק מהפרט על הכלל, אם תוכיח פעם אחת שאחת הנוסחאות לא נכונה, רוב התיאוריה תלך לעזאזל. עקרון האי הודאות גם דופק הרבה מאוד מהאפשריות שלנו לבדוק מצבים ומהירויות של חלקיקים, ולמעשה יש גם ניסוי במכניקת הקונטים שהראה שחלקיק יכול להיות בשני מקומות בזמן אחד, וחלקיקים גם יכולים להיות בשני מצבים בזמן אחד. ואם כבר תיאוריות, התיאוריות המדעיות הרבה יותר מבוססות מהוקוס פוקוס של יהוה, למעשה אין לבראיתנים ולתומכי התכנון התובני, אפילו ראייה רצינית אחת! הם בעיקר מנסים להפריך את האבולוציה, וזה דבר שלא מוכיח כלל את התיאוריה שלהם (והנסיונות שלהם להפריך את האבולוציה פשוט גרועים.. ), לעומת זאת לאבולוציה יש ראיות תומכות מפה ועד להודעה חדשה. דקארט טען שאי אפשר להוכיח שום דבר חוץ מההכרה של האדם, וזה רק ביחס לעצמו! "אני חושב, משמע אני קיים" טכנית אני יכול להוכיח לעצמי שאני קיים, אבל לא לאחרים, כי אני לא יכול לדעת בוודאות אם אני חולם, הוזה או במציאות, וזה בגלל העובדה שהחושים שלנו סובייקטיבים.

OhMy33

New member
אני אעביר לך את הרעיון הכללי ../images/Emo9.gif

גם נוסאות וניסויים ומדע בכללי בנויים על תיאוריות בלבד, וכמובן שאי אפשר לבדוק את כל סוגי המצבים וכו', ותמיד מסיקים מהפרט אל הכלל. מצד שני, גם דת היא לכאורה אותה תיאוריה, רק שלתיאוריות במדע יש ביסוס כלשהו והן לפחות נחקרו "קצת". אף אחד לא בא אל ניוטון בחלום מתוך ענן ולחש לו "הדבר הזה...שבגללו אתה לא יכול לעוף...קוראים לזה כוח הכבידה".

סלוניק

New member
ועוד הבדל חשוב

המסקנות המדעיות מתבססות על מחקר, בעוד שבאשר לטיעונים הדתיים המחקר נוצר במטרה להגיע מסקנות מסויימות.

S h a y D u

New member
גם

נוסחאות וניסויים ומדע בכללי בנויים על תיאוריות בלבד, אבל הם יחשבו לעובדות מדעיות רק לאחר מחקרים מעמיקים שמוכיחים אותן.

OhMy33

New member
אבל זאת הבעיה

אתה אף פעם לא יכול להוכיח אותן לגמרי. אתה תמיד מסיק מהפרט אל הכלל. זה ככה במתמטיקה, פיזיקה ובכל תחומי המדעים המדויקים בלי יוצא דופן. אבל זה לא העניין. הנקודה היא שבמדע תמיד מנסים לחקור עוד, תמיד מנסים להפריך. ובדת, אפילו לא מנסים לבדוק. המדע הוא אויב הדת, הוא מפריך את כל השערת ההוקוס פוקוס שעשה אלוהים ויהי שמש ירח וכוכבים. והבעיה עם חרדים זה שהם לא מוכנים להקשיב. זה בערך כמוך, שאתה אומר "שטויות, שטויות". אצלם יש אלוהים ויש בועה ואלוהים מחליט על הכל בתוך הבועה הזאת שהוא יצר, ולכל אחד יש גורל והכל משמיים והשבח לאל, הם לא מעוניינים להתפתח מעבר לזה.

sharonhaimov

New member
כן, רק עכשיו שמתי לב לכל הטעיות

כתבתי מאוחר בלילה, ובמהירות.... מצטער.. לא יחזור על עצמו!

sharonhaimov

New member
אז מאיפה אתה בטוח שהמחשב שלך

לא יפסיק פתאום לעבוד, את המחשב שלך ייצרו על בסיס ידע מדעי שנחקר. הכל זה תיאוריות מדעיות, רק ההכרה שלך כלפי עצמך היא בטוחה. (ע"פ דקארט)

dirty boots

New member
ממתי "גועלי"

זה משהו שתואם לחוק? לפי ההגיון הזה, אני יכול להוציא חצילים מחוק לחוק, כי זה מגעיל. קאם און.

חמדונה

New member
מצעד הגאווה

ולמה מצעד הגאווה מתקיים בשכונות חרדיות? כדי להתריס? לעשות דווקא? זה כמו שהקו קלוקס קלן יעשו מצעד בהארלם. נו באמת. ובכלל, מה כל הרעיון של מצעד גאווה? האם אני צועדת לכבוד זה שאני אוהבת גברים? כל המצעד הזה נראה לי כהזדמנות של הקהילה ההומו-לסבית להאשים את החברה באפליה, כשבעצם הם אלה שמתעקשים להבדיל עצמם מאיתנו.

OhMy33

New member
את באמת עד כדי כך אטומה

להשוות בין הקו קלוקס קלאן לקהילה ההומו-לסבית? בין אנשים שחושבים שבגלל שהם קצת יותר לבנים או קצת פחות יהודים הם יכולים לגנוב ולהרוג, לבין אנשים שבסה"כ רוצים שיכירו בהם, בזכויות שלהם? את לא צועדת לכבוד זה שאת אוהבת גברים כי לך יתנו להתחתן עם הגבר שאת אוהבת, תוכלי להתנשק איתו במסעדה או בסרט או ברחוב מבלי שיסתכלו עלייך כאילו את איזה סטייה של הטבע. איזה הודעה מטומטמת, לא להאמין.

חמדונה

New member
לא השוויתי

בין הקק"ק לקהילה ההומו-לסבית, השוויתי בין המיקום ומטרות המצעד. מצעד הגאווה בחר מיקום גרוע.

למעלה