מצעד הגאווה

OhMy33

New member
אז אולי את לא מבינה את המטרות.

המטרה העיקרית של המצעד היא שיכירו בקהילה ההומו-לסבית, שיעניקו להם את הזכויות המגיעות להם, אותן זכויות שמגיעות לך, כי הם לא שונים ממך. אם המצעד יערך בת"א זה לא ישנה לאף אחד. בת"א רובם המוחלט של האנשים מקבל את ההומואים והלסביות וזה לא כזה מוזר ללכת ברחוב ולראות זוג מאותו המין מתנשק והולך יד ביד. לעומת זאת, בירושלים קיימת ההתנגדות הכי גדולה, בירושלים יש אנשים שצריכים להתעורר. זה בטוח לא יביא לשינוי משמעותי, בטח לא להתעוררות העם החרדי, אבל אם בכל שנה ילד אחד יבין את משמעות המצעד, אולי בחלוף השנים זה כבר לא יהיה כל כך שונה להיות הומוסקסואל.

freshlama

New member
המיקום הוא הפואנטה.

זה דווקא שם. לא כדי להתריס אלא כדי להחדיר לתודעה שזה מה שקורה. שזאת הליברליות במיטבה. זה מצעד שונה לגמרי בתכליתו מהמצעד התל אביבי הכל כך בוהמי [ולדעתי מבזה]. בירושלים כולם יהיו לבושים כמו ביום יום ולא תהיה שום הפגנת בוהמיות. רק מצעד לשם ההכרה בזכויותיהם.

בואיא אני אגלה לך משהו-

מצעד הגאווה לא עובר בשכונות החרדיות.... מצעד הגאווה הוא לא רק של הגאים, הוא למען הגאים. אני לדוגמא הולך אל המצעד קבוע, למרות שאני סטרייט לחלוטין.... מצב הקהילה ההומו-לסבית בזבל.... מתייחסים אליהם כחריגים, כסוטים, מפלים אותם בקבלת עבודות, בהכרה בהם כבני זוג, בצוואות, בנישואים, באימוצים, ועוד... ההפגנה הזאת היא למען שיוויון זכויות.....

שרירי86

New member
אז בוא אני אגלה לך משהו

שכונת מאה שערים היא בדיוק במרכז העיר אין מה להתווכח על זה .

זה עצוב. ופתטי.../images/Emo163.gif

חיות אדם, אנשים מופרעים, דפוקים נפשית ושכלית. אני מוצאת לנכון להשוות בין אנשים שמפרסמים מודעות כאלה בין הנאצים. שניהם עבדו על אותו העיקרון-לרצוח מישהו ששונה ממך, מתוך אידיאולוגיה. מעולם לא בזתי כך לחברה החרדית. אני המומה, ואני כן מתכוונת לבוא למצעד הגאווה. צריך לטפל בחבורת המופרעים האלה, שרוצים לרצוח מישהו רק בגלל שהוא אוהב גבר/רק בגלל שהיא אוהבת אישה. ד"א, למה אתם מתנגדים למצעד הגאווה? כי זה לא תואם את האמונות שלכם? ואיך לעזאזל אתם מסכימים לעצמכם להשוות בין הומואים ולסביות לקלו קלקס קלאן?! זה לא פשע להיות הומו/לסבית/דו. ולמרות כל זה, לדעתי יהיה בטוח יותר לעשות את המצעד בת"א. ואני מצרה על כך, כי אף אדם לא צריך לפחוד מחבורת קיצוניים טיפשים, ולהסתיר את מי שהוא בגללם.

OhMy33

New member
הם מתנגדים לכל מה שנוגד איכשהו

את ה"ערכים" שדחפו להם מגיל אפס. הפחד שם מהשונה ולהיות שונה בעצמך כל כך גדול, כל כך מאיים. מה עושים שם לאנשים שלא עלינו, גילו שהם הומואים, או חס וחלילה חזרו בשאלה! אני לא מזלזלת באמונות ובערכים, בטח לא שלהם, יש חרדים שהם אנשים מאוד טובים, שבאמת ובתמים מאמינים באלוהים ומקיימים את כל מצוותיו (לא המצוות שהרב אומר להם). אבל ברגע שאתה נכנס לבועה בה עושים לך שטיפות מוח, מכריחים אותך לעשות דבר אחד ויחיד כל היום, כל החיים, לא נותנים לך להיות שונה אפילו בדברים הכי פעוטים (הם אפילו -מתלבשים- אותו הדבר! אפילו אינדיווידואליות הכי קטנה נלקחת מהם). אז אנשים יגידו שהם בוחרים בזה, אבל זה נכון אולי רק לקומץ מאוד קטן. הם רגילים לזה. זה מה שלימדו אותם וזה מה שהם יודעים, ויותר מזה - חס וחלילה אם יחליטו לעשות מעשה ולחזור בשאלה. ומרגע שאתה חי בבועה כזאת, שכל דבר קטן עלול לנפץ אותה (אנחנו הרי לא חיים יותר במאה ה-10, לטוב ולרע), אתה סוגר את עצמך בשכונות קטנות ומרחיק את עצמך מהעולם הנאור והמתקדם (עד שזה מגיע לכסף, ואז הם כמובן צריכים את הקצבאות שלנו, או לצבא שיגן עליהם, ואלה כמובן האחים שלי והחברים שלי). אז שהומו יבוא ויהרוס את האידיליה הזו? לא פלא שצריך להתנקש בו. (ולכל אלה שירצו להבין את המשפט הזה איך שבא להם, אני אקדים תרופה למכה - הוא נאמר בציניות).

מסכימה איתך ב-100%../images/Emo163.gif

ואם לא הבהרתי את עצמי, אני לא מתנגדת לחברה החרדית ולאמונותיה. אני מתנגדת לאנשים שכאלה, שרוצים להתנקש באחרים רק בגלל דרך חייהם, שהיא לא פוגענית בעליל.

למעלה