גם חוקי ניטון הם תיאוריה ולא עובדה
כנ"ל לגבי תורת היחסות, מכניקת הקוונטים, תרמודינמיקה.. למעשה, אין הוכחה לכך שחוקי ניוטון נכונים, זה רק נצפה בכל הניסויים שלנו עד היום, ולא תמיד בטוח שכדי להסיק מהפרט על הכלל, אם תוכיח פעם אחת שאחת הנוסחאות לא נכונה, רוב התיאוריה תלך לעזאזל. עקרון האי הודאות גם דופק הרבה מאוד מהאפשריות שלנו לבדוק מצבים ומהירויות של חלקיקים, ולמעשה יש גם ניסוי במכניקת הקונטים שהראה שחלקיק יכול להיות בשני מקומות בזמן אחד, וחלקיקים גם יכולים להיות בשני מצבים בזמן אחד. ואם כבר תיאוריות, התיאוריות המדעיות הרבה יותר מבוססות מהוקוס פוקוס של יהוה, למעשה אין לבראיתנים ולתומכי התכנון התובני, אפילו ראייה רצינית אחת! הם בעיקר מנסים להפריך את האבולוציה, וזה דבר שלא מוכיח כלל את התיאוריה שלהם (והנסיונות שלהם להפריך את האבולוציה פשוט גרועים.. ), לעומת זאת לאבולוציה יש ראיות תומכות מפה ועד להודעה חדשה. דקארט טען שאי אפשר להוכיח שום דבר חוץ מההכרה של האדם, וזה רק ביחס לעצמו! "אני חושב, משמע אני קיים" טכנית אני יכול להוכיח לעצמי שאני קיים, אבל לא לאחרים, כי אני לא יכול לדעת בוודאות אם אני חולם, הוזה או במציאות, וזה בגלל העובדה שהחושים שלנו סובייקטיבים.