מצעד הגאווה

S h a y D u

New member
הוא אמר דברים

שלא קשורים למצעד הגאווה, אז התייחסתי בהתאם.

OhMy33

New member
יווו תודה.

It takes one to know one, מסתבר

OhMy33

New member
תראה, לפחות הייתי אומרת

שאני לא חושבת ככה. מסבירה למה... אבל אתה לא יכול להגיד שחרדים עובדים, שהם לא מקבלים קצבאות, שהם מתגייסים לצבא ותורמים למדינה וכו'. אז מה עושים במצב כזה? אומרים "שטויות, שטויות", מוסיפים כמה קללות והשמצות ככה על הדרך. זה לא גורם לך להיראות יותר חכם, אם תהית. סטייה או לא סטייה, נורמלי או לא נורמלי, מאלוהים או לא מאלוהים. הומואים ולסביות לפחות לא דורשים את הכסף שאבא שלי עובד בשבילו, לא מצפים שהאחים שלי והחברים שלי ילכו לצבא להגן עליהם, ולא כופים עליי לחיות בדרך שלהם. בגלל סיבה זו בלבד, את רוב החרדים אני שונאת, והקהילה פשוט לא מפריעה לי.

S h a y D u

New member
חרדים לא עובדים?!

אני זוכר שעליתי על אוטובוס וראיתי שהנהג חרידי, זה היה בשבוע שעבר. הבעלים של קניון רמת-אביב, לידיעתך הוא חרדי! איך את מסבירה את זה? להכליל את כל החרדים תחת קטגוריות של: "טיפשים", "לא עובדים", וכל הסלט הקצוץ שהאינפנטיל-הזעטות הזה ציין כאן מקודם...?

sharonhaimov

New member
אז ראית שני חרדים עובדים, אני בטוח

שאם תחפש, תמצא עוד הרבה, אבל באוכלוסייה שאחוז האבטלה שלה גבוה הרבה מ50% ואין לי את הנתונים המדויקים, קצת קשה להתייחס אליהם כאל אנשים יצרנים, ההכללה גסה, זה ברור, אבל זה דומה להכללות של מרזל על הערבים, או להכללות של עובדיה יוסף. וחוץ מזה, בבתי הספר החרדים לא לומדים אנגלית ומתמטיקה בצורה רצינית בכלל! החרדים, הם אוכלוסייה גדולה מאוד שלא משרתת בצבא (למרות שיש חלק קטן מאוד שכן משרת), אז למה אתה חושב שמישהו "יאהב" את החרדים, או יתייחס אליהם בתור אנשים ש"עוזרים" לחברה ולמדינה? אין סיבה.

S h a y D u

New member
תנסה להיות פעם

בעצמך חרדי וכך תבין למה. אין לך שמץ של מושג איזה עמל והשקעה תצטרך לעבור בשביל להיות אחד כזה... אתה גם קורא להם טיפשים.. מי שמך שתקבע מיהו טיפש ומי לא?! הרי שאתה בעצמך הטיפש שבטיפשים, האינפנטיל שבאינפנטילים. היית מת להגיע לרמת ההשכלה שהם מגיעים אליה.

sharonhaimov

New member
צודק, החיים קשים.

כל היום יושבים באיזה חדר מעצבן, עם בגדים במשקל טונה עלייך, וקוראים ספר ממש אבל ממש משעמם! ואתה לא עובד, ולא משרת בצבא, ולא לומד מתמטיקה ואנגלית כמו שצריך, ולא לומדים מדעים, לא מקשיבים למדינה, מקבלים קצבאות אדירות מהמדינה! החיים קשים. תקשיב גולם, אתה אידיוט בעצמך! אתה מגן על אוכלוסייה שלא מכירה בכלל בזכותה של המדינה להתקיים בצורתה הנוכחית! הם לא עובדים, לא לומדים, לא משרתים בצבא, לא משתלבים או מנסים להשתלב בחברה, ומקבלים קצבאות ענק בגלל הכוח שלהם בכנסת, אנשים כועסים על החרדים ובצדק! ערבי-ישראל שאתה כל כך שונא, עדיפים ותורמים לחברה הרבה הרבה יותר מרוב החרדים, ואם אתה שואל אותי, אני מעדיף ערבים במדינה שלי מאשר חרדים (נ.ב- זאת לא הערה גזענית נגד הערבים). רמת השכלה? איזה רמת השכלה, מחקרים מראים שממוצעי הIQ של החוזרים בשאלה מהאוכלוסייה החרדית גבוהים בהרבה מהממוצע, אז אם כבר אינטלגנטים, אז הם עוזבים את החברה החרדית.

OhMy33

New member
טוב, זה באמת כבר דיון מיותר.

מי טיפש ומי לא? אם יש מישהו מכם שבכלל מתווכח על העובדה שבכל קבוצה, קהילה, אוכלוסייה קיימים טיפשים וגאונים, הוא הטיפש. איזה עמל והשקעה צריך לעבור בשביל להיות חרדי? הם יושבים וקוראים כל היום. קוראים! למה אחי יכול ללמוד ולעבוד, או ללמוד ולשרת בצבא, והם לא רק שלא עובדים (קשה להתחמק מהכללות, אז אל תבין לא נכון - אני פשוט מדברת על הרוב), אלא רוצים שההורים שלי יממנו להם את הלימודים? הדעה שחרדים הם טיפשים נובעת מכל מיני סיבות. למשל, שאדם שמעדיף להאמין אמונה עיוורת בדת, לבטל את המדע, פשוט להישאר עם מה שדחפו לו מגיל אפס, זה פשוט נתפס כמשהו מנוגד לאדם בהיותו אדם. לא לרצות להתפתח לנושאים שונים, להישאר באותו מקום כל החיים. זה נשמע מנוון, ואנשים מנוונים הם אנשים טיפשים. אבל אולי "תנסה להיות פעם" הומוסקסואל, להבין את הסבל וההשפלה, וכך תבין למה המצעד הזה נועד.

סלוניק

New member
אם אתה רוצה לדייק,

אז כן, חלקם עובדים. אבל אם נחפור בסטטיסטיקה האמת היא ש-80% מן הגברים החרדים לא עובדים.

sharonhaimov

New member
לי זכור שמרזל רוצה לעשות טרנספר

לערבים, גם מפלגות קיצוניות פחות ממרזל כמו ישראל ביתנו תומכת בטרנספר, הזזת גבולות, חוק פינוי-פיצוי לערבים וכל שם שתבחר, אני הצעתי דבר שדומה מאוד למה שמרזל הציע, לסלק את הבוגדים! למעשה, אתה צריך להסכים איתי. איך מכיוון שאתה מבין שאני לא באמת מתכוון למה שכתבתי, וזה נועד כדי להראות לך את השנאה העיוורת שלך גם לערבים וגם לאנשים שונים (דוגמת הומואים), אתה צריך להסתכל על עצמך ולראות שאין הבדל ממשי בין מה שכתבתי בהודעה למה, למה שכמה מפלגות מציעות במדינת ישראל.

כנ"ל...

אני חושבת שצריך לעשות את המצעד בת"א או כל עיר אחרת שמתאימה לדברים האלה. ירושלים היא עיר עם מטען דתי מיוחד ואני לא חושבת שצריך לעשות בה את מצעד הגאווה, כיוון שהוא פוגע בתושבים רבים של העיר.

sharonhaimov

New member
ירושלים היא עיר שגרים בה אנשים.

זכותם של אנשים להפגין. אף אחד לא מפגין במאה שערים, והמצעד יהיה מצונזר. עכשיו אפשר לעבור על החלק שהדת רוצה להתשלט לנו על החיים ולרצוח חצי מהאנושות?

S h a y D u

New member
מעניין אותי משהו אחד...

מהיכן אתה מביא את השטויות האלה??? "הדת רוצה להתשלט לנו על החיים ולרצוח חצי מהאנושות?" - פשוט אין מלים לתאר עד כמה שהמשפט הזה אינפנטילי (ביחוד אם התכוונת לדת היהודית). אם מתייחסים לזה ככה סתם לצורך העניין ברצינות - זה לא נכון! חוץ מזה, שלידיעתך שבדת היהודית קיימת מצווה שנקראת אחדות עמ"י.

רגע רגע רגע

לפני כמה שרשורים הזלת ריר לגבי האפשרות התיאורטית של מלחמת עולם והשמדת עמים, אז המשפט הזה מאוד מאוד מתאים לך יקירי.

למעלה