מצעד הגאווה

S h a y D u

New member
ומאיפה הסקת

שאני מתייחס לבני הקהילה כסוטים? (אם יורשה לי לשאול...)

אם יורשה לי לצטט אותך, כבודו:

"הסבל הזה הוא באשמתם! הם בחרו לעצמם את החיים הגועליים הללו. פשוט גועל נפש... אם הם לא מתכוונים להשתנות, מצדי שיחיו כך עד יומם האחרון. אני לא מאחל להם לסבול, אבל אני גם לא מאחל להם לקבל את הזכויות הללו."

או לחילופין (האהוב עליי):

"פנאטים הם אותם אנשים שמקיימים את המצעד" (לפרוטוקול, שיהיה ברור, אני מצטט)

dark dumb

New member
כפייה דתית

סוג של מיסיומריות, הייתי אומרת. אתם דתיים? דתיים קיצוניים? סבבה לכם, אבל אתם לא יכולים להכריח אף אחד לפעול לפי הדעות שלהם, ואם אנשים רוצים לעשות מצעד, הם יעשו, בלי קשר למההות המצעד. נקודה.

S h a y D u

New member
דתיים או לא..

כולנו יהודים! איפה ההגיון?! אי אפשר להיות הומואים ולסביות בשקט? (עדיין לא הבנתי מה אמורה להיות התועלת של המצעד הזה...)

ברגע שתתן להם שיוויון זכויות מלא-

סבבה. עד אז יש להם כל זכות להפגין למען זכויותיהם.....

S h a y D u

New member
מישהו אסר

עליהם להיות הומואים/לסביות? על אילו זכויות אתה מדבר בכלל?

ובכן,

אפליות בקבלת עבודות, התייחסות אליהם בחברה כחריגים, כסוטים, בעיות באימוץ, חוסר הכרה בהם כבני זוג, בעיות עם צוואות, ואיסור עליהם להנשא. מספיק לך, או להמשיך עוד?

לא נורא כל עוד אתה לא סובל.....

ממש סולידרי מצידך..... ואם ימנים היו נחשבים בחברה חריגים? בושה? אם אתה היית משולל זכויות, אתה היית טוען אותו דבר?

sharonhaimov

New member
אם אתה מתיר לאנשים לסבול, אז אין

בעיה! דבר ראשון, נאסור כל נישואין דתיים וקבורה דתית, אחרי זה נסגור את הרבנות ונשלול את הכספים שמגיעים לרבנות, אחרי זה נפסיק את הזרמת הכספים לבתי ספר דתיים, לא נאכוף חוקים שימנעו אפלייה נגד חרדים. קצת אפליה לא הזיקה לאף אחד לדעתך, לא? אם זה כואב לך, לא נורא... תמשיך לחיות בצורה שתיארתי הרגע.

S h a y D u

New member
הסבל הזה

הוא באשמתם! הם בחרו לעצמם את החיים הגועליים הללו. פשוט גועל נפש... אם הם לא מתכוונים להשתנות, מצדי שיחיו כך עד יומם האחרון. אני לא מאחל להם לסבול, אבל אני גם לא מאחל להם לקבל את הזכויות הללו.

OhMy33

New member
תגיד, אם הם יתחתנו,

זה יגרום לך סבל כלשהו? עוגמת נפש? אתה תשים לב בכלל? "הם בחרו לעצמם את החיים הגועליים הללו" - אני לא אתחיל להסביר לך שמדענים גילו גן שלטענתם מצוי אצל הומואים ולסביות (משמע - זה לא מבחירה. כמו צבע עיניים, נגיד) כי אתה תמצא מיליון ואחד מאמרים וסיבות ששוללים את זה, וגם אם לא פשוט לא תאמין. ואני אפילו לא אנסה להסביר לך את דעתי על זה שאתה מכנה סוג אחר של אהבה כ"גועל נפש" רק כי אתה לא מרגיש ככה ולא מסוגל לפתוח את הראש ולנסות להבין או לפחות לקבל, כי מן הסתם גם את זה תשלול מהרבה סיבות מאוד מוצדקות. אבל בסופו של דבר, זה לא יפריע לך אם הם יתחתנו, אם הם יאמצו וכו'. אז למה לא בעצם? למה לתת לאוכלוסיה שלמה לסבול? ואם תחשוב על זה בצורה אחרת, יהיו הרבה ילדים שיקבלו משפחות אומנות, אולי לא כל כך רגילות, אבל הם יזכו לחום ואהבה ובית וחדר והורים משלהם.

S h a y D u

New member
לגבי מה שהמדענים גילו

תאמין/י לי שאני שמעתי מספיק על המחקרים הללו... זו נחשבת לתיאוריה מדעית ולא לעובדה המדעית, ביום שזו תהיה עובדה מדעית, אני יתיחס בשמחה למה שכתבת כאן. עד אז, זה לא שווה תגובה מבחינתי... ויש תגובה...

סבבה.....

נתייחס לזה רגע כאילו הם בחרו בזה.... מנדים אותם מהחברה בגלל שהם שונים, מיעוט, בחרו לעצמם אורח חיים שנראה לכלל מוזר, חריג אפשר לומר, עם מנהגים שיש הקוראים להם מגעילים וסוטים... קצת מזכיר, לא יודע....אמממ....יהודים? לטענתך לא צריך לתת להם שיוויון זכויות, הזכויות הללו משוללות מהם בצדק, כי הם מיעוט, משמע הם מחוץ לנורמה, והם תמיד יכולים לבחור להיות סטרייטים...... אז לפי זה גם לא צריך לתת שיוויון זכויות ליהודים, הזכויות הללו משוללות מהם בצדק, כי הם מיעוט, משמע הם מחוץ לנורמה, והם תמיד יכולים להתנצר..... ועוד תראה מה זה- יש יותר גאים בעולם מאשר יהודים, אז הם עוד יותר ב"נורמה" מהיהודים.....

OhMy33

New member
אוף, אבל כתבתי מגילה שלמה,

ואתה התייחסת לשלוש שורות ממנה, אפילו אחרי שכבר כתבתי מה תהיה התשובה שלך (ואם יורשה לי לציין, קלעתי בול), ולמה אני לא טורחת לפרט. תתייחס לעיקר, חמוד. ואני בת.

אל תלמד אותו גנטיקה...

ניתן לראות בבירור ש-ShyaDu הוא מומחה ממעלה ראשונה בתחום ולמד אצל מיטב המרצים.

תגיד שי, אתה הומו?

סתם, זה פשוט נראה לי כמו סימפטום ממש מובהק של הדחקה. מה שפרויד נהג לכנות בתור "השלכה". אם אתה רוצה לשתף אז תדע לך שרובנו כאן בהחלט פתוחים ומוכנים לקבל אותך כמו שאתה.

למעלה