מצעד הגאווה

TwelveEyes

New member
מי כאן בא באמת למצעד?

או במילים אחרות: יש מצב למפגש פורום? (יכול להיות מאוד שאני אבוא, אם זה לא ייצא לי על בגרויות.)

זה בתכנון 2 מפגשי פורום

1 בירושלים, כמו שמובטח. במצעד גאווה. ואחד בת"א... יש עוד תכניות לחודש הגאווה, הולך להיות חודש גדול בגאווה צעירה.

TwelveEyes

New member
איזה מתוקים...

All this for my birthday? Awwww...

(ניצול הודעה) מישהו בא למצעד

ה-1 במאי? אם כן אז לנוער מרצ יהייה חלק בזה. כולכם מוזמנים.

BabyGirl 4 Ever

New member
את אמא שלך? ../images/Emo2.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

או שאני פתי או שאתה רציני, בבקשה תגיד לי ואל פדח אותי!
ואין מצב שיתנו לי לבוא למצעדי הגאווה...
גם רחוק וגם האחים שלי לא יאהבו את זה

אני באה למצעד

גם לזה שיהיה באחד במאי, למרות שאני עוד לא יודעת עם מי אני אצעד. וגם למצעד הגאווה בת"א. אולי אני אבוא גם לזה שבירושלים אם אני אשכנע את ההורים. חוץ מזה למצעד בת"א, סיכוי סביר שאני אביא את אבא שלי, שהלך איתי גם למצעד לפני שנתיים.

אני מקווה לבוא לירושלים

כי את ת"א אני שונאת
ובעיקר מצעדים. שונים. בת"א. אנשים של ת"א. רחובות של ת"א. במילה אחת:
זה היה יכול להיות נחמד אם היה איתי שם מישהו, כלומר מישהו שהוא איתי - ולא הולך כל שנייה ונוטש אותי
יותר ככה להרגיש את ה, אתם יודעים,
גאווה
הנחמדה הזאת?
--- האמממ... אני פחות או יותר הסברתי כאן למה אני לא הכי נהנית במצעדים בסגנון מצעד הגאווה בת"א. בירושלים עדיין לא הייתי, לכן אני נותנת צ'אנס

fluppster

New member
סיגל!

אז אולי תבואי איתי? רוב הסיכויים שאני אלך עם חברה שלי (אפלטונית לחלוטין...), אז את מוזמנת להצטרף!

תאריכים-

מצעד הגאווה של אילת יחל לצעוד ביום שישי, 30 במאי, בשעה 13:00 בצהריים, מרחבת בית רובין, שם נמצאים משרדי האגודה בעיר. המצעד ימשיך משם דרך חטיבת הנגב ושדרות יותם בואכה חוף פפאיה, שם יתקיים החל מן השעה 14:00 בצהריים הפנינג גאווה מיוחד שבמרכזו תהיה הופעה של להקת סקסטה המתקמבקת. ההפנינג יימשך עד לשעה 19:00 בערב, ובלילה שבין שישי לשבת יתקיימו בעיר מסיבות גאווה שונות. בתל אביב מצעד הגאווה יתקיים ב-27 ביוני. והמצעד בירושלים יתקיים ביום ששי, ה-13 ביוני. פרטים נוספים, כשיגיעו, יבואו לידיעתכם.

ביום של המצעד בירושלים יש רוקי

טוב, אני מניחה שאם אני אוכל להגיע כלל, זה יהיה רק אם אבא יסע איתי, מה שאומר שלא תהייה לי בעייה לחזור לרוקי. ונעמן, האפשרוייות שיש לי הן לבוא איתו או עם חברות כמו שנה שעברה, כשאני מניחה שאני פשוט אשלב את שתיהן.

למעלה