מצעד הגאווה

חני 21

New member
עוד מעט גם

יכריחו נשים לשים כיסוי ראש וחצאית... לאן הגענו???????? איפה חופש הביטוי בעיר הזאת??????????????

כל הביטויים הגבוהים שרשמת מאוד

מרשימים. אבל לא ממש קשורים. החבר'ה המדוברים לא ממש מפריעים לי. הם בסך הכל רוצים קצת תשומי וקצת לעצבן בערך כמו הרפורמים. אז שייעשו \ שלא ייעשו. את מי זה מעניין בכלל

הקשר הוא

שעם כל הכבוד לרפורמים (=אין לי כלום נגדם) הם ממקדים את רוב הפעילות שלהם בעשיית דווקא לחרדים במקום לעסוק בעיקר.

סליחה!

ולדתיים מותר לעשות מה שהם רוצים?! הם עשו איזה מצעד מפגר! ולהומואים והלסביות אסור?! מי קבע את זה! זוכתם לעשות את זה! אתה לא רוצה לראות את זה אל תבוא! אני בטוח אהיה שם! ולפחות אני מכבדת אנשים שהם לא כמוני! וגם את הדתיים! בחיים לא הייתי אומרת ככה על דתיים! ומה הקשר שילכו לאיזה קיבוץ ויעשו מה שיעשו?!?!!?!!?!?!!?!?!!??!! בכלל עיצבנת אותי עכשיו!!! תתבייש לך!

eliormagick

New member
כל הכבוד שהמצעד מתקיים!!!

ניצחו את העיריה ובמיוחד את ראש העיר המגעיל הזה שמדבר על צניעות וכל השטויות שלו ונוהג לו במכונית עם נהג פרטי על חשבון המיסים שלנו ולכל הדתיים אתם לא תגידו לאף אחד אחר איך להיות יהודי אתם גם סוג של הומואים... אתם הומופובים ולדעתי אתם יותר גרועים מהגרמנים עם הדעות שלכם! תהנו במצעד ושיהיה שמח לכולם

חבל דווקא אמרת דברים יפים עד ש....

הזכרת את הגרמנים.. באמת היית צריך להזכיר את הגרמנים? מה הם קשורים לכאן?? וחוץ מזה איך אתה בכלל יכול להשוות בין גמרנים שרצו להרוג יהודים ושחורים לבין דתיים שסולדים מהומואים ולסביות??? תתבייש לך עם הדעות שלך! אתה לא יותר טוב מהם עם אתה מערב גרמנים ושואה לוויכוח של דת ומין! אני אישית גר בישוב מעורב דתיים וחילונים ולא הייתי רוצה שיגידו דברים כאלה על חברים שלי! מלבד זאת מה ההכללות האלה "אתם הומופובים" למה כל הדתיים כאלה סגורים ומקובעים??? אני אישית יודע שלאף אחד מהדתיים בכפר שלי לא איכפת מהומואים ולסביות ואין להם שום התנגדות לערוך מצעד גאווה בירושלים! בקיצור תחשוב פעמיים לפני שאתה אומר דברים כאלה! הדעה שלי היא שבהחלט צריך לערוך מצעד בירושלים ודווקא בירושלים! ירושלים זאת עיר שדוגלת ברבגווניות שלה ומיוחדת במינה בגלל כל סוגי האנשים שבה ואיך הם חיים ביחד בשום ואחווה(טוב כמעט תמיד) בכל מקרה אני חושב שלכל חלק מתושבי ירושלים מגיע שיכבדו אותם ויתנו להם לעשות מצעדים וטקסים.... רן....

eliormagick

New member
זה בדיוק אותו דבר

הדברים שהדתיים אומרים על הקהילה ההומולסבית ואיך שהם מתארים אותם לא שונים ממה שהנאצים אמרו אני מיחס חשיבות עליונה לשואה ולא מזלזל בזה אבל אני שונא ומתעב לשמוע דברי גזענות והדתיים אומרים דברי גזענות באופן גלוי מבלי לחשוב פעמים מבלי לדפוק חשבון וככה עשו גם הגרמנים זה ההשוואה שאני רואה לנכון ואני לא התביש לי עם הדעות שלי כי זה הדעה שלי ולדעתי הדתיים עוברים כל גבול גם אם ההתנתקות איך שהם משווים חילים לנאצים בעוד הם מתנהגים בצורה כזאת זו מדינה חופשית וכל אחד יגיד את הדעות שלו איפה שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה ואם לא נוח לך את תקרא את ההודעות שלי! חוצפן!

בטח שיש מקום להשוות

בפשקוולים ברחבי העיר כתוב שההומואים והלסביות מפיצים מחלות ופוגעים בילדים. עכשיו תחליף את "הומואים ולסביות" ב"יהודונים וכושים" ויצא לך אנטישמיות במקום הומופוביה. (חבל שהדתיים לא זוכרים שהנאצים השמידו גם את הגייז ולא רק את היהודים).

tribe spirit

New member
אמממ..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אני אישית אומרת שאין מקום להשוות בין השואה לבין שומדבר,אבל אם כבר אז אתם יכולים להקפיד על ההגדרות ולהשתמש במושג נאצים? לאדעת,בתור גרמניה קצת מעצבנת אותי ההכללה הזאת...

מחר העיר תהיה מלאת דגלים ../images/Emo34.gif

יאאאאאאא
אני כל כך מאושרת! הולך להיות מדהים! בואו בהמוניכם! לסביות, הומואים, ביסקסואלים, טראנסג'נדרים, א-מיניים (חח), מתלבטים וסטרייטים!
כולנו גאבים בנטיות המיניות שלנו, מה שהן לא יהיו

למעלה