מרשימים. אבל לא ממש קשורים. החבר'ה המדוברים לא ממש מפריעים לי. הם בסך הכל רוצים קצת תשומי וקצת לעצבן בערך כמו הרפורמים. אז שייעשו \ שלא ייעשו. את מי זה מעניין בכלל
ולדתיים מותר לעשות מה שהם רוצים?! הם עשו איזה מצעד מפגר! ולהומואים והלסביות אסור?! מי קבע את זה! זוכתם לעשות את זה! אתה לא רוצה לראות את זה אל תבוא! אני בטוח אהיה שם! ולפחות אני מכבדת אנשים שהם לא כמוני! וגם את הדתיים! בחיים לא הייתי אומרת ככה על דתיים! ומה הקשר שילכו לאיזה קיבוץ ויעשו מה שיעשו?!?!!?!!?!?!!?!?!!??!! בכלל עיצבנת אותי עכשיו!!! תתבייש לך!
ניצחו את העיריה ובמיוחד את ראש העיר המגעיל הזה שמדבר על צניעות וכל השטויות שלו ונוהג לו במכונית עם נהג פרטי על חשבון המיסים שלנו ולכל הדתיים אתם לא תגידו לאף אחד אחר איך להיות יהודי אתם גם סוג של הומואים... אתם הומופובים ולדעתי אתם יותר גרועים מהגרמנים עם הדעות שלכם! תהנו במצעד ושיהיה שמח לכולם
הזכרת את הגרמנים.. באמת היית צריך להזכיר את הגרמנים? מה הם קשורים לכאן?? וחוץ מזה איך אתה בכלל יכול להשוות בין גמרנים שרצו להרוג יהודים ושחורים לבין דתיים שסולדים מהומואים ולסביות??? תתבייש לך עם הדעות שלך! אתה לא יותר טוב מהם עם אתה מערב גרמנים ושואה לוויכוח של דת ומין! אני אישית גר בישוב מעורב דתיים וחילונים ולא הייתי רוצה שיגידו דברים כאלה על חברים שלי! מלבד זאת מה ההכללות האלה "אתם הומופובים" למה כל הדתיים כאלה סגורים ומקובעים??? אני אישית יודע שלאף אחד מהדתיים בכפר שלי לא איכפת מהומואים ולסביות ואין להם שום התנגדות לערוך מצעד גאווה בירושלים! בקיצור תחשוב פעמיים לפני שאתה אומר דברים כאלה! הדעה שלי היא שבהחלט צריך לערוך מצעד בירושלים ודווקא בירושלים! ירושלים זאת עיר שדוגלת ברבגווניות שלה ומיוחדת במינה בגלל כל סוגי האנשים שבה ואיך הם חיים ביחד בשום ואחווה(טוב כמעט תמיד) בכל מקרה אני חושב שלכל חלק מתושבי ירושלים מגיע שיכבדו אותם ויתנו להם לעשות מצעדים וטקסים.... רן....
הדברים שהדתיים אומרים על הקהילה ההומולסבית ואיך שהם מתארים אותם לא שונים ממה שהנאצים אמרו אני מיחס חשיבות עליונה לשואה ולא מזלזל בזה אבל אני שונא ומתעב לשמוע דברי גזענות והדתיים אומרים דברי גזענות באופן גלוי מבלי לחשוב פעמים מבלי לדפוק חשבון וככה עשו גם הגרמנים זה ההשוואה שאני רואה לנכון ואני לא התביש לי עם הדעות שלי כי זה הדעה שלי ולדעתי הדתיים עוברים כל גבול גם אם ההתנתקות איך שהם משווים חילים לנאצים בעוד הם מתנהגים בצורה כזאת זו מדינה חופשית וכל אחד יגיד את הדעות שלו איפה שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה ואם לא נוח לך את תקרא את ההודעות שלי! חוצפן!
בפשקוולים ברחבי העיר כתוב שההומואים והלסביות מפיצים מחלות ופוגעים בילדים. עכשיו תחליף את "הומואים ולסביות" ב"יהודונים וכושים" ויצא לך אנטישמיות במקום הומופוביה. (חבל שהדתיים לא זוכרים שהנאצים השמידו גם את הגייז ולא רק את היהודים).
אני אישית אומרת שאין מקום להשוות בין השואה לבין שומדבר,אבל אם כבר אז אתם יכולים להקפיד על ההגדרות ולהשתמש במושג נאצים? לאדעת,בתור גרמניה קצת מעצבנת אותי ההכללה הזאת...