מצעד הגאווה

ליגי t

New member
מצעד הגאווה../images/Emo34.gif

יש פרטים???? איפה מתחיל?? באיזה שעה??

כל הפרטים../images/Emo26.gif

יום חמישי ה-30 ביוני. מהמדרחוב לגן הפעמון 18:30 התכנסות במעלה המדרחוב (פינת ההסתדרות) 19:00 המצעד: בן-יהודה – המלך ג´ורג´ – קרן היסוד – גן הפעמון 20:00 ההפנינג בגן הפעמון. תהנו.

השעון ייעצר באותו יום

ורבבות יהודים יעצרו את התועבה הזאת בגופם, ירושלים לא תסלח על חילול קדושתה

אני עובדת באותו יום... ../images/Emo4.gif ../images/Emo110.gif

אני מקווה להספיק להגיע להפנינג באותו יום... היינו שנה שעברה והיה נורא משעשע

לא יהיה מצעד תועבה

בעיר הקדש והמקדש!!! ירושלים תבער באותו יום, ראו הוזהרתם!!! אנשי ירושלים!!! צאו להפגין למען קדושת עירכם

אנשים אטומים ../images/Emo4.gif ../images/Emo110.gif

שמעת פעם על חופש הביטוי? חופש ההתאגדות? פלורליזם? [נשאר הרבה מאזרחות] אז יש הומואים ויש לסביות, והם רוצים עלשות מצעד - למה לא לתת להם?! אני לא מבינה, זה כואב לך שהם יעשו את המצעד? תדאג להתרחק מאותו אזור באותו יום... אין בזה שום תועבה. התועבה היחידה שיש לנו פה זה ראש עיר דוס שפועל למען עצמו ולמען שאר החרדים, ומשאיר את שאר הקבוצות בלי כלום... שיראה קצת שוויון, שיראה שיש סיבה שהוא נבחר (והעובדה שהרבנים הוציאו קריאה כדי להצביע בעדו - לא נקראת סיבה, אני מעדיפה את ניר ברקת.)...

ואני מעדיף את מנחם בגין

לופוליאנסקי הוא הנבחר, ואין מקום למצעד כזה בתוככי עיר הקודש, שיקחו להם אולם באיזה קיבוץ ושמה שיתנשקו ויביאו איידס על עצמם

הדיון אינו קשור לפורום שלנו.

יש פורומים הרבה יותר מתאימים ושבעצם נועדו לנושאי פוליטיקה, דת ואתאיזם, גאווה, וכל מה שקשור לזה. כאן בקיצור, לא המקום. יומקסים לך

ויכוחים פוליטיים אינם קשורים לפה.

שוב, יש פורומים מיוחדים לויכוחים פוליטיים, שם אני בטוח שגם יגיבו\יזדהו הרבה יותר אנשים לדבריך.

אני אוהב ירושלים וגם הומו

ואני נוצר את כל תושבי ירושלים. מקווה שתבוא להשתתף איתנו במצעד

לא, האמרות האלה מתאימות לפורום

גזענות, בורות, צרות אופקים ושטיפת מוח. הוא אפילו יכול לבחור.

dead star

New member
למה כן לתת להם?

זה לא מביא שום תועלת פרט לבלאגן וויכוחים. המצעד הזה זוועתי בכל רמה שהי. בייחוד בירושלים, שמה לעשות צריך להתחשב באוכלוסיה שבה. שיסעו לתל אביב, לא מתאים בעיר שלי ופלורליזם? אנחנו עושים מצעדים של אנטי גאווה? לא ניראה לי.. אם הם רואים עצמם שווים כאן , אז שלא יחפשו להתבלט. שיחיו את חייהם בשקט, כמו כל אחד אחר.

מה זה למה לתת להם? ../images/Emo110.gif

הם קבוצת מיעוט, הם רוצים להראות שהם פה, אני לא מבינה מה הבעיה. המצעד ממש לא זוועתי, המצעד מראה שיש הומואים, יש לסביות, והם לא צריכים ללכת לשום מקום... לא מתאים לך בעיר שלך? תסתגר בבית ואל תצא ביום המצעד... זכותם עלשות מה שבא להם - ועובדה שבג"צ קבע שהמצעד יתקיים על אפו ועל חמתו של לופליאנסקי, והוא אפילו ישלם להם 30 אלף שקל מכיסו בשביל לממן את הפעילות. המדינה מכירה בהם, לראש העיר אין שום זכות לבטל מסורת כזאת... הוא צריך ללמוד הרבה מרון חולדאי שנלחם למען כל התושבים בעיר - כולל הגאים שבהם, ותומך בזכותם לערוך מצעד...

למעלה