אבא גאה,
תודה, על מבט של "אינסיידר", אני נתתי לך את המבט של ה"אוט סיידר". אם שאלת, אני את חיי מבלה כרגע במדינה כלשהי באירופה (ותסלח לי על החשאיות, למרות שאין כאן שום דבר שדורש חשאיות, אוליי גם אני צריך לצאת מהארון?!) יש לי בן, עידן בן שנתיים, ואני פרוד, אוליי זו הסיבה מדוע אני מציק לכם פה כל הזמן. ייתכן ואתה צודק, העיניים מורגלות, של מי יותר של מי פחות, למראה של זוגות חד מיניים (במובן מין בניי הזוג), וזה אכן תודות לאנשים אמיצים שהראו לעולם, שהם אחד האדם, כמוני כמוך. אבל, לדעתי, כמו שכבר ציינתי, לו היה האירוע הזה קצת פחות מוחצן, עם קצת פחות אוירה מינית פורנוגרפית, אוליי אז הייתי יכול לבוא עם בני, לאירוע משפחתי, הוא ואני היינו נהנים מהפנינג נחמד, והוא היה רואה את מה שאני הייתי צריך שירגילו אותי אליו. במציאות של היום, אני חושש לקחת את בני לשם וחבל. אגב, באתי למצעדים קודמים, עם אחיי וחברים, והיה נחמד, אבל כאבא, יש לי יותר מעצורים, אני לא אקח אותו לשם, ממש מאותה סיבה שלא אכנס איתו לחנות סקס. ומשפט אחרון, אוליי כבר השגתם את מטרתכם, והפכתם לחלק מה"מיין סטרים", מי שעד היום לא הסכים לקבל זאת,כנראה שלא יקבל זאת זה גם בעוד מאה שנים ומצעדים, אוליי עכשיו כדאי יותר לפהפוך למיין סטרים" ולא להתבדל??? נקודה למחשבה...