מצעד הגאווה, טתמול

irisgh

New member
מה שהגיא כתב זה

שהפצוע היה יהודי. אם שתינו קוראות את אותו הדבר, ואם אין לך אינפורמציה אחרת אל הסיטואציה המקורית שעומדת בסתירה לדברים של גיא, אז אולי דילגת על המשפט שהוא כתב.

theG

New member
הבהרה

אכן דיברתי על תמונה אחרת, על התמונה אליה ליליה התיחסה לא ידוע לי דבר, מלבד העובדה שהיו אירועים שקדמו לצילום התמונה, והובילו את המעורבים לסיטואציה הזו.

ענק ../images/Emo13.gif

כבר מזמן גיליתי שאפשר לחסוך מילים כשמוצאים את הפרטנרים הוירטואלים הנכונים

אבא גאה

New member
תרשה לי להתייחס?

כמי שחי את "סגנון החיים הזה".... רק ככה לפני שמתחילים אני אספר לך איזה סגנון חיים אני חי, אני נמצא עם אותו בן זוג (לעיתים אני קורא לו בעלי, לעיתים האשתי {האיש שאיתי}) כבר 12 שנה, לפני שנתיים, במלאת לנו 10 שנים יחד חגגנו את חתונתינו הצנועה בלווית חברינו, משפחתינו ובבנו היקר לנו מכל שבדיוק היה איתנו שנה שלימה בעת החגיגות. אנחנו גרם בפרברים ושולחים את הילד לגן, אני עובד בנדל"ן ובעלי בממשלה..... אולי בהזדמנות תעשה לי אתה היכרות עם אורח החיים שלך? לעיניין: כמי שגדל כמיעוט נרדף, וכן...אולי נראה לך מגוחך להתייחס להומואים ולסביות כמיעוט נרדף, אבל היו חוקים שאסורה פעילות הומוסקסואליות, עד היום יש פוליטיקאים שמקללים אותי מעל במות ציבוריות ואינן נותנים את הדין על כך, אם אלך עם בעלי יד ביד ברחוב אני עלול לחטוף מכות וכו'.... אני לא יודע איך אתה יית מגדיר מיעוט נרדף אבל לי זה בהחלט נשמע "נרדף".... החברה מכניסה אותנו לארונות והמצעד מוציא אותנו החוצה. המצעד הוא המקום שבו אנו יכולים לצעוד עם שלטים ולהראות לכל העולם, אנחנו כאן, שימו לב, אנחנו עשרות אלפי א/נשים, אחנו נראים כמוכם (חלקינו
) עובדים במשרד שלידכם, גרים בביניינים שלכם, משלמים מיסים כמוכם (ובשל חברתינו השוביניסטים אז ההומואים משלמים יותר מיסים מלסביות, לצערי). אי אפשר להתעלם מאיתנו
אנחנו כוח קניה ע-נ-ק, אנחנו כולנו מצביעים בבחירות
אני לא יודע מה אתה חושב שגרם לשינויים ביחס להומוסקסואלים, לסביות, טרנסים ובי...ב-20 השנה האחרונות בארץ, אבל אני בטוח שחלק נכבד יש לתת למצעד. האירוע הפרוורטי, מייצג את החברה שלנו, אם אתה מדבר על המיניות המוחצנת, תרשה לי להזכיר לך ש"מצעד האהבה" הסטרייטי והמיוחצן מכיל לא פחות מיניות, עממה? גבר ואישה מתנשקים - לא גורם לצלם להפעיל מצלמה, ולשמחתי יש כבר פחות פחות צלמים שיפעילו את המצלמה שלהם כשגבר וגבר מתנשקים.....למי התודה? לאלפי ההומואים ולהלסביות שהתנשקו וצולמו והפכו את העיניין לנדוש...... איזה מפקד במשטרה אמר פעם לקהל של הומואים ולסביות שישבתי בתוכו :"לו תראו ג'ירפה עם חדק מסתובבת ברחוב, כולכם תיעצרו ותרימו גבה ותצלמו ותתהו וכו'.....לו כל יום תראו ברחוב 8 ג'ירפות בעלות חדק חוצות את הרחוב, אחרי שלושה ימים תתחילו להתעלם" זה מה שהמצעד עושה, מרגיל את העיניים של הקהל הרחב לראות גברים עם גברים ונשים עם נשים, בזכות המצעד הזה ומיליוני האמיצים ברחבי העולם, יצאו סדרות, סרטים, מחזות, ספרים בנושא...ולאט לאט נהיה מיין סטרים
חג גאווה שמח. (תבוא למצעד בשנה הבאה?)

theG

New member
אבא גאה,

תודה, על מבט של "אינסיידר", אני נתתי לך את המבט של ה"אוט סיידר". אם שאלת, אני את חיי מבלה כרגע במדינה כלשהי באירופה (ותסלח לי על החשאיות, למרות שאין כאן שום דבר שדורש חשאיות, אוליי גם אני צריך לצאת מהארון?!) יש לי בן, עידן בן שנתיים, ואני פרוד, אוליי זו הסיבה מדוע אני מציק לכם פה כל הזמן. ייתכן ואתה צודק, העיניים מורגלות, של מי יותר של מי פחות, למראה של זוגות חד מיניים (במובן מין בניי הזוג), וזה אכן תודות לאנשים אמיצים שהראו לעולם, שהם אחד האדם, כמוני כמוך. אבל, לדעתי, כמו שכבר ציינתי, לו היה האירוע הזה קצת פחות מוחצן, עם קצת פחות אוירה מינית פורנוגרפית, אוליי אז הייתי יכול לבוא עם בני, לאירוע משפחתי, הוא ואני היינו נהנים מהפנינג נחמד, והוא היה רואה את מה שאני הייתי צריך שירגילו אותי אליו. במציאות של היום, אני חושש לקחת את בני לשם וחבל. אגב, באתי למצעדים קודמים, עם אחיי וחברים, והיה נחמד, אבל כאבא, יש לי יותר מעצורים, אני לא אקח אותו לשם, ממש מאותה סיבה שלא אכנס איתו לחנות סקס. ומשפט אחרון, אוליי כבר השגתם את מטרתכם, והפכתם לחלק מה"מיין סטרים", מי שעד היום לא הסכים לקבל זאת,כנראה שלא יקבל זאת זה גם בעוד מאה שנים ומצעדים, אוליי עכשיו כדאי יותר לפהפוך למיין סטרים" ולא להתבדל??? נקודה למחשבה...

קראתי בעתון, אז אפילו לא מקליקה

זה בטח החברים של לי-רן ממג"ב
אגב - העלת קישור לרשימה שלי אצלך בפורום?

theG

New member
והריי לכם קיצור דרך

אפשר (ודרוש) להתלונן על שוטרים המנצלים לרעה את השררה, ואפשר גם מהבית...

theG

New member
ועוד אחד

אוסיף רק תיאור שלי, מנסיוני הדל! כפי שציינתי כבר בתשובתי לאבא גאה, לקחתי חלק (גם אם לא פעיל, עצם היותי שם הביעה את הזדהותי עם המטרה), האירוע היה מצעד הגאווה בשנת 2000 (לא בטוח בקשר לשנה), כפי שליליה ציינה, אירוע ססגוני, אלפיי משתתפים, מוסיקת טראנס וכו', האירוע אובטח ע"י כמות עצומה של שוטרים, מג"ב, משטרה כחולה, יס"מ ועוד כמה שלא ראיתי או שאינני יודע את שמם. האוירה היתה מעולה, הכל התנהל כסידרו, רחובות נחסמו כדיי לאפשר לתהלוכה להגיע ליעדה, נישאו נאומים וכפיים מחאו. הנקודה שאני רוצה לציין פה, היא היחס (דו צדדי) בין המשתתפים לכוחות המשטרה, אתם לא חייבים להאמין לי, אבל המשתתפים, חלקם אלה שרקדו על המשאיות, חילקו לשוטרים שתיה קרה, ושום אירוע אלים לא נירשם, אפילו לא דריכה על רגל של משתתף בטעות!!! אז שוב, אני לא מכיר את אירוע המסיבה, לכן אני נזהר מאוד בהבעת עמדה, אבל אני מחפש יותר מידע. אני ממליץ בחום, תתלוננו, אם לא נתלוננן, החברים של לי-רן יעשו את זה מחר למישהו אחר, ואז שוב יהיה לנו על מה לכתוב. גיא

אלדורית

New member
../images/Emo45.gif

(דווקא נזכרתי איך פעם כשבעלי ואני היינו צעירים ביותר, ועוד לא נשואים, ובפאריז, והתנשקנו, צילם אותנו תייר אחד מקבוצת תיירים שעברה שם במקרה... בטח חשב שזאת נשיקה צרפתית אותנטית
)

אבא גאה

New member
יש לי רעיון.....

כאן באווטווה יש "מתחם ילדים" בהפנינג, החל הזה מוצל, יש שם שולחנות יצירה (הכל בצבעי הקשת) בריכות מים לילדים, המון בלונים וכו'.... כל המשפחות מגיעות לשם (מה שגם יוצר מראה של כוח) ואם איני טועה לא יהיה כתב אחד או צלמת אחת שלא יסקרו את מתחם הילדים, לא? חבל שלא חשבתי על זה לפני המצעד..... אבל אשתדל לזכור אולי ערבהתארגן כזה לשנה הבאה.....????? ואז, אם ירצה הש"הק (שלטונות ההגירה הקנדיים) נבוא גם אנחנו.....

theG

New member
מתחם ילדים,

רעיון נפלא, אז להתראות בשנה הבאה במתחם הילדים

אבא גאה

New member
../images/Emo45.gif פתאום נזכרתי ליאת+

באירוע הגאווה שהיה ב 1992 בגינה בשנקין היינו אולי עשרים-שלושים א/נשים........בשקט עם שלטים. היית שם? זה לא להאמין מה שיש היום הא? אני מרגיש גאווה עצומה בקשר לזה , שהנה יש היום כ"כ הרבה חבר'ה צעירים שלא מפחדים מכלום ונלחמים להשיג את מה שמגיע להם (קצת בזכותינו לא?
)

ליאת +

New member
זוכר איך ייבשנו את הביצות ../images/Emo6.gif

עוד יחשבו כאן שאנחנו כאלה ענתיקות... האמת היא שב- 92 הייתי עדיין עם רגל אחת בארון והתלבטתי אם להגיע. לא הגעתי. אבל בשנים שאחר כך (בגן העצמאות, בגינה שברחוב קינג ג'ורג' )- לא פיספסתי. וחייבת להודות שבשנים ההן חלק מהמתח של הארוע היתה כל ההתלבטויות של את מי נפגוש (= מכרים ששעדיין לא ידעו), ואז התגלית המשמחת שבעצם מי שפגשנו שם גם הוא הומו וגם היא לסבית. כמובן שחלק מזה בזכותנו ובזכותם של עוד המון אנשים פעילים ואמיצים יותר ממני. והיום- הכל שונה: המבוגרים נשארים בבית, הנוער לא מעריך את מה שיש לו- ואתה יודע מה: כנראה שעדיף ככה
(אמרה והלכה לטעת עוד אקליפטוס).

למעלה