מצלר Z6 או מישלין Road 2

tomergg

New member
../images/Emo45.gif צודק, הנושא כבר נבדק והגעתי לאותה מסקנה.

כנ"ל גם לייצוא, המחסום יורד על 20 ק"ג.

iec

New member
מנסיונך-יש מכס אם אני מזמין זוג צמיגים מארה"ב

?

tomergg

New member
בגדול המכס הוא 12% + מע"מ של 15.5%

על המחיר הכולל, צמיגים + משלוח. משלוח ימי של סט צמיגים עומד על כ- $60-$70. בעקרון, למדינות "הסכם" יש פטור ממכס על צמיגים. צריך לבדוק איך מקבלים את הפטור. עוד לא הזמנתי סט צמיגים. כרגע מתבשלת קנייה קבוצתית. אם תחכה כמה ימים נפרסם כאן ובפולגז את הפרטים. המחיר יהיה מאוד קרוב למחיר הקנייה מחו"ל + התקנה.

Lone Rider

New member
אתה סגור על ה-12% מכס?

לא ראיתי באתר של המכס את אחוז המס על צמיגים וטרם הזמנתי לעצמי אז אשמח לדעת אם הנתון הזה מדוייק.

tomergg

New member
גם אני לא מצאתי בטבלה, אז התקשרתי לשאול.

בקיצור, כן. אני סגור על זה.

Lone Rider

New member
התקשרת? מה זה? יש את זה בגוגל? ../images/Emo3.gif

אחלה, תודה... עכשיו נשאר ללחוץ על האישור ב- PayPal

iec

New member
ומה זה אומר-לינק מאתר המכס

אתר המכס... מפה נראה שאין מכס על צמיגים...

tomergg

New member
בדיוק כמו שאמרתי.

כל הכבוד שהצלחת למצוא את זה באתר, אני כנראה לא חיפשתי מספיק. בפועל בשביל לקבל את הפטור ממכס אתה נדרש להציג מסמכים מסויימים שאת חלקם צריך לספק המוכר. כדי לברר את זה יותר לעומק. אני אשמח אם תשכיל אותי בפרטים.

הoוס

New member
תומר יש לי הרבה אנשים לדאנלופ 756 קדמי ואחורי

אם יהיה מחיר טוב אני לא מכיר הרבה רוכבי שטח שלא יקחו, זה הצמיג הכי טוב שיש כרגע. אם תוכל במסגרת העסקה לברר מחירים על אלה גם ופרסם פה או בפורום שטח, אני כבר אעביר לפורום שטח ואם צריך אשלם לך ואגבה מהחבר'ה שלנו. תודה

tomergg

New member
פירסמתי פוסט בנוגע לרכישה קבוצתית לצמיגי כביש

לצערי, אני לא כ"כ מבין בתחום "השטח". אתה מוזמן לפנות לספק ולדון איתו בנושא. אולי בהשקעה של כמה דקות תוכל להוציא גם רכישה קבוצתית של צמיגי שטח. תומר.

iec

New member
מה עם קונטיננטל וברידג'סטון לאופנועי ספורט???

לא כולם אוהבים AVON במחיר כזה...למרות שהצלחתם להביא אחלה מחיר...

tomergg

New member
בהתחלה הייתי בכיווון...

של מישלין. שלושת הסטים האחרונים שלי היו משלנים ואני מאוד מרוצה מהם. קיבלנו מחיר ממש נמוך (אפילו מצחיק) על האבון. לא אמרתי מיד כן רק בגלל המחיר, עשיתי קודם ברורים ורק וסקר קטן ורק אח"כ החזרתי תשובה. קראתי עליהם ביקורות מעולות בחו"ל ושמעתי גם דברים טובים מרוכבים כאן בארץ. אני החלטתי לנסות ואני מאמין שאני לא אתאכזב.

רומן ט

New member
6K? ../images/Emo12.gif על PP?!?

אני רכבתי איתם מעל 10K (הרבה מעל..) והיה להם עוד הרבה בשר כשהחלפתי (את האופנוע) וזה היה על ליטר. מה אתה עושה להם?!

DORON 69

New member
זה בסדר גם אני גמרתי אותם קצת פחות מ6000K

אבל אחלה צמיגים

yoman321

New member
6K תיור

ויש לך הורנט ,נכון? אפשר לקבל ת'צמיגים הישנים ? גם אם נגמר לגמריי האמצע ונשאר עוד 2 מ"מ בסימון של הצד אני אשמח לקבל אותם

למעלה