מצלר Z6 או מישלין Road 2

tomergg

New member
מצלר Z6 או מישלין Road 2

בקרוב אני אצטרך להחליף את הצמיג האחורי (מישלין עם PP עם 6K בלבד) והחלטתי ללכת הפעם על צמיג יותר תיורי שיחזיק קצת יותר ק"מ. רוב הנסיעות שלי הן מנהלתיות (לעבודה ובחזרה) ואני כמעט ולא מתגרזן. אני אומנם נהנה מכבישים מפותלים בסופ"ש אבל עושה זאת במהירויות בינוניות, בלי ברך באספלט ומרפק על הקו הפרדה. אני מעוניין לקבל המלצות מאנשים שנועלים את הצמיגים הנ"ל ואולי גם רעיונות למועמדים נוספים. בעבר היה לי מישלין Road (הגירסה הקודמת) והייתי מאוד מרוצה מהם. הצמיג האחורי מסר את נשמתו לבורא בדרך לא טבעית (פנצ'ר ממאיר) אחרי 13K ק"מ (מכובדים ביותר) והייתי יכול לרכב עליהם עוד כמה K. אה, כמעט שכחתי, אני רוכב על הורנט (כן, כן, כחול ג'לג'וליה).

wdsrk

New member
road2 ../images/Emo45.gif

רק שתזכור שהוא יותר תיורי... (באמצע) בצדדים מרגיש אותו הדבר כמו הPP (לפחות לי)

חכה עוד כמה ימים...

אני ורועי הולכים כנראה על ה-2CT/ROAD2 אם תמתין אולי נקבל הנחה.

Red Ross

New member
מה בנוגע רכישה מרוכזת בחו"ל בדקתם,לדעתי מומלץ

tedys strm

New member
6K ../images/Emo2.gif

אצלי הרבה מישלין דביק התפנצ'רו. רכיבות קטר בבינעירוני, היה מתבלה בעיקר המרכז, ואז היה חבל לזרוק הצמיג שטוב עדין לגירוז, אז הייתי מחכה עד שיגיע לקוביות השחיקה. אבל המישלין אצלי תמיד קיבל פנצ'ר מאיר במרכז הסולייה מזכוכיות שעשו חתך מכוער באמצע הסולייה. שקול BT 021 שזה הגירסה החדשה של ה 020. הייתרונות: המרכז קשיח יותר לטובת קמ. ה BT עמיד יותר לזכוכיות וכו' ב 021 הצד רך לטובת גירוז הצמיג זול ויחזיק לך מעל 20K עד 30K אצלך האופנוע גם לא כל כך כבד אז יש לצמיג סיכוי להחזיק יותר מבאופנוע כבד כמו שלי.

METZELER ROADTEC Z6

צמיג נפלא, אורך חיים די ארוך (תלוי באופן השימוש...) ואחיזה מפתיעה לטובה אפילו שהוא מוגדר "ספורט-טורינג". צמיגים נוספים שבאים בחשבון - פירלי דיאבלו קורסה 3 למקסימום ספורטיביות בפניות והדיאבלו "רוסו" החדשדש שרק היום, אבל ממש היום הגיע לארץ. כמובן, יש עוד - M-1, דיאבלו, דראגון אבו, M-3, MEZ4, דראגון סופרקורסה... להמשיך? אפשר, כמובן, למצוא את כל אלה בכל מוסך אופנועים ברחבי הארץ. ************************************* ג י ל ו י נ א ו ת ************************** א נ י מ ו כ ר פ י ר ל י ו מ צ ל ר !!!!!! מה לא ברור, מחלקה 2 ?!?!?!

tomergg

New member
אני מעוניין רק בספורט תיור ולא בצמיגי ספורט

ה Z6 הוא בהחלט אופצייה. את הפיראלי אני לא כ"כ מכיר. אם אתה מוכר פירלי ומצלר, דבר קונקרטית. איזו הנחה אתה עושה? תן מכיר, טלפון, שם של איש קשר.

קונקרטית...

אני לא מוכר לרוכבים פרטיים, לא עושה הנחות ודילים ומוכר אך ורק לבעלי מוסכים, למרות מה שהועלה כאן בשרשורים אין קץ... קנה את הצמיגים במוסך בו אתה מטפל באופנוע, תגיע איתו לעמק השווה לגבי המחיר, תן גם לו להתפרנס, הוא אמור לחיות בכבוד מהעבודה והשירות שהוא נותן. מכונת פירוק והרכבת צמיגים עולה עשרות אלפי שקלים. מכונת איזון - כנ"ל. גם הסבון שבו הוא מורח את שפתי הצמיג כדי להעלות אותו בעדינות על הג'נט שלך עולה לו כסף. גם הוונטיל שהוחלף לך בלי שתבקש עולה לבעל המוסך כסף... לגבי אנשי קשר, טלפונים, הועלו כאן מלא אופציות, אני לא הכתובת... בכ"ז, נסה את מוסך הבית שלך - הפנה אותו אליי... זיו

tomergg

New member
אתה לא מחדש הרבה.

אני אקנה את הצמיג איפה שיבוא לי, ובשמחה אני אשלם 100-200 ש"ח לאיש מקצוע על הרכבה ואיזון.

הoוס

New member
טרקטוריסט יקר

אשמח לשיתוף פעולה מצידך, אתה בתור יבואן (ככה הצגת את עצמך) יכול לקבוע מחיר סופי! בלי הנחות "למקורבים" אלא מחיר סופי עם מתח רווחים נמוך יותר (כביכול, אבל תמכור יותר). מה המחיר הסופי לצרכן של הצמיגים שאתה מייבא? פירוק והרכבה זה לנו מול המוסך, תן מחיר צמיג סופי בלבד. תודה מראש

"תן גם לו להתפרנס"-בתי העסק האחרונים שצריך

לחשוש לפרנסתם הם המוסכים (לפחות הגדולים והמוכרים).

הoוס

New member
אני יכול לבקש מכם לקנות מחול? תחילת החרם

תהיה מתוקשרת פה בפורום אם מישהו מכיר מה הפרוצדורה להביא צמיגים (דאנלופ במקרה שלי) מחול אשמח אם יפרט פה. תודה

iec

New member
אני גם צריך זוג צמיגים ל-CBR-אני מציע קניה

מרוכזת בארץ תהיה משתלמת... להביא מחו"ל יקח קצת זמן-לא לכולנו יש... מה אתם אומרים? אנחנו כבר 3 שצריכים.....יש עוד מישהו שרוצה?

Dungeon

New member
שמו לב שמשקל החבילה לא יעלה על 20ק"ג

את החבילה הרי שולחים לאדם בודד, יבוא אישי מאפשר חבילה עד 20ק"ג. שני זוגות זה כבר גבולי, אולי תוכלו לקנות ביחד אבל המשלוחים צריכים להיות לפי הגבלת המשקל. יכול להיות שכל צמיג נחשב לחבילה נפרדת ואז אין בעיית משקל, תבדקו את זה במכס.

למעלה