מצלמה SD ?!

ron20

New member
אכן נראה יפה ...

מעניינת אותי סוגית הסוללה - (עם פלאש כמובן) הייתי שמח להחזיק דבר כזה בתיק ...

ron20

New member
מממ מה באמת יש כבר לעשות

עם M515 ...
...

ron20

New member
לא הבנתי ...

515 או 1910
בכל מקרה ה 1910 לדעתי ה 1910 הוא לא מכשיר קקה ... הוא מכשיר בסיסי מאד, ברמת כניסה , במחיר מצחיק ולא רע בכלל.. מי שנכנס לעניינים יכול למצוא את אותו מוגבל אחרי תקופה וזה לא דבר רע...

ron20

New member
ועוד משהו על ה 1910 ...

הוא המכשיר שעשה את המהפכה "פוקט פי סי לכל פועל" שוק הפוקט לדעתי נחלק לשתי תקופות לפני ה 1910 ואחריו ... הוא המכשיר שאפשר לקשת רחבה מאד של משתמשים לקנות פוקט, וחלקם - גילו את יתרונותיו ועברו למכשירים מתקדמים יותר.

2cookie

New member
לא נכון, זה היה הAXIM../images/Emo13.gif

בארץ זה באמת היה ה1910...

alophind

New member
מה שהציק לי , שהסוללה התחממה

לפעמים , לא החזיקה הרבה זמן (יחסית למכשירים אחרים) ואור שמש לא ראו כלום יחסית למסך של ה 3950 שהיה ממש ברור וחזק.

mikeoreli

New member
לא רע בשביל לבזבז את הכסף

לפי הכותרת אני מקווה שאתה מבין שאני לא מחסידי השטות הזו. גם בגלל שלרוב המצלמות הללו עולות כמעט כמו מצלמה רגילה, סוחטות סוללה מהמחשב (מה לעשות, בשביל פלאש צריך הרבה אנרגיה), מגדילות את המכשיר וממש אבל ממש לא איכותיות כמו מצלמות סטילס דיגיטליות. אם אתה מחפש מצלמה, נכון לעכשיו, תקנה מצלמה. אם כן אתה רוצה משהו לבזבז עליו כ130 דולר בחו"ל או כמעט 1000 ש"ח (בהנדי).

gabimaor

New member
יש עכשיו מבצע

באונרד על המצלמה 1.3 מגה של HP 635 שח.אם יש מישהו שיש לו כזאת הייתי מאוד שמח לראות את איכות התמונות בסטילס ווידאו.

mikeoreli

New member
שאלה לי אליך

ואני רציני לחלוטין. אתה רוצה מצלמה או גימיק ?

gabimaor

New member
גם וגם

היתה לי מצלמה לCF למכשיר אחר וזו תוספת ממש נחמדה.מצלמה של 1.3 מגה היא לא רק גימיק.ברור לי שיש הרבה יותר טובות במחיר הזה אבל בסופו של יום כל תחום הכף יד הוא לפחות חלקית גימיק,לא?

mikeoreli

New member
ממש לא

אני משתמש ככלי עבודה וגם עבור מערכת השעות שלי. אכן אני מתקין בו גם שטויות כדי להעביר את הזמן לפעמים אבל בתכ'לס קניתי אותו עבור עבודה, בלעדיו היו לי מלא פתקים בכיס ומפספס ישיבות וגם חלק מהעבודה שלי נמצא עליו. לגבי מצלמות על PDA, כרגע זה גימיק ותו לא בגלל שחוץ מהרזולוציה יש עוד כמה פרמטרים שאנשים שאין להם ולא שמץ של מושג בתחום (לא שאני מבין גדול) לא שמים עליהם. מה עם זום אנלוגי ? מה עם אפרטורות ? מה עם ISO ? מה עם סוג העדשה, המפתח, גרעיניות של התמונה, מהירות עיבוד וכו.... במצלמות גימיק כל התכונות האופטיות מוזנחות כי הם אלו שעולות הרבה כסף. אם אתה רוצה לצלם תמונות באיכות נורמלית עם תכונות אופטיות נורמליות, תקנה מצלמה דיגיטלית החל מ 300$ בארה"ב (בארץ גונבים פי 2).

ron20

New member
תשמע, אני אתן לך כיוון אחר ../images/Emo138.gif

אני לא מתייחס למצלמות SD וגם למצלמות סלולר כמוצר תחליפי לדיגיטלת איכותית אלא כמוצר משלים, ואני אסביר: לפעמים נדרש צילום "ספונטני" כלומר רגעים בהם אתה אומר "אח, חבל שאין לי מצלמה" אלו המקרים לשמם המוצרים האלו נחוצים (לתפשיתי) המצלמה לא חייבת להתחבר לסלולר כל היום וה SD יכול להיות זרוק בתיק ולהמתין לזמנו (תמיד יש סוללות וקל משקל) ברור שאין תחליף (נכון לעכשיו) לדיגיטלית איכותית כשצילומי איכות נדרשים אבל אני מסתכל על המצלמות שרוכבות על מכשירים כמוצר אחר לגמריץ תחשוב על זה
...

gabimaor

New member
תראה

בשביל מערכת שעות לא צריך מחשב כף יד ואם כן אז איזה ג'יניוס הכי פשוט מספיק. בדיוק כמו שחיינו ללא פלאפונים ניתן להסתדר (אפילו בקלות) ללא מחשבי כף יד.אין ספק שברגע שמתרגלים לעבוד איתם הם כלי שמאוד עוזר ומקל וקשה לראות איך היינו בלעדיהם.חלק מהכיף בהם זה שהם גימיק...(לדעתי)

mikeoreli

New member
זו רק דוגמא קטנה

בגלל שאני סטודנט אני גם שומר את מערכת השעות בפוקט (גם כך אחרי שבועיים שלושה מתרגלים למערכת). אני יותר שומר את המשימות שאני צריך לבצע, מסמכי אקסל, את זמני הישיבות ומספרי הטלפון של אנשים בעבודה, קבלנים וחברים. וכמובן גם MP3 ועוד שטויות להעברת הזמן. לכן, לי יש בעיה לעבוד בלי פוקט פיסי ולמעשה כאשר המכשיר שלי התקלקל והייתי צריך להמתין עד שיגיע אחד חדש מיפן הייתי בבעיה.

ron20

New member
../images/Emo26.gif לא כ"כ הבנתי למה גבי התכוון

בתגובתו לדברי, אבל אני מחזק את הדברים שלך (מיקו) הפוקט הוא כלי עבודה, נכון הוא נותן גם כמה פינוקים מסביב (אנחנו לא צריכים להתנצל על זה ...) אבל בבסיסו הוא כלי עבודה ומרכזי במיוחד לאנשים ניידים. כמו שבהתחלה חשבו שה PC בבית נועד למשחקים ... לאט לאט זה יגיע וכולם יבינו ש PDA זה כלי ולא גאדג'ט לנגועים.

למעלה