בחופשי חודשי... גם יורדים?????
M Mel72 New member 16/1/06 #28 טלה צפוני וגבוה 30 הבחנתי שאתם תמיד מגיעים בזוגות.. האבחנה שלי צודקת. או שמה אתם מתחרים אחד בשני?
ט טלה צפוני New member 16/1/06 #29 הוא די חדש וגבוהה מתחרים לא. אבל יש לו ראש טוב ואני אוהב את זה רגע את רוצה יחד?
M Mel72 New member 16/1/06 #35 שיתחרו מאחורי הקלעים לא שניים איתי. רק אחד על אחד. הוא פתח את עיניו - שרון.. ככה אומרים מקורביו? מאמינים? או שהם מבלפים?
שיתחרו מאחורי הקלעים לא שניים איתי. רק אחד על אחד. הוא פתח את עיניו - שרון.. ככה אומרים מקורביו? מאמינים? או שהם מבלפים?
ג גבוה30 היחיד New member 16/1/06 #31 מסכים מאד עם טלה ואנחנו לא באים בכלל בזוגות.הנה לא הייתי כאן שעה בערך והוא כן. אחי אני חושב שנבוא אלייה בצוותא.היא תאהב את זה מאד.
מסכים מאד עם טלה ואנחנו לא באים בכלל בזוגות.הנה לא הייתי כאן שעה בערך והוא כן. אחי אני חושב שנבוא אלייה בצוותא.היא תאהב את זה מאד.
ג גבוה30 היחיד New member 16/1/06 #32 חחחחח עכשיו נפל לי הטלכרד זוגות ואני חשבתי משהו אחר.מלוש האבחנה שלך מאד מוטעת.אבל מה אכפת לנו לחשוב שאת צודקת.
חחחחח עכשיו נפל לי הטלכרד זוגות ואני חשבתי משהו אחר.מלוש האבחנה שלך מאד מוטעת.אבל מה אכפת לנו לחשוב שאת צודקת.
ד ד נ י ת3 New member 16/1/06 #18 יקירתי המקסימה, אני חושבת שלהציע את עצמך להשכרה לא יפתור את הבעיות שלך עם בעלך. להפך.. רק יגביר אותן. תחשבי על זה. דנית
יקירתי המקסימה, אני חושבת שלהציע את עצמך להשכרה לא יפתור את הבעיות שלך עם בעלך. להפך.. רק יגביר אותן. תחשבי על זה. דנית
M M a x i1 New member 16/1/06 #19 ../images/Emo12.gif וואי וואי... מהכרטיס שלי אפשר באמת להבין הכל... חבל שדווקא עכשיו אני הולכת
M Mel72 New member 16/1/06 #25 אני מבינה את הצורך שלך לצידוקים אבל אין כאלו מקומות בחיי כרגע.. אבל תודה על העצות
ד ד נ י ת3 New member 16/1/06 #27 לא צדקנית, ולא מצטדקת. בגידות עושות לי פשוט בחילה. בכל מקרה - בהצלחה לך.